Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סובארו חושפת היום את הדור השישי לאאוטבק הפופולארית (לא פה...) שהיא סוג של משהו בין סטיישן לקרוסאובר...

כמו הפורסטר, היא רוכבת על פלטפורמת גלובל של היצרנית, מה שאמור להציע נוחות טובה יותר, יכולת שטח טובה יותר, וספיגת אנרגיה טובה יותר במקרה של תאונה, כך לפי סובארו.

חיצונית (כצפוי) אין המון חדש תחת השמש, ונראה יותר כמו מתיחת פנים מאשר דגם חדש. לא חושב שיש אדם שמכיר את הפורסטר הנוכחי/קודם ולא יזהה מייד באיזה דגם מדובר. מקדימה השינויי הבולט הוא בפנסי החזית, כאשר מאחור השינויים קצת יותר בולטים עם פגוש גדול יותר, ספויילר גג גדול יותר, ודלת תא מטען שונה.

בפנים בולט מאוד המסך טאצ׳ המאונך בגודל 11.6 אינץ׳, שמחליף את הקונסולה המרכזית בכל הגרסאות מלבד הבסיסית ביותר. אפל קאר פליי ואנדרואיד אוטו יגיעו כסטנדרט בכל הדגמים, וכמובן מערכת הבטיחות האקטיבית של סובארו - EyeSight.

בגזרת המנועים יופיעו ה2.5 האטמוספרי 182 כ״ס אותו אנו מכירים מהפורסטר (אם כי סובארו טוענים שפה הוא חסכוני יותר) ולשוק האמריקאי לפחות, מנוע 2.4 260 כ״ס מטורבת. שניהם משודכים לגיר רציף והנעה כפולה.

סובארו גם טוענים שהאאוטבק החדשה תהיה שקטה יותר בזכות חומרי דיפון ובידוד איכותיים יותר.

בארה״ב היא תתחיל להימכר בסתיו, ואפשר להניח שאצלנו מתישהו ברבעון הראשון של 2020?

fe88ee8084a8a9d803b2494a9adb93f0.jpg

a7031407cdaf7a21d42afd104845d5c7.jpg

8cf7f7d44099b5d858474c7aeb3e7c39.jpg

0f3b2ca8fd0f01840d90ef3d7a3738a4.jpg

ac1efc197ae39154657f62a88533e791.jpg

4a34437e1ace395996f2c26f37305ece.jpg

4245a1f648a2842a1b8ffbd47d67a2f0.jpg

be0ae0acf13f30b0a1545f780fe730c0.jpg

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם

פעם היו לה עוד מתחרות, עכשיו היא לבד. לפי הכמות שאיזוטרית שהיא מכרה בארץ לא יודע אם יהיה נכון להביא אותה לפה, לדעתי היא יכולה להיות תחרותית רק מול גיפונים בינוניים בגודל של ספורטאז, ולא גדולים יותר כמו סורנטו.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אני בהחלט מבין את השימושיות ברכב הזה אבל משהו במראה שלה לא מסתדר לי, יותר מדי פורסטרית ופחות מדי אאוטבקית.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

פשוט רכב יפה, קשה לי להסביר למה אני כל כך אוהב את המראה שלו.

באאוטבק הצורה "הסובארו-ית" נראית הכי נכון לטעמי.

לא הצלחתי להבין האם הפאנל שליטה של המזגן הוא טאצ' גם כן.

וצודק גיא, האאוטבק נמצא בפלנטה משל עצמו, שום דבר לא דומה לו. וזה הגאונות שלו.

היה מעניין לראות בביקור האחרון שלי בשכונת בתים פרטיים בסן דייגו - בכל בית שני החנה אאוטבק. רחובות על פני רחובות עם אותה סטטיסטיקה.

