Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נשמע קארס פורום, יש ברשותי גולף 2008 מנוע 1400T, וכאשר אני מוריד את האמברקס הנורה עדיין דלוקה, מישהו יודע או יכול לשאר אולי מה קרה שהנורה לא נכבת? תודה רבה!

פורסם

מצביע על תקלה במערכת הבלמים , לרוב הנורה קשורה לחוסר שמן ברקס מתחת לקו המינימום .

ממליץ על מוסך רון לשם בדיקה.

פורסם

בשביל לבדוק נוזל בלמים במיפלס נכון לא צריך לגשת לאף אחד כי אם הנוזל מתחת למינימום אז בדרך למוסך עלול לקרות אסון בשל כשל במערכת הבלמים. אם יש חוסר במיפלס הנוזל יש למלא נוזל ודוך לבדוק מדוע הנוזל יורד. ייתכן שזה רק רפידות שבדרך להיגמר ולא היתה כמות גבוהה של נוזל מלכתחילה ותיתכן נזילה. מי שמבין יידע לעלות על העניין מייד.

פורסם

לא נכון.

לעולם אין להוסיף נוזל בלמים מבלי לבדוק תחילה את הסיבה.

אם הרפידות שחוקות אין טעם להוסיף, לאחר ההחלפה המפלס יעלה לקדמותו.

אם קיימת נזילה אין טעם להוסיף משום שיש סכנה בטיחותית ובמצב זה רק גרר למוסך.

פורסם

שימו לב שוב להודעה שרשמתי לפני שאתם שוללים. חסר נוזל, ממלאים, ודוך לבדיקה מדוע המיפלס ירד. עדיף שהמיכל יהיה מלא על מנת שמשאבה מרכזית לא תידפק ועל מנת שמשאבת אייביאס לא תהיה בחוסר ואז כבר הנזקים יכפילו עצמם. כדי לבדוק מהיכן קיימת נזילה לרוב צריך למלא את המיכל ולמעשה הנוזל משמש כאמצעי ביטחון לגלות מהיכן הנזילה אם זו נזילה בכלל. לא הייתי מחפש נזילה על מיכל ריק נוזל בלמים מרוקן!

פורסם
שימו לב שוב להודעה שרשמתי לפני שאתם שוללים. חסר נוזל, ממלאים, ודוך לבדיקה מדוע המיפלס ירד. עדיף שהמיכל יהיה מלא על מנת שמשאבה מרכזית לא תידפק ועל מנת שמשאבת אייביאס לא תהיה בחוסר ואז כבר הנזקים יכפילו עצמם. כדי לבדוק מהיכן קיימת נזילה לרוב צריך למלא את המיכל ולמעשה הנוזל משמש כאמצעי ביטחון לגלות מהיכן הנזילה אם זו נזילה בכלל. לא הייתי מחפש נזילה על מיכל ריק נוזל בלמים מרוקן!

מה יתן למלא ודוך לבדוק כדברייך?

המפלס ירד באופן משמעותי, פה עוצרים יש בעיה עד שלא מגלים את הסיבה מילוי נוזל בלמים לא נותן שום דבר.

אם הרפידו. שחוקות, החלפת רפידות תעלה את המפלס בחזרה.

אם יש צינור מופצת נניח, לאחר התיקון ממלאים בחזרה ומנקזים אוויר.

שוב, מפלס ירד בצורה משמעותית יש לגשת למוסך מיד לבדוק, במידה והדוושה אינה מתפקדת כשורה או רעשים קיצוניים וכו גרר למוסך.

פורסם

אני חושב שנמתין לעידכון שלו. אני אישית בכל מצב לעולם לא משאיר מיכל נוזל בלמים ריק גם אם יש בעיה כי אז הנזק הכלכלי עלול לגדול..כגון משאבת אייביאס שאכלה אותה או משאבה מרכזית שעבדה על ריק.

פורסם
חולק עליך מנסיון. לעיתים חסר מעט במיוחד ברכבים ישנים, והנורה נדלקת והוספה פותרת את הבעיה.

עדיף שרכבים כאלו לא יסעו לידנו.

ולאן הנוזל "מתאדה" ?

• תוכן חדש...