Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי לנסר לימיטד 2009 (עם סאב ומגבר מקוריים מהחברה). אני מתקין כרגע מערכת אנדרואיד ברכב הבנתי שיש צורך במתאם בשם connects2 על מנת שהמגבר המקורי והסאב יעבודו עם המערכת אנדרואיד מישהו יודע איזה דגם של connects2 אני צריך ? כי יש כמה סוגים עם מספרים שונים

תודה לעוזרים

פורסם

לפי מה שאני מוצא לכאורה:

CTSMT001.2 - רשום שמיועד למערכות לא מוגברות (מקוריות).

CTSMT003.2 - כנ"ל.

CTSMT002.2 - פוטנציאלית מתאים (למערכות מוגברות מקוריות של רוקפורד), ומאפשר שמירה של השליטה מההגה, אבל לא הצלחתי להבין איך הוא בדיוק שומר על ההגברה המקורית או איך לחבר בינו לבין מערכת אפטרמרקט לצורך זה.

המוצר CT52-MT02 שהתייחסתי אליו קודם, וזהה לפי התמונה וקצת חיפוש למוצר Axxess/Metra MITO-02, אמור לאפשר חיבור בין יציאות RCA של מערכת אפטרמרקט ולקשר למגבר המקורי. מצד שני אני לא רואה עדות לכך שהוא משמר על השליטה מההגה וכד', ולכן נדרש כנראה מוצר נוסף.

בשלב זה אני מציע לפנות לחברה המייצרת/משווקת ולבדוק מולם את הענין.

כמו כן, לנקוט בעצה שהם עצמם רושמים - לבדוק איך נראים החיבורים בפועל אצלך.

• תוכן חדש...