Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להפתעתי בספר הרכב לא מופיע פירוט על שגרת הטיפולים לרכב. מה אינטרוול הטיפולים, מה אמור להיות מוחלף בכל טיפול בהתאם לק"מ/שנה.

איפה ניתן למצוא פירוט שכזה?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

נתקלתי בבעיה דומה.

התקשרתי לשירות לקוחות , הם שלחו לי במייל חוברת "שירות ואחריות".

בחוברת מופיעה טבלה כללית של שגרת טיפולים לרכבי רנו תחת הכותרת "כלל הרכבים למעט רנו טווינגו"

מבחינתי זה לא מספיק וזה כל מה שיש לשירות הלקוחות של קרסו להציע.

אני מתכנן לטיפול הבא לבקש הצעת מחיר ממוסך מורשה ולפי זה לדעת מה צריך להיות כלול בטיפול.

אני יכול לשלוח לך את החוברת אם אתה מעוניין בכך, שלח לי את כתובת המייל שלך.

פורסם

חייב לציין שנראה לי שזאת פעם ראשונה שאני לא מוצא פירוט על שגרת טיפולים מומלצת לרכב (ניסיתי לחפש באנגלית וברוסית). לדעתי מידע שאמור להיות סופר נגיש.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

שגרת טיפולים מומלצת בארצות ניכר לעתים קרובות תהיה שונה משגרת הטיפולים בארץ, לכן מלכתחילה לא מומלץ להסתמך עליה. מעבר לכך, שגרת הטיפולים המומלצת ע"י היבואן עצמו יכולה להתעדכן ולהשתנות ביחס למה שכתוב בחוברת הטיפולים (מנסיון).

אולי כדאי פשוט להכנס למוסך מורשה, לשבת אצל יועץ שירות, ולקבל ממנו מרווחי טיפולים עדכניים לכל סוגי הטיפולים עבורם יש שגרה של ק"מ/זמן. אני לא יודע עד כמה תזכה לשיתוף פעולה במידה ואתה לא מתכוון לטפל אצלם.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...