Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DS3 קרוסבק בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוללה היא בצורת H ויושבת באותם החללים שיושבים מיכל דלק, תעלת מערכת הדלק ותחת מושבים קדמיים כדי לא לפגוע בשימושיות ודינמיות של הרכב. גם ds7/3008 ככה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא. זו פלטפורמה שתוכננה מראש לשאת מערכת הנעה חשמלית, כך שהסוללות הן חלק מרצפת הרכב. ב-DS3 קרוסבק לדוגמה נפח תא המטען זהה בכל הגרסאות וכך גם המרווח במושב האחורי.

אני יודע, אבל חיפשתי לקרוא קצת על מה שאפשר

145928-cars-review-hands-on-ds-3-crossback-e-tense-platform-image4-lzcekw8ztb.jpg?v1peugeot-e-208.jpg

זה הds3 וה208, בהתאמה.

נראה שאתם צודקים, דחפו שם בטריות פה ושם איפה שאפשר.

קיוויתי שיהיה לרכב תא מטען גדול יותר, אבל אני מניח שעם זה וה508 חדשה דיי ברור שפרקטיות לא הולך להיות בסדר העדיפויות של פיג'ו

פורסם

גם מבחינת גודל תא מטען. ה508 מרגישה מאוד קלסטרופורובית מאחורה, בין היתר בגלל מרווח מוגבל ביחס לשאר הקטגוריה. סיפור דומה עם ה208 החדשה והDS3 עם השם הגנרי שהוא לא קרוסאובר שבחרו לשים

פורסם

ה508 סובלת ממרווח ראש מצומצם מאחור בגלל תצורת ה״קופה״. לגבי ה208 איזו בעיית מרווח יש, ואיך אתה יודע כבר? :)

אגב ל2008 החדשה תא מטען מצויין ביחס לקטגוריה עם כ440 ליטר (350 בDS3...).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
ה508 סובלת ממרווח ראש מצומצם מאחור בגלל תצורת ה״קופה״. לגבי ה208 איזו בעיית מרווח יש, ואיך אתה יודע כבר? :)

אגב ל2008 החדשה תא מטען מצויין ביחס לקטגוריה עם כ440 ליטר (350 בDS3...).

מסכים לגבי ה508, אבל גם גרסת האסטייט היא אולי הכי פחות פרקטית מבין כל הקטגוריה.

יש כבר מספיק סרטונים של אנשים יושבים ומדברים על ה208, היא גם אולי הרכב הכי גדול בקטגורייה, 4.06.

ל2008 יש תא מטען של 405 ליטר בלי אחסון מתחת לכיסוי, והרכב כבר בגודל משפחתית פחות או יותר, אורך של 4.3 ורוחב של 1.77

אני לא אומר שהרכבים שלהם לא פרקטיים בצורה מוחלטת, רק שאני מרגיש שהם הולכים קצת על סטייל אובר פאנקשיין, כמו מאזדה.

פורסם
גם אני הרמתי את התחת ושמתי פעמי להרצליה. הרכב פשוט מהמם ביופיו. לא דומה לשום דבר אחר על הכביש.
קפצתי אתמול (ד״ש מזהבה...) והרכב באמת מאוד יפה ושונה. קצת פחות התחברתי לקוקפיט שמרגיש עוד יותר ״תכשיטי״ מה7, אבל אני מניח שזה הסיפור שלהם כרגע.

מאחור היתה לי הרגשה קצת קלסטרופובית כך שהוא באמת לא מיועד למי שמסיע אנשים בוגרים מאחור באופן קבוע.

לגרסה החשמלית נאלץ לחכות עוד שנה בערך כי כל רכבי הפלאג-אין של PSA מתעכבים כרגע (ההשקה המקומית היתה אמורה להתקיים לקראת סוף השנה הנוכחית) שזה חבל.

על פניו ועל הנייר כרגע מלבד היחודיות, יתכן וה2008 תציע חבילה עדיפה overall (גם עיצובית היא לא בדיוק נופלת ממנה לפי התמונות לפחות), אבל נחכה ונראה.

פורסם
מסכים לגבי ה508, אבל גם גרסת האסטייט היא אולי הכי פחות פרקטית מבין כל הקטגוריה.

.

כן, 530 ליטר זה לא נתון מרשים במיוחד כשמשווים לסופרב או אפילו לאוקטביה למען האמת...

פורסם

הם קיצצו את הדגמים הקודמים (DS3, DS4, DS5) וכרגע מתמקדים בקרוסאוברים - לא שמעתי על הפסדים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אצל קרלוס טבארז אפילו אופל נהיה רווחי. אין מצב שהם יחזיקו פעילות כושלת כלכלית

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• תוכן חדש...