Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצב אצלנו בחברה הוא שיש מספר ערכות ציוד (עשרות), ערכה מורכבת מכמה פריטים בודדים.

הפריטים יכולים להימצא במגוון שונה של מיקומים כמו מעבדה, לקוח כזה או אחר, מחסן וכו'.

סה"כ יש סדר גודל של מאות עד אלפי פריטים ומספר המיקומים הוא 20-30.

אני מחפש תוכנה בעדיפות חזק לחינמית (לא יודע אם יסכימו להוציא על כסף) שתעזור לנהל את העניין הזה.

מישהו מכיר? ברווז?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש את GLPI שהיא מעולה והיא חינמית. אתה צריך רק שרת שיריץ MYSQL ו-PHP.

https://glpi-project.org/asset-management-and-automatic-inventory/

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ברווז לא מכיר תוכנה כזו.

ברווז כן מכיר תוכנות ERP, אבל הן לא חינמיות.

תבנה מק"ט לערכות, עם מספר סריאלי\ רק מספר סריאלי, ותוציא "תעודת משלוח" לכל תחנה שהערכה יוצאת אליה.

ייתכן שתצטרך לפתוח את המיקומים השונים כ"לקוח פנימי" אם הם לא פתוחים במערכת, או את אנשי הקשר הרלוונטים (מנהל מחלקה\משתמש\WHATEVER) כתחנה.

עם מה אתם עובדים? SAP? פריוריטי? משהו אחר?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

עם אקסל...

אני העליתי את כל החומר ל MS SQL Server, אבל לעתים תכופות צריך לעדכן את המיקום של הפריטים השונים.

לא מצאתי משהו פשוט וחינמי שיאפשר לבחורה שמתעסקת עם זה לעשות את זה בעצמה ולכן היא כל הזמן חוזרת אליי.

היתה תקופה שניסינו לעבוד עם אפליקציה בשם ASPMaker, זאת אפליקצייה שמאפשרת לכתוב ווב פייג' שמציג בצורה טבלאית את הנתונים ומאפשרת לעדכן אותם, בפועל זה לא עבד בגלל בעיות עם תאריכים, בעיות ב GUI, התרסק הרבה פעמים וכו.

פורסם

אין לכם תכנת ניהול משאבים? קשה...

רעיון. שבב איכון כמו של "איפה המפתחות שלי" ואפליקצייה תומכת?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כל תכנת ניהול מלאי הכי פשוטה עושה את זה (כל נקודה מוגדרת כמחסן ואתה עושה העברות בין המחסנים). אפילו חשבשבת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מחפש תוכנה בעדיפות חזק לחינמית (לא יודע אם יסכימו להוציא על כסף) שתעזור לנהל את העניין הזה.

אני מנסה לדמיין לרגע את KSP (או אייבורי, סתם בתור דוגמה) בשנה הראשונה להקמתה, חנות בודדת במיקום בודד,

ועם אותה שאלה - ״איך אנחנו מנהלים את המלאי״.

ועכשיו, נסה לדמיין את המערך הנוכחי של KSP, משהו כמו 50 פלוס חנויות, עם ניהול ידני של פריטים... לא יכול לקרות.

אפילו הפריט הכי קטן שאפשר לדמיין נמצא במערכת, ואפשר לאתר אותו על פי סניף ולעדכן את המלאי שלו בזמן אמת.

מה שאני מנסה לומר הוא שהעברת ניהול המלאי לשלב הבא (שגורר עלויות, מן הסתם)

הוא די קריטי לפיתוח העסק, במיוחד אם יש בו, כמו שאתה מתאר, מחסן, לקוח, מעבדה וכיו״ב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מאמין שמספר הפריטים ב KSP מוערך במאות אלפים. אני מדבר על משהו כמו 1000 אצלנו. זה לא צפוי לגדול.

אצלנו גם לא מדובר בניהול מלאי. אין פה עניין כספי של מלאי ותאריכי תפוגה.

אול בסוף אכתוב GUI פשוט מעל הטבלה שיושבת בדאטא בייס וזהו.

תודה לכולם.

פורסם

בדקת את ה-GLPI ? ניסית את ה-DEMO שלהם ?

אני יכול להעיד שבהתחלה אני בדקתי את המערכת הזו אצלנו בצוות אבל קיבלנו החלטה לכתוב משהו משלנו שיותאם באופן מלא לצרכים שלנו.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...