Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DS3 קרוסבק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וולבו ו- DS הם לא ברי השוואה בכלל... לא במכירות, לא בתדמית, לא בכלום.

וולבו באמת נלחמת על מקומה כרכב יוקרה.

DS היא מקסימום עוף מוזר (שאולי גם נראה טוב) - ובהתאם גם משקלה הסגולי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש ב- ux.

יש גם בסקודה קאמיק וב- vw טרוק.

בשביל חיבור usb ולא צריך להיות שימוש מסיבי. מספיק שיהיה שימוש.

בנוגע להגה, במפרט.

עריכה; מצד שני, אתה צודק. אם לשפוט לפי החלונות האחוריים, אכן המושבים האחוריים לא נועדו לבני אדם.

אני רוצה לציין לשבח ירידה לפרטים בקריאת מפרטים. אבל לצערי זה לא מספיק כדי לשפוט.

UX זה רכב בגודל של DS7. אבל אתה צודק שמבחינת צפיפות בתא הנוסעים הוא נותן פייט לDS3.

שקודה קאמיק וTROC אלה רכבים שבכלל לא נמכרים בארץ ולא מתחרים על ליבם וכיסם של קונים פוטנציאליים.

כלומר כל מערכת שיפוט שלך שגויה מיסודה.

בנוסף לכף אני באמת ממליץ לקפוץ להרצליה ולראות את הרכב. זה בהחלט צעצוע. לעשירים שיכולים להרשות לעצמם. בדיוק כמו Q2 או מיני קאנטרימן שהם המחרים הישירים של הרכב.

פורסם

על סמך מה החלטת שאחד הוא כן X והשני לא? מה הקריטריונים על פי מה אתה שופט שמותג כזה נלחם ומותג אחר הוא קוריוז?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

צודק, לא במכירות ולא בתדמית אין תחרות בין המותגים. קשה למותג טרי שרק עכשיו מנסה להכנס לקטגוריה בתוכה הרבה משתתפים עתירי מוניטין, מיתוג ויכולת, להצליח. אבל כשאתה מעמיד XC40 מול DS7 זהות מחיר ועם דמיון רב במידות וביכולות המוצהרות, קרוב לודאי שההודית/שוודית תגיע מהר יותר לליבו ולמוחו של מתלבט פוטנציאלי ומהסיבות שפרטת ( אחרי הכל אתה מייצג נאמן של קונצנזוס ותיק וידוע ), אבל מקום להשוואה יש בהחלט, יותר מכך לצרפתיה יש תכונות ואיבזור שלוולוו עם מיתוגה העדיף פשוט אין. בכל מקרה "כלום" זה ודאי לא תאור מדויק.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם

ה7 תהייה עדיפה על וולוו. אבל עניין ירידת הערך יכול להיות בעייתי. למרות שלפי מה שאני רואה ביד 2 הן לא נמכרות בגרושים כיד שניה.

פורסם
אני רוצה לציין לשבח ירידה לפרטים בקריאת מפרטים. אבל לצערי זה לא מספיק כדי לשפוט.

UX זה רכב בגודל של DS7. אבל אתה צודק שמבחינת צפיפות בתא הנוסעים הוא נותן פייט לDS3.

שקודה קאמיק וTROC אלה רכבים שבכלל לא נמכרים בארץ ולא מתחרים על ליבם וכיסם של קונים פוטנציאליים.

בנוסף לכף אני באמת ממליץ לקפוץ להרצליה ולראות את הרכב. זה בהחלט צעצוע. לעשירים שיכולים להרשות לעצמם. בדיוק כמו Q2 או מיני קאנטרימן שהם המחרים הישירים של הרכב.

יש מי שפתיחה חשמלית של תא מטען זה מה שחסר לו. לגיטימי.

לגיטימי (אני מקווה) גם לחשוב שחסרים עוד כמה דברים במפרט, שהיתי מצפה שיהיה ברכב מודרני.

בשביל להבין שחסר שקע usb או משענת יד, אני צריך לראות את הרכב?

סטטית, הרכב לא מסקרן אותי מספיק בשביל להרחיק עד הרצליה. אם היה רכב בתצוגה באשדוד, בשורק או בבית צרפת, בהחלט היתי קופץ לראות.

יכול לספר שכן ביקרתי ביום שישי באולם תצוגה של פיג׳ו כי סקרנה אותי ה- 308GT הלבנה שהוצבה שם.

זה כן מסקרן אותי. (וגם מתרגל שליטה ביצרים:-()

כרגע מבחינתי הבשורה של הרכב הזה זה המנוע החדש, עם 155 כ״ס (טוב, זה אותו המנוע פיורטק עם טורבינה יותר גדולה).

לכן, דווקא תתכן נסיעת מבחן בגרסה החזקה.

מאחר ועד כמה שידוע לי ds לא מיוצרת במיוחד עבור ארץ הקודש, בהחלט השוואה לרכבים שלא נמכרים בארץ (T-roc) או עדיין לא (קאמיק) במקום.

אנחנו מדברים על רכבים שפחות או יותר באותם מימדים, באותו ייעוד ופונים לקהל ייעד עם שיקולים זהים אך מחתך סוציו-אקונומי שונה.

מה ששונה בין הרכבים, הינה רק הגישה של היצרנים.

מצד אחד, אני מבין שהרכב פונה בעיקר למי שהמושב האחורי פחות מעניין אותו.

ומצד שני, דווקא ברצף האורבני הגדוש, רכבים קומפקטים משמשים קבוצות אוכלוסיה מגוונות יותר, חלקן נותנות חשיבות לסביבת הנוסעים במושב האחורי.

בתור מי שבעלים של רכב במימדים די דומים ולוקה באותם החוסרים (הרכב, לא אני), של אותו היצרן, וילדים בני 6 ו- 10, כן מוצא משמעות להעדרן.

יחי ההבדל ה(לא)קטן (במחיר כמובן).

וזה שיש מי שיש לו דעה שונה משלך, לא אומר שהוא טועה או ש׳מערכת שיפוט שגויה׳. תחשוב על זה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

וזה שיש מי שיש לו דעה שונה משלך, לא אומר שהוא טועה או ש׳מערכת שיפוט שגויה׳. תחשוב על זה.

כמובן. אבל אתה זה ששופט את הרכב לפי המשענת, השקעים ופתחי אוורור מאחור. לגיטימי שזה מה שחשוב לך ודיל ברייקר מבחינתך, אבל לא על זה וגודל חלון אחורי צריך לשפוט אותו. זאת השגיאה שאני מדבר עליה. האמן לי שחשבתי על זה.

לגבי מפרט ייחודי למדיה אז בונים גם בונים כמובן לכל שוק מפרט משלו שבמקרה הזה מוגדר על ידי יבואן. בכל רכב שנמכר בארץ בין אם הוא עממי או יוקרה.

מה הקשר לds7? מדובר אולי בטעות הקלדה?

הקשר הוא ישיר. תשווה גודל ומחירים של XC40 ומקבילו מבית DS.

פורסם

התכוונת אולי לNX ולא לUX.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אם על הגודל אנחנו מדברים, נראה לי שהאמת היא איפשהו באמצע...

הUX קצרה מהDS7 ב7 ס״מ, והNX ארוכה ממנה ב9.

אבל הDS משמעותית רחבה משניהן וקרובה בגובה לNX.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני ממש לא קהל היעד של ה-DS3 אבל לטעמי מדובר ברכב בעל עיצוב לא פחות ממעולה.

בהשוואה ל-UX? עצרתי מאחורי אחת ברמזור בשישי האחרון, כמעט הקאתי מרוב כיעור, לקח לי זמן להסביר לבן הקטן שלי למה צעקתי "גועל נפש" סתם ככה. אגב, מבחוץ הוא נראה קטן, אז נראה שגם ה-UX נכשלת במבחן המושב האחורי.

ה-DS3 יפה בהרבה חיצונית, מבפנים, טוב, יש מעויינים...

(סתם, אין לי בעיה עם זה).

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מי שצריך מושב אחורי באופן קבוע - לא יפנה ל DS3. זה די ברור.

קהל היעד אלו צעירים שמאסו ממותגי יוקרה ארכאיים, או כאלו שמחפשים ייחוד. אף אחד מהרכבים בקטגוריה לא באמת מיועד לנוסעים במושב האחורי באופן קבוע. הסיבה היחידה שהדלתות האחוריות נמאות שם כי זה קצת יותר "מכובד" וגם לא סוגר את האופציה להוביל אנשים פעם ב...

פורסם

זה מגניב שהולכת להיות לרכב גירסא חשמלית, אבל זה בא על חשבון הפרקטיות

אותו סיפור כמו ב208 וקורסה החדשות, שהפרקטיות שלהם נפגמת בגלל שאותו רכב בדיוק משתמש בשתי דרכי הנעה שונות מאוד

אני מאוד אוהב את psa ונהנה לראות את הרנסנס הזה, אבל בחייאת שלא יפשלו עם זה

פורסם
זה מגניב שהולכת להיות לרכב גירסא חשמלית, אבל זה בא על חשבון הפרקטיות

אותו סיפור כמו ב208 וקורסה החדשות, שהפרקטיות שלהם נפגמת בגלל שאותו רכב בדיוק משתמש בשתי דרכי הנעה שונות מאוד

אני מאוד אוהב את psa ונהנה לראות את הרנסנס הזה, אבל בחייאת שלא יפשלו עם זה

לא. זו פלטפורמה שתוכננה מראש לשאת מערכת הנעה חשמלית, כך שהסוללות הן חלק מרצפת הרכב. ב-DS3 קרוסבק לדוגמה נפח תא המטען זהה בכל הגרסאות וכך גם המרווח במושב האחורי.

• תוכן חדש...