Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם,

האמת שדיזל קצת פחות בא בחשבון כי רובם די מרעישים, בשביל נסיעות משפחתיות אני מעדיף משהו קצת יותר שקט.

הרנו לטיטוד זה נחמד אבל גם מרעישה וגם בגלל שהיא ממש לא נפוצה מאמין שתהיה בעיה של חלפים.

אני חושב שיותר נכון להוציא יותר על דלק ששם אתה מודע להוצאה שלך מאשר על רכב שתבלה איתו יותר במוסך ששם אתה אף פעם לא מודע בדיוק לעומק הנפילה....

כנראה שנמשיך לחפש...

פורסם

מתי פעם אחרונה נסעת ברכב דיזל מודרני ( לא במונית אוקטביה עם 700 אלף קילומטרים ותחזוקת שבר)?

רכבי דיזל, במיוחד של רנו DCI, שקטים מאוד בנסיעה. רק בעמידה אפשר להבין שמדובר במנוע דיזל.

לדעתי, רעש זה לא שיקול. רכבים שחוטים - כן שיקול.

ואל תחשוב שמכונית בנזין ב 30 אלף שקלים, שנחשבת בתיאוריה לאמינה, לא יכולה להתקלקל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לי נשמע שאתה זקוק למכונית סטנדארטית,

כמו הקורולה, קיה סיד, יונדאי i30 וכו'

הם יעשו עבודה טובה בלהוביל משפחה באחזקה סבירה.

ההפרש בדלק לא יהיה נוראי...

פורסם

נכון, זה גם שיקול חשוב.

המושבים של אוונסיס ובמיוחד של רנו פלואנס/ מגאן משמעותית יותר טוב.

ובזה לאוונסיס יש יתרון על קורולה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הצעתי את הלטיטוד רק בגלל שלפי האוונסיס חשבתי שאתה בכיוון יותר של רכב מנהלים, ברור שאפשר גם פלואנס דיזל שתהיה אפילו חסכונית יותר (1/18 ויש שאומרים אפילו יותר טוב).

דרך אגב עוד אופציה שאולי לא עלתה על דעתך כי היא פחות נפוצה:

רכב עם מערכת גז - להתקין לא הייתי ממליץ כי התקציב שלך גם ככה נמוך, אבל יש רכבים עם מערכת גז מותקנת כבר. אופציות שעשויות להיות אמינות ואולי רלוונטיות עבורך:

סובארו אימפרזה או B4

רנו פלואנס

יונדאי וקיה די הולכים טוב עם גז

אתה יכול לחפש רוחבית ביד 2 לרכבים מונעים בגז ע"י שינוי סוג המנוע ל גפ"מ\בנזין והכנסת תקציב שמתאים לך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
הייתי מחפש פריוס,שעברה ק"מ סביר ועם אופציה להארכת אחריות על מערכת היברידית (ברוב המקרים ניתן עד השנה ה 12 להאריך אחריות).

אם לא תמצא מפרטי,חפש אחת כזו בטויוטה סלקט,לעיתים יש מציאות.

אפשרות אחרת- לרחרח בלובינסקי טרייד אילו הצעות מעניינות יש להם- אולי אם התקציב ימתח בכמה אלפים אפשר לקנות רכב שלא חשבו עליו בהתחלה.

כמובן שחשבתי על הפריוס, הבעיה שקשה למצוא אחת משנה סבירה שניתן לחדש אחריות (שזה אומר לפחות 11) עם קילו' נמוך או מחיר סביר

• תוכן חדש...