Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

אחרי שהתקבעתי בראש קצת על האוונסיס, חבר בא והוריד אותי קצת מזה...

אז נחזור לבסיס...

מחפש רכב בתקציב 30+-, תא מטען גדול, מרווח מאחור ל2 כסאות תינוק +, כמה שאפשר חסכוני וכמובן אמין !

הרכב ישמש כנראה לנסיעה יומית ירושליםממרכז ובתוך העיר.

עדיפות לרכב קצת גבוה שלא ידפק בכל שביל כורכר (אני אוהב להכנס לשטח).

תודה רבה

פורסם

איזו קטגוריה אתה מחפש?

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רנו לטיטוד דיזל.

יתרונות:

חזק מאוד (36 קג"מ) ו 175 כ"ס (לא אופייני לדיזל)

חסכוני 15 קמ"ל במדידה אמיתית

מרווח

נוח

מפנק (אבזור)

מחיר (אפשר למצוא בכיף 2013 באזור ה 35K מחיר פתיחה)

חסרונות:

יש רק 2013

נדיר יחסית, אבל יש ביד 2 כמה כרגע שיכולים להתאים לך

לדעתי רכב שיושב בול לדרישות שלך. היה לחבר טוב שלי עד לפני חצי שנה, מכר אותו ב 32K, רכב מצוין.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם
תודה,

כמה הרכב שותה באמת ?

חסכוני מאוד בדלק ובמוסכים

הנה הבוקר באתי לרכב וחיכה לי פתק ממישהו שרוצה לקנות.

פורסם

הלכתם לשתי קצוות של מבחר רכבים.

הראשון ( אוונסיס ) אמין אבל לא ממש חסכוני ( בכמות הנסיעות של פותח השרשור הוצאות דלק יהיו 1500₪ ויותר ).

השני רכב חסכוני אבל נדיר וכאן תחזוקה יקרה ( טיפולים ותיקונים בקרסו יקרים, לא ברור האם קיימים חלפים תחליפיים איכותיים כמו בלמים , לא ברור כמה מוסכים כלליים מכירים את הרכב ).

כל החסכון בדלק יימחק בהפרשי תחזוקה.

עדיף כבר לחפש רכב דיזל עממי יותר ( פלואנס, למשל ) ולקוות לטוב בעניין הגיר, שבנסיעות בינעירוניות מחזיק מעמד יותר טוב או לרדת בשנתון ולקנות טויוטה פריוס שתחסוך כל חודש בדלק 500-600₪ לעומת אוונסיס. אבל גם כאן יש סיכוי לא קטן ליפול על החלפת סוללה היברידית יקרה.

המכשול הגדול הוא התקציב לרכב שצפוי לנסוע המון.

לכן לא הייתי ננעל על כמה דגמים בודדים ומסתכל על רכבים משפחתיים רגילים 1.6 ( מיצובישי לנסר, קיה פורטה . אולי תמצא רכב שמור עם בלאי נמוך ונסועה לא גבוהה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
חסכוני מאוד בדלק .

כאשר אתה מייעץ משהו, תרשום דברים מדוייקים ואובייקטיביים. גם אם אתה מאוד מרוצה מהרכב שלך.

אני עם וורסו ( מנוע 1.8 ) וצריכת דלק 1:11. אוונסיס שלך כנראה עם מנוע 2000 וצריכת דלק דומה ( במקרה הטוב ).

רכבי דיזל/ היברידי יכולים לבגיע לצריכת דלק 1:18 יותר טובה מזו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כאשר אתה מייעץ משהו, תרשום דברים מדוייקים ואובייקטיביים. גם אם אתה מאוד מרוצה מהרכב שלך.

אני עם וורסו ( מנוע 1.8 ) וצריכת דלק 1:11. אוונסיס שלך כנראה עם מנוע 2000 וצריכת דלק דומה ( במקרה הטוב ).

רכבי דיזל/ היברידי יכולים לבגיע לצריכת דלק 1:18 יותר טובה מזו.

אתה טועה

הרכב הנוסף שלי יונדאי קונה עושה 1 ל-10 בדוק. והוא לא חסכוני בכלל.

האוונסיס מאוד חסכונית בדלק. ברור שדיזל הרבה יותר חסכוני אבל צריך להשוות לבנזין.

פורסם

למה צריך להשוות לבנזין?

ביקשו רכב חסכוני לכמות גדולה של נסיעות ולא הגבילו רק למנוע בנזין.

פורסם

מה שאתה מציע , עם גיר אמין , עולה 70-80 אלף שקלים למודל 2014.

פיקאסו דיזל בתקציב שלו זה 1.6 עם גיר רובוטי חד מצמדי מזעזע.

עדיף לשלם יותר על דלק.

אולי בכלל עדיף לשלם יותר על דלק מאשר לבלות במוסכים עם רכבי דיזל שחוטים. אני באמת לא יודע מה עדיף, אבל לפחות לפותח השרשור תהיה תמונה מלאה של כל היתרונות וחסרונות, ולא אכזבה מציפיות גבוהות ( מצריכת דלק של אוונסיס או אמינות של רכבי דיזל ב 30 אלף שקלים ).

• תוכן חדש...