פשוט אוהבים אותו שם :-D

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם (נערך)

אם בארה"ב ההבדל בין הלגאסי הבסיסית לאאוטבק הבסיסית הוא כ 2000$ , לא יתכן שבישראל זה יהיה כ 6000$. לדעתי זה תמחור של יבואן טאמע. אם לגאסי / B4 סטנדרטית מתומחרת ב 170 אלף ובתכלס עפה באפס ק"מ

ב 130 , אין שום סיבה שבעולם שהאאוטבק הבסיסי לא יהיה להיט ב 175 אלף (שכך גם נמכר ביד ראשונה אפס ק"מ ב 145, ואף בפחות).

https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=t-firsthandcars&db5831908=5832266

ם אם עפים על פורסטר בסיסית ב 182 עם מכירות של כמה מאות בשנה, הם מוזמנים להמשיך לטמון את הראש בחול ולתמחר גרסת כניסה מעל 200 אלף ולמכור 200 יחידות בשנה.

אני פשוט לא מבין את זה. למה לעשות הנחת כמות לחברות הליסינג שממילא מעבירות יותר מחצי מזה למכירות אפס ק"מ, כאשר ניתן למכור ישר לצרכן? ניפוח המחירונים שנועד בין היתר להגדיל את שווי השוק של חברות הליסינג לא מוביל את השוק הזה לנורמליזציה והתייצבות.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

התמחור של הלגאסי, וכל הסגמנט המת של מכוניות מנהלים, הוא מאוד מנופח בשביל הליסינג. המחיר האמיתי צריך להיות סביב מחיר של ג'יפון כמו ספורטאז, ולא כ"כ יקר, המחיר של ה אאוטבק צריך להיות גם סביב זה. תמחור מאוד גבוה שלא משקף את היכולות של הרכב או את המתחרים שלו.

פורסם

גם וגם. יש כפתורים פיזיים אך אפשר לתפעל גם דרך המסך. לחיצה על הטמפרטורה במסך מרחיבה את התצוגה ומציגה סליידר המאפשר לשנות את הטמפרטורה.

פורסם
גם וגם. יש כפתורים פיזיים אך אפשר לתפעל גם דרך המסך. לחיצה על הטמפרטורה במסך מרחיבה את התצוגה ומציגה סליידר המאפשר לשנות את הטמפרטורה.

אבל מבאס שויתרו על הכפתורים העגולים הנוחים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
פשוט רכב יפה, קשה לי להסביר למה אני כל כך אוהב את המראה שלו.

באאוטבק הצורה "הסובארו-ית" נראית הכי נכון לטעמי.

וצודק גיא, האאוטבק נמצא בפלנטה משל עצמו, שום דבר לא דומה לו. וזה הגאונות שלו.

היה מעניין לראות בביקור האחרון שלי בשכונת בתים פרטיים בסן דייגו - בכל בית שני החנה אאוטבק. רחובות על פני רחובות עם אותה סטטיסטיקה.

בפרברים של ארה"ב תוכל לראות גם אאוטבק יותר ישנות.

בתקופה מסויימת שווק בארה"ב גם אאוטבק בגרסת סדאן שהיתה פשוט לגאסי מוגבהת וגם "אאוטבק ספורט" שהיתה מבוססת על אימפרזה סטיישן - היא הוחלפה באופן לא רשמי ע"י סובארו XV.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

המחיר שלו לא מדהים, במה הוא עדיף על הראב 4 לדוגמא? שאתה רוכש את הטויוטה, אתה מקבל חבילת בטיחות, מנוע חזק בהרבה חסכוני יותר, מה כ"כ טוב הסובארו הזאת? לא פלא שכל המתחרות שלה נעלמו, איפה הוולוו xc70, האודי אולרוד, הם עברו לרכב שטח קונבנציונלי יותר

פורסם

חבילת בטיחות גם פה יש, הeyesight עובדת מדהים.

לרכב גם יש יכולות 4*4. מי שלא צריך את זה אולי באמת יכול להסתפק בטויוטה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לטעמי ההשוואה לראב4 לא נכונה,

היכולת של האוטובק בשטח והנוחות שלה היא משהו בליגה אחרת מהטויוטה.

יש ברכב הזה איזה שהוא קסם מיוחד שבא עם אמינות מצויינת שמחזירה חלק מהאנשים לאולמות התצוגה.

לגבי המחיר אני מסכים (כמו בכל רכב) שתמחור אגרסי היה מעלה הרבה יותר מכוניות לכביש.

• תוכן חדש...