Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב50k בעיקר לעיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לרכוש רכב, רצוי קטן. תקציב 50 k. גמיש מעט אם ממש אצטרך.

כמובן עדיף ק"מ נמוך.

הנסיעה בעיקר בעיר אבל פעם בשבוע בממוצע יוצא לנסיעה בין עירונית.

חשוב לי שארגיש שהאוטו זורם לחלוטין בנסיעה בין עירונית (בפיקאנטו למשל הרגשתי לא נוח מבחינת כוח, רעש, תחושת הרכב..).

לא גיר רובוטי או ידני.

מנוע טורבו- מעדיף שלא.

תא מטען סביר- יהווה יתרון אבל לא קריטי.

נושא נוסף היא הסחירות, חשוב כמובן שיהיה רכב שאכן קיים בשוק בהיצע סביר ולא רק "על הנייר".

תודה

פורסם

כנראה שתצטרך להתפשר, טויוטה יאריס נחשב לסחירה אמינה וחסכונית אבל לדעתי היא לא תרגיש לך זורמת לחלוטין עקב גיר מסרס ומרעיש תחת מאמץ (ונוחות נסיעה בינונית ומטה).

מאזדה 2 תהיה עדיפה מבחינת ביצועים אבל אין הרבה היצע בתקציב שלך.

שברולט ספארק מ2016 היא גם אופציה , מנוע 1.4 וגיר רציף מחולק להילוכים. חסרון של תא מטען קטן.

פורסם

חשבתי על יאריס.. אבל לא מצאתי כמעט למכירה בק"מ סביר.

הספארק טובה גם לבינעירוני?

עדיפה על הסוזוקי סוויפט למשל?

תודה

פורסם
חשבתי על יאריס.. אבל לא מצאתי כמעט למכירה בק"מ סביר.

הספארק טובה גם לבינעירוני?

עדיפה על הסוזוקי סוויפט למשל?

תודה

אני אישית מרוצה. אתה צריך לנסות ולבדוק.

פורסם

לדעתי עדיף לוותר על ספארק.

זה לא רכב ברמה של האחרים שמוזכרים כאן.

אפשר גם לשקול יונדאי I20. לא השארת הרבה אופציות כשאמרת לא רובוטי, לא טורבו.

מזדה 2 ויאריס מומלצות, המחירון של היאריס גבוה יחסית לשנתון, לא עיסקה הכי טובה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אוקיי.

והסוזוקי סוויפט? אשמח לשמוע חוות דעת עליה.

אגב המאזדה 2 תהיה בצורה הישנה. לפני השינוי של 2015.. (מטעמי תקציב).

אסף- לא יצא לי לנסוע על ג'אז. היא קצת יקרה אבל אנסה. אם כי לא היברידית כי הן עם המון ק"מ.

פורסם

הספרק מעולה בבין עירוני, מנוע חזק יחסית שמאפשר נסיעה במהירויות גבוהות ממה שמצפים, באופן ככלי הרכב מרגיש ממש טוב על הכביש ויש תחושה שלרכב גדול יותר.

פורסם
תחפש הונדה ג׳אז היברידית.

ההיברידיות של הג'אז היא די גימיק, המנוע החשמלי זעיר וההבדל בצריכה לא גדול, זו גם כך מכונית שתוכננה לחיסכון בדלק.

אף אחד לא כתב 208, אז הנה. 2016 אפילו אם לא 2017.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

לדעתי הספארק בבין עירוני מרגישה מצוין, מנוע 1.4 מספק ביצועים טובים לצד גיר רציף שיתרום לצריכת דלק טובה.

מוזמן לקרוא את המבחן שלי:

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2479/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A---%D7%A9%D7%91%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%98-%D7%A1%D7%A4%D7%90%D7%A8%D7%A7-LTZ

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...