Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שנמתין לעידכון שלו. אני אישית בכל מצב לעולם לא משאיר מיכל נוזל בלמים ריק גם אם יש בעיה כי אז הנזק הכלכלי עלול לגדול..כגון משאבת אייביאס שאכלה אותה או משאבה מרכזית שעבדה על ריק.

אם משאבת ה abs לדברייך תהיה ריקה משמע לא תהיה כלל בלימה, אותו הדבר משאבה מרכזית ללא נוזל בלמים הדוושה תצנח מטה ללא יכולת בלימה, אף אידיוט לא יסע במצב כזה ללא בלמים, ונזק לא יגרם למשאבת ה abs ללא נוזל בלמים משום שהיא לא תיכנס לפעולה כי לרכב אין בלימה ואין גלגלים שינעלו(ללא בלימה).

פורסם

אידיוט שלא ייסע במצב שכזה לא ניקרא אידיוט הוא ניקרא חכם שמבין עניין. מי שלא מבין עניין וינסה להגיע למוסך עם מיכל נוזל בלמים שמתרוקן לו בהרגשה שעדיין הבלמים עובדים עלול לגלות באיזשהו שלב בדרך שהבלמים כבר לא יעבדו ולכן קודם כל אני לא הייתי משאיר מיכל שמתרוקן לו מכל סיבה שהיא ריק! ממלא ומשם לבדיקה מעמיקה לאן הולך הנוזל.

פורסם
אידיוט שלא ייסע במצב שכזה לא ניקרא אידיוט הוא ניקרא חכם שמבין עניין. מי שלא מבין עניין וינסה להגיע למוסך עם מיכל נוזל בלמים שמתרוקן לו בהרגשה שעדיין הבלמים עובדים עלול לגלות באיזשהו שלב בדרך שהבלמים כבר לא יעבדו ולכן קודם כל אני לא הייתי משאיר מיכל שמתרוקן לו מכל סיבה שהיא ריק! ממלא ומשם לבדיקה מעמיקה לאן הולך הנוזל.

אם המיכל ריק לגמרי זה אומר שצריך גרר למוסך!

אם רק חסר מעט שלא מתחת לקו המינימום והבלמים מתפקדים כראוי אפשר להגיע בניסעה לבדיקה.

• תוכן חדש...