Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם ככה אז בסדר. אני לא מבין למה זוג סטודנטים צריך לגור ב"דירה נאה במרכז", אבל בסדר. כנראה שפספסתי את החלק הזה.

לא מדובר בפנטהאוז של מגדלי יו, כן?

סה"כ דירת 4 חדרים פשוטה בבניין חדש יחסית בפ"ת.

זה עניין של גיל, יכולת ומקום בחיים. אני מניח שזוג סטודנטים בעלי הכנסה נמוכה יאלצו להסתדר ביחידת דיור.

לעומת זאת זוג בני קרוב ל-30 שעובדים גם מהבית, אוהבים לארח ומתכננים את הרחבת המשפחה יבחרו פתרון דיור אחר.

בכל אופן, זו לא המלצה או יעוץ איך ואיפה לגור וכמה לבזבז, אלא בתור מענה לשאלה כמה בערך עולים החיים בהינתן X.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואני חשבתי שתמונת הפרופיל שלך זו אילוסטרציה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• אחראי פורום
פורסם

הוא החליף אחרי שהקודמת עם השפם הפילה פה את כל הנשים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

עם דגש על "כל"...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גמני מסתפר בטבריה ב35ש"ח (שם אשתי עושה גבות ושפם ב25ש"ח) - ממש עסקת חבילה :D

לעומת זאת יש לי ספר מתחת לבית בראשל"צ (ולידו ברדיוס 150 מ' עוד 3-4 מספרות) שכל אחד לוקח בין 55-70 לתספורת גבר)

צריך מחירון לדברים האלה..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...