Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Shallow Subwoofer

yossiam
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שהיה להם ניסיון עם סאבים שטוחים, אופי סאונד, דיוק, אורך חיים, המלצה לדגמים (היום עם IDMAX 12) .

ראיתי ש JL AUDIO, ROCKFORD די מובילים , לפחות כך זה נראה אך לא שמעתי סאבים כאלו עד היום, כמובן שהמוטיבציה מגיעה ממקום, עובר ל רכב 7 מקומות ורוצה לאפשר בקלות פתיחת 2 המקומות ללא הוצאת הסאב מהרכב.

תודה מראש לעונים.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

תודה על התשובה הזריזה, אפשר לדעת את סוג הסאב שניסית ומה הגביר אותו?

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אני עם זוג סאב וופרים שטוחים של MTX - הכי זולים שיש אפשר לאמר. המטרה שלי גם כן היתה לקבל פאנטש מאוד חזק - אכזרי אפשר לאמר - מבלי לקבל הרבה רעידות שיפרקו את הפלסטיקה של הרכב וישתלטו לי על כל הסאונד.

וזו אכן התוצאה שאני מקבל - הם מרשימים מאוד ביחס לעלות שלהם והם מרשימים בפועל בתוצאה שלהם.

תיקח בחשבון שאתה כנראה תיאלץ לוותר קצת על התחום הנמוך - או אולי בכלל לוותר כמעט לחלוטין על כל מה שמתחת ל40-35 הרץ וזה לא כזה נורא סה"כ למי שמחפש פשוט להנות ממוזיקה טובה ולווא דווקא להנות מהרעידות - אם אתה באס ג'אנקי - זה לא בשבילך.

אבל יש גם סאב וופרים שטוחים נהדרים כמו סדרת הTW של JL אודיו שמגיעים עד לקטרים של 13.5 אינטש

ויש את הסאב וופרים השטוחים של סטריאו אינטגריטי שהם מעולים גם כן

גם לאלפיין וגם להליקס יש סאב וופרים שטוחים מעולים.

לא חסר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה על התשובה, האם זה הדגם? FPR12-04? משום מה באתר של MTX אני לא רואה דגם שטוח, האם הם כבר לא מייצרים? האם יצא לך לשמוע את רוקפורד השטוח? חג שמח. ללא קשר, אשמח אם תהיה הזדמנות ולשמוע את הסאב, תודה.

אני עם זוג סאב וופרים שטוחים של MTX - הכי זולים שיש אפשר לאמר. המטרה שלי גם כן היתה לקבל פאנטש מאוד חזק - אכזרי אפשר לאמר - מבלי לקבל הרבה רעידות שיפרקו את הפלסטיקה של הרכב וישתלטו לי על כל הסאונד.

וזו אכן התוצאה שאני מקבל - הם מרשימים מאוד ביחס לעלות שלהם והם מרשימים בפועל בתוצאה שלהם.

תיקח בחשבון שאתה כנראה תיאלץ לוותר קצת על התחום הנמוך - או אולי בכלל לוותר כמעט לחלוטין על כל מה שמתחת ל40-35 הרץ וזה לא כזה נורא סה"כ למי שמחפש פשוט להנות ממוזיקה טובה ולווא דווקא להנות מהרעידות - אם אתה באס ג'אנקי - זה לא בשבילך.

אבל יש גם סאב וופרים שטוחים נהדרים כמו סדרת הTW של JL אודיו שמגיעים עד לקטרים של 13.5 אינטש

ויש את הסאב וופרים השטוחים של סטריאו אינטגריטי שהם מעולים גם כן

גם לאלפיין וגם להליקס יש סאב וופרים שטוחים מעולים.

לא חסר.

פורסם

אצלי זה זוג 10 אינטש מדגם RTF10AS

לא יצא לי לשמוע את הרוקפורדים. לגבי השמעה של המערכת בדודג' - תפנה אליי באופן פרטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...