Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קופסאות שימורים מפח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, יש מתקן לשקית חלב שיש לו בחזית להבים לחיתוך השקית. מאוד מאוד נח.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דבר נוסף פעם פג התוקף של שקיות חלב היה קצר משמעותית מזה של החלב בקרטונים (לא מתייחס לעמידים אלה לרגילים), כיום גם חלב בשקיות נמכר עם פג תוקף ראוי.

בעבר (ונדמה לי שגם היום), החלב בשקיות של תנובה היה עוברות תהליך פיסטור - והחלב בקרטונים (ובשקיות של "טרה" ו"יטבתה") עובר פיסטור-על.

הפיסטור על מאפשר תאריכי תפוגה ארוכים יותר. ההבדל הוא שבפיסטור רגיל החלב מתחמם ל 73 מעלות ל 16 שניות, ובפיסטור על הוא מתחמם ל 100 מעלות לחצי שניה ואז עובר קירור מהיר ל-2 מעלות. לפני עשור הוגשה תביעה ייצוגית נגד טרה ותנובה בדבר פיסטור יתר של החלב שהוביל להטעיית הציבור שמדובר בחלב "טרי" ולא כך לטענת התביעה (בתביעה נאמר שפיסטור ארוך מעל 100 מעלות הופך אותו לחלב עמיד או חלב "מעוקר").

אם אני זוכר נכון נראה לי שעד היום החלב של תנובה בשקיות עדיין "מפוסטר" ולא "מפוסטר על" ולדעתי האישית הוא טעים יותר (על טעם ועל ריח....).

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צודק איציק, לא השתנה עדיין - רק החלב בשקיות של תנובה לא מפוסטר, בעל אורך חיים קצר יותר (לא רלוונטי אצל הזללנים שלי) וטעים יותר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אנחנו עוברים הלוך ושוב בין המוצרים השונים. בשנים האחרונות בדרך כלל קונים קרטונים של שופרסל\מחלבות הגולן או קרטוני 2 ליטר של טרה, שזולים ממחיר השקיות שבפיקוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לטעמי (ואני מאלה שממש מוזגים להם כוס חלב ושותים), אין על חלב טבעי (3.6% שומן) של יטבתה.

פורסם

אני הייתי כזה בימים של בקבוקי הזכוכית, חצי ליטר עם מכסה מנייר אלומיניום שהיית לוחץ כדי לפתוח, והפרסומת קראה "טוב מכוס חלב - שתי כוסות חלב". אבל המנהג נגמר לפני עשורים.

מצד שני - חלב 1%? איכס. אחרי ניסיון קצר חזרתי ל-3% הסטנדרטי.

לא ברור לי מדוע בישראל נמכר החלב עם שומן בריכוז 3% כאשר באירופה מקובל 3.5%.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טוב, אתה פותח פה נושא לשירשורפלצת בפני עצמו.

כשמאלי, דאגתי כבר לפני שנים להתטייד בכל מה ששמאלי צריך, סרגל, מספריים, פותחן קופסאות ועוד שלל מוצרים הכרחיים.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

לגבי רוב המוצרים אני מסתדר עם המוצרים של הימניים (אפילו עם פינג'אן אני יודע להסתדר) אבל פותחן זה דבר מאוד מעצבן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תפרגן לעצמך מספריים לשמאליים (בזמנו היו בכל חנות מכשירי כתיבה גדולה ובאופיס דיפו), פתאום תבין שכל השנים שהיית בטוח שאתה על הפנים במלאכת יד, אלה בעצם היו המספריים!

ותמיד תזכור, גם ביולוגית וגם כתפיסת עולם:

LEFT HANDED ARE THE RIGHT MINDED

פורסם

אם אתה מבין איך מספריים עובדות אתה מבין שכשמאלי אתה צריך להפעיל כוח שיצמיד את הלהבים (מה /וקרה טבעי אצל ימניים במספריים שמותאמים להם והפוך אצל שמאליים שלא מודעים לזה).

עם סכינים לקח לי שנים להבין שהבעיה היא כיוון ההשחזה ולא אני.

גם עם פינג'אן אני מחזיק אותו כשכף היד תופסת את הידית מלמעלה והאגודל פונה לכיוון הפינג'אן. ככה אפשר למזוג כשהפייה נמצאת מולך בצד הרחוק ממך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא, יש במספריים את הצד שמוריד את הסרח למטה, בימניים שחותכים במספריים ימנים הסרך רחוק מהיד, אצל שמאליים שחותכים במספריים ימנים זה בצד הפנימי וכף היד שלך קורעת את הסרך.

כן, גם לי לקח זמן להבין שיש בכלל כזה דבר סכין לשמאליים ומאז החיים דבש.

בפינג'אן לשימחתי יש בשוק כבר שנים פינג'אנים עפ פיה בשני הצדדים.

הכי כיף זה להסתכל מהצד על ימניים שמרימים באופן אוטומטי את אחד מהמכשירים השמאליים שלי ומנסין להבין WTF ולמה פתאום הוא לא מצליח לחתוך פרוסת לחפ/ לגזור פס ישר, לפתוח שימורים.

הכי מצחיק זה עם סרגל.

פורסם
ליפתן > עגבניות מרוסקות > תירס > פטריות > שימורי חתולה.

פטריות???

אוי גוואעלד!

זה שהוא צורך פטריות מקופסת שימורים גורם לך לצרוח "אוי גוואעלד!".

אבל זה שהוא צורך חתולה, ועוד מקופסת שימורים, עובר לך בסבבה?

עולם מוזר.

:shock2:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

:-D דיסקו...

בנוגע לשמאליים - בתור אב לילד שמאלי יחיד בכל השבט - אשתי קנתה לו מספרי שמאליים

בשנייה שגילינו איזו יד מחזיקה את הטוש/פנדה. מדובר באביזר משנה חיים, לא פחות.

סכין לשמאליים גם תגיע בהזדמנות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הכי מוזר זה העכבר. אני לא מצליח להבין איך אשתי והבן הצעיר - השמאליים שבמשפחה - מתפעלים אותו.

אבא שלי קיבל חינוך פרוסי. אילצו אותו לכתוב ולעבוד ביד ימין. בסוף נשאר עם שתי ידיים שמאליות :shock:

פורסם

הנס, תזמין לו כבר עכשיו סרגל, הוא יודה לך.

s-rulers.jpg

תמונה שרק שמאליים יבינו :lol: :

Everything-you-write-ends-up-like.jpg

לשמחתנו, כשכותבים בעברית אין צורך בעט כדורי לשמאליים, (כן, יש משהוא כזה) אבל מאוד ממליץ שלשיעורי אנגלית תארגן לו עט לשמאליים.

• תוכן חדש...