Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Spire אני לא יודע איפה אתה גר, אני נשאר שבצפון לכן הסכומים האלו נראים לך לא הגיוניים...

סביר מאוד שזוג שגר אצל ההורים חרוצים לעבור לדירה משלו לא יעבור לחירבה.

לא יודע לגבי חברה שלך/אשתך, אולי היא לא עושה לייזר (סדר גודל של 500 שקל במינימום בחודש) ציפורניים פעם בשלושה שבועות במקרה 'החסכני' (מכיר כאלו שעושות גם פעם בשבועיים אבל...) זה גם באיזור ה100 שח ועוד הוצאות טיפוח כאלו ואחרות שאני לא באמת עוקב אחריהן פשוט כי אני סומך על שיקול הדעת שלה.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שאשתי סיפרה על גברת צעירה ששילמה לא פחות מ-1900 ש"ח עבור תספורת (שגרתית, לא לחתונה) אני מאמין לכל דבר. עשיתי חשבון שכל הוצאות התספורת של המשפחה שלי (4 גברים ואישה) מגיעות ל-1000 שח בשנה מעוברת. אנשים מאבדים פרופורציות לגמרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא יודע לגבי חברה שלך/אשתך, אולי היא לא עושה לייזר (סדר גודל של 500 שקל במינימום בחודש) ציפורניים פעם בשלושה שבועות במקרה 'החסכני' (מכיר כאלו שעושות גם פעם בשבועיים אבל...) זה גם באיזור ה100 שח ועוד הוצאות טיפוח כאלו ואחרות שאני לא באמת עוקב אחריהן פשוט כי אני סומך על שיקול הדעת שלה.

השאלה היא לא אם יש כאלה שעושות או אין אלא האם כל מי "שרוצה" יכולה להצדיק את העניין כלכלית.

מהנדסת עם 2 ילדים שבעלה מנהל סניף בנק ושניהם כבר מזמן סיימו לשלם משכנתא זאת לא איזה ילדונת בת 22 שמפוצצת את המשכורת שלה על מניקור/פדיקו/גבות/שפם/לייזר ולא חסכה עדיין שקל לבן ליום שחור (ומי בכלל מדבר על משכנתא).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אחרי שאשתי סיפרה על גברת צעירה ששילמה לא פחות מ-1900 ש"ח עבור תספורת (שגרתית, לא לחתונה) אני מאמין לכל דבר. עשיתי חשבון שכל הוצאות התספורת של המשפחה שלי (4 גברים ואישה) מגיעות ל-1000 שח בשנה מעוברת. אנשים מאבדים פרופורציות לגמרי.
או שאתם לא מסתפרים (או מסתפרים בבית), או שהמחשבון שלך טועה...

אני מגיע אל הספר פעם בשלושה שבועות (לעיתים פעם בשבועיים, אם זה לפני חגים וכו') ואני משלם 40 שקל לתספורת (לא יקר בסהכ) וזה בשקט מעל 500 שקל בשנה (אם הייתי מסתפר פעם בחודש הייתי מגיע קרוב ל500).

למזלי חברה שלי לא ממש אוהבת להגיע אל הספר, אז במקרה הטוב היא מגיע ל1000 שח בשנה.

Bagira, בסוף כל אחד עושה את השיקולים שלו, ומה שהוא רוצה לעשות עם הכסף שהוא מרוויח, בעיני חלק מהסובבים אותי העובדה שאני קונה חלקים לרכב והולך לטפל במוסך של מישהו שאני 'מכיר' ולא במורשה זה טמטום... (והרבה שלי לא חדש)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

פורסם

אני לא טעיתי. 25 שח לגבר פעם ב-6 שבועות, 35 שח לאשה פעם ב-3 חודשים. זה 4 פעמים בשנה 100 שח ועוד 4 פעמים בשנה 135 שח. שירות עד הבית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני לא טעיתי. 25 שח לגבר פעם ב-6 שבועות, 35 שח לאשה פעם ב-3 חודשים. זה 4 פעמים בשנה 100 שח ועוד 4 פעמים בשנה 135 שח. שירות עד הבית.

מה זה המחירים האלה, מישהו מהמשפחה עושה טובה? :lol:

פורסם

לא. תעברו לחיפה. יש פה כמה (אפילו הרבה) דברים טובים.

• אחראי פורום
פורסם

אם הוא מגיע לבית זה מסביר כמה עלויות שהוא יכול לחסוך מעצמו ולתת מחיר אטרקטיבי.

40 ש"ח היום זה באמת רף תחתון במספרות רגילות שאני מכיר. הממוצע הוא בערך 50. לפחות בצפון.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בחיים לא שמעתי על המחיר הזה. ויש לי קרובים בחיפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני עושה לייזר בזול במעבדה של מכון וייצמן, ומסתפר לבד בפוד פרוססור של חברים שעובדים בארומה.

הכרתי מישהי שעשתה קוסמטיקה כל שבוע, קומפלט. קשה לחזור אחורה אחרי שחווים דבר כזה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ואני חשבתי שתמונת הפרופיל שלך זו אילוסטרציה!

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...