Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DS3 קרוסבק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על זה שה-DS3 קרוסבק שנחת אתמול בישראל יותר מאובזר משוורצנגר ב"הטורף" אין ויכוח. אבל האם זה הגיוני שהוא גם יעלה כמו החוזה של שוורצנגר* ב"הטורף"?

*אני לא באמת יודע כמה שוורצנגר קיבל על "הטורף" וזה לא מספיק מעניין אותי כדי לבדוק, אבל מרגיש לי הגיוני שזה הרבה. וה-DS3 עולה הרבה.

HOME-DS3-Crossback-2019.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
DS תמיד ידעו לעשות רכבים יפים, אין ספק, אבל 130 כוח סוס ב 180 אלף שקל מי נפל שם על הראש בחייאת דינק..

בדיוק, למה לא לתת את המנוע 1.6 180 כ"ס או אפילו את גרסת ה225 כ"ס ואז לפנות לקהל יעד הרבה יותר גדול, גם לכיוון ההוט האצ'?

פורסם
DS תמיד ידעו לעשות רכבים יפים, אין ספק, אבל 130 כוח סוס ב 180 אלף שקל מי נפל שם על הראש בחייאת דינק..

כשאתה בוחן את רמת האיבזור והגימור של האוטו הזה ורואה שהוא נמכר בסביבת המחיר של מתחרה כמו Q2 שנותן הרבה פחות למעט כמובן מיתוג ( ואין ספק שבקטגוריה הזו למיתוג חלק נכבד בעקומת הביקוש), התמונה פחות קודרת. כשמוסיפים לכך את ההנחה שלפחות על פי מה שקוראים האוטו הזה גם מעניק חווית נהיגה משובחת, אז אולי אפשר קצת יותר להתחבר. מסכים לחלוטין שמחיר נמוך יותר היה יוצר תור ארוך יותר, אבל אז היה אובד ה"פרימיום" ומה לעשות שהקליינטים בקטגוריה אוהבים להרגיש שהם שווים הרבה כסף.

פורסם

לא היה לי ספק שהוא יתומחר באיזור 200. כי אתה לא יכול להיות פרימיום במחיר של יונדאי טוסון. זה פשוט לא עובד ככה.

האם הוא שווה את זה? לא יודע. אבל לפי כמות DS7 שאני מתחיל לראות על הכביש יש מצב שזהבה והילה עושות משהו נכון.

אני אישית הייתי פותח הזמנה על גרסת E-TENSE אם זה היה אפשרי.

פורסם

ראיתי את הרכב במציאות, הוא מדהים.

אממה, אני חושב שעדיין לא נוצר מספיק בידול בין שני המותגים (DS וסיטרואן) כדי למכור אותו במחירים כאלה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
בדיוק, למה לא לתת את המנוע 1.6 180 כ"ס או אפילו את גרסת ה225 כ"ס ואז לפנות לקהל יעד הרבה יותר גדול, גם לכיוון ההוט האצ'?
איכשהו, לא נראה לי שכח יהיה השיקול הראשון (או בכלל) של מי שישקול את הרכב הזה.

המחיר נראה סביר לגמרי לאבזור (למי שלא מחפש רכב גדול מלכתחילה), רק המותג (שהוא לפעמים שיקול הרבה יותר מהותי) מפריע.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
כשאתה בוחן את רמת האיבזור והגימור של האוטו הזה ורואה שהוא נמכר בסביבת המחיר של מתחרה כמו Q2 שנותן הרבה פחות למעט כמובן מיתוג ( ואין ספק שבקטגוריה הזו למיתוג חלק נכבד בעקומת הביקוש), התמונה פחות קודרת. כשמוסיפים לכך את ההנחה שלפחות על פי מה שקוראים האוטו הזה גם מעניק חווית נהיגה משובחת, אז אולי אפשר קצת יותר להתחבר. מסכים לחלוטין שמחיר נמוך יותר היה יוצר תור ארוך יותר, אבל אז היה אובד ה"פרימיום" ומה לעשות שהקליינטים בקטגוריה אוהבים להרגיש שהם שווים הרבה כסף.

עיקר הכסף נמדד פה משנה לשנה - בירידת הערך. לרכבי DS לא היה אף פעם תור, לא קצר ולא ארוך, במחירים שלהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)
לא היה לי ספק שהוא יתומחר באיזור 200. כי אתה לא יכול להיות פרימיום במחיר של יונדאי טוסון. זה פשוט לא עובד ככה.

האם הוא שווה את זה? לא יודע. אבל לפי כמות DS7 שאני מתחיל לראות על הכביש יש מצב שזהבה והילה עושות משהו נכון.

אני אישית הייתי פותח הזמנה על גרסת E-TENSE אם זה היה אפשרי.

אבל כשהיית צריך לבחור - לא בחרת DS... אז אולי גם לחובב DS כמוך יש גבול/העדפות אחרות...

מה גם ש"כמות" זה עניין יחסי, כפי שהצביעו למעלה. אולי מסיעים אותן ברכבי המדינה כמו עם תותח הדווידקא...

[אני ראיתי מספר גבוה יותר בנתונים, אבל עדיין רחוק מאוד ממרצדס, לקסוס, וכו']

עריכה אחרונה על ידי bar72

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני אישית לו חיפשתי רכב יוקרה במחיר הזה, מוסיף עוד 20 והולך על הלקסוס UX200,

ויש כאלה ללא ספק שיעדיפו את האודי Q2,

כך שהתמחור מאוד בעייתי, אך באותה מידה זה גם לא כל כך אשמתם, אולי הבעיה היא המותג שהוא "פרימיום" בסימן שאלה, בגלל הקשר לסיטרואן, ואני אישית לא רואה את DS בכביש ומתיחס לזה כרכב יוקרה, לא יודע אולי זה רק אני, אך אני פשוט מסתכל ורואה רכב עממי יפה.

בגדול אם תחשבו על החבילה הכוללת כרכב SUV "שמוגדר יוקרתי" העולה 180K, זה לא כזה נורא.

פורסם
אבל כשהיית צריך לבחור - לא בחרת DS... אז אולי גם לחובב DS כמוך יש גבול/העדפות אחרות...

מה גם ש"כמות" זה עניין יחסי, כפי שהצביעו למעלה. אולי מסיעים אותן ברכבי המדינה כמו עם תותח הדווידקא...

[אני ראיתי מספר גבוה יותר בנתונים, אבל עדיין רחוק מאוד ממרצדס, לקסוס, וכו']

אתה ילדה עם קוקיות!

איך אפשר לנסוע לקנות מנת הרואין בכספומטים של לוד עם DS? הוא בולט מדי וזה לא תמיד טוב. בטח שלא בחרתי DS. אבל זה לא אומר שלא אקנה אותו לצרכים אחרים.

פורסם
עיקר הכסף נמדד פה משנה לשנה - בירידת הערך. לרכבי DS לא היה אף פעם תור, לא קצר ולא ארוך, במחירים שלהם.

קשה לבנות מודל של ירידת ערך למותג שהוא גם חדש לחלוטין וגם נמכר בכמויות מזעריות ביחס, למרות שהנטיה שלך לשייך אותו למותג האם מבחינה זו, בהחלט מובנת. ועדיין נדמה לי שכלל אצבע לפיו מכוניות "פרימיום" מאבדות יותר ערך באופן יחסי וכמובן מוחלט, מה"צנועות" יותר, הוא נכון באופן כללי ובכל זאת אנשים לא נרתעים בשל כך מלקנותן.

פורסם

זה רכב כל כך מוזר, הן מבפנים והן מבחוץ,

שלא משנה בכלל מה המחיר שלו ואיזה יצרן עומד מאחורי הסמל.

גם אילו היה עולה חצי מהסכום המבוקש,

היו קונים אותו בודדים השייכים לחובבי העיצובים המוזרים והמיוחדים (ע"ע גרסאות מזעזעות למיניהן של מיני).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...