Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה סטוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על קיה סטוניק? האם יש רכב אחר באותה רמת אבזור לפחות שמשתלם יותר? מישהו מכיר מגרעות של הרכב הזה?

פורסם

סיאט ארונה הוא המתחרה הכי קרוב אליו מבחינת יחידת הינע. לסטוניק יש יתרון של תיקון סטייה מנתיב וללא מובילאיי ולארונה יש בקרת שיוט אדפטיבית.

פורסם
סיאט ארונה הוא המתחרה הכי קרוב אליו מבחינת יחידת הינע. לסטוניק יש יתרון של תיקון סטייה מנתיב וללא מובילאיי ולארונה יש בקרת שיוט אדפטיבית.

כשהרכב יצא קראתי בזמנו שיש לו גיר דו מצמדי בעייתי בדיוק כמו בקיה ספורטאז GT...זה אני מניח לגבי דגם ה 1.0.

פורסם

לא יודע אם בדיוק אותו הגיר אבל אכן רובוטי דו מצמדי בדגם הליטר טורבו. ה1.4 מגיע עם גיר פלנטרי רגיל. אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

פורסם

הסטוניק היה ברשימה שלנו יחד עם הסיטרואן איירקוס והארונה , הסיאט לקחה אצלנו ובגדול ובמיוחד לאחר נסיעת מבחן.

מרווח יותר מקדימה ומאחור , יחידת גיר\ מנוע עדיפים משמעותית, איכות גימור הפנים עדיפה , והרכב היה נוח יותר לבת זוגי שהיא הנהגת העיקרית ברכב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הסיטרואן מרווחת מהארונה והסטוניק.ולה 5 שנות אחריות.

הסטוניק נמוך ביחס לאחרים. יחידת הליטר טורבו רובוטית חדשה ולא בטוח שתהיה אמינה. יחידת ה 1400 ותיקה ומוכרת אבל חלשה ולא חסכונית.

אני הייתי בוחר בסיטרואן או ממתין ל ויטארה עם מערכות בטיחות שתגיע בקרוב.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
הסיטרואן מרווחת מהארונה והסטוניק.ולה 5 שנות אחריות.

הסטוניק נמוך ביחס לאחרים. יחידת הליטר טורבו רובוטית חדשה ולא בטוח שתהיה אמינה. יחידת ה 1400 ותיקה ומוכרת אבל חלשה ולא חסכונית.

אני הייתי בוחר בסיטרואן או ממתין ל ויטארה עם מערכות בטיחות שתגיע בקרוב.

הסיטרואן אומנם מרווחת יותר אבל במידה זניחה, השילוב מנוע גיר של הסיאט עדיף משמעותית על זה שבסיטרואן וכמו כן גם הגימור ואיכות החומרים שלא לדבר על מולטימדיה עדיפה ואיכותית בסיאט.

הויטרה (כבעלים לשעבר) הוא רכב נחמד אך מעליב באיכות החומרים , מולטימדיה סינית בהתקנה מקומית דבר שאינו מקובל ב 2019.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

כבר ענו, חלשה ולא חסכונית.

הסטוניק אוטו בסיסי יחסית אבל מאוד חביב. לא מתיימר להיות משהו מיוחד ומצליח להיות אחלה "פיתה עם פלאפל". מספק את הצורך, בלי הרפתקאות ובלי שום דבר מפונפן או מתוחכם. חומרים/הרכבה ממוצעים+ לקטגוריה.

תקרא את המבחן שנערך לו פה במסגרת המגזין, אולי יתן לך עוד מידע:

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/3156/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7---%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94---%D7%94%D7%9C%D7%97%D7%9E%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%94

מבחינת מתחרים, הייתי בודק דווקא את הקקטוס של סיטרואן ולא את האיירקרוס, בעיקר בזכות מערכת המתלים שלו שקוטפת שבחים מקיר לקיר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם לקוחות הרכב בארץ היו כמו בפורום, סיטרואן היו מספר 1 במכירות בהפרש ניכר.

*הדובר הוא בעלים של סיטרואן*

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

ואם לקוחות הרכב היו כמו משתמשי הפורום, VAG היו פושטים רגל, אבל בפועל הם קונצרן הרכב הראשון/שני בעולם.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אחרי כמעט 4.5K ק"מ עם סטוניק טורבו (הרכב של אשתי) - רכב מאד קל לנהיגה, הנדסת אנוש מצוינת, אין תקופת התרגלות. לא יודע מה הבעיות עם איכות החומרים/הרכבה, אבל הם מצוינים לסגמנט. לגבי מולטימדיה - יש צימוד אנדואיד אוטו/אפל קאר פליי, וזה פחות או יותר מה שאמור להיות רלוונטי, עידן הוויז מובנה וכהנה עומד להיגמר. יחידת הכוח של הארונה אכן חזקה יותר כנראה, אבל העדפתי להמר על מנוע חדש של הקיה מול הגיר המוכר מדי של הסיאט. אפשר להבין את מי שיהמר אחרת, בפועל הסטוניק והארונה די שקולות, עם יתרונות לכאן ולכאן. צריכת דלק במשאבה 12.9 ק"מ/ל' בתנאים של ניוד בינעירוני-פרברי פקוק עם