Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, נסעתי בטויוטה קורולה, אך מכיון שלא סגרתי את המכסה של המים ברדיאטור טוב התאדו לי המים. מה שאומר שבאמצע הנסיעה נכבה לי המנוע כל פעם שעצרתי. נסעתי מידית למוסך (5 קילומטר) והוא צרח עלי שגמרתי את המנוע. לאחר מכן הוא טיפל לי במנוע והחליף לי פלאנגים וקוילים ( משהו כזה) והמנוע נסע כמו חדש. אך המוסכניק אמר לי לעקוב אחרי המנוע. כי יכול להיות שנעשו סדקים פנימיים. והמנוע הלך. נסעתי אתו נסיעה קצרה בתוך העיר. ולאחר כמה קילומטרים התחילה להסהב לי נורת השמן. גררתי לאט 2 קיחומטר הביתה ודוממתי מנוע. נראה לכם שאפסו סיכויי. או שפשוט השמן נשרף בגלל הטראומה של הבוקר. יש לציין שמנוע הרעיש אבל לא היו ממש קליקים כמו טרקטור. אשמח לעזרתכם. ודרך אגב כמה אמור לעלות החלפת מנוע בטויוטה קורולה 2003, 7000 נשמע לכם סביר?

פורסם

נשמע שגמרת את המנוע. מצטער.

המחיר שציינת הוא כולל פירוק והרכבה ומע'מ? אם כן, זה מחיר סביר. בשביל השוואה אתה יכול לצלצל ליבואני מנועים כמו שלמה נאור או ישראל יפן ולבקש הצעת מחיר למנוע מפירוק/ייבוא והתקנה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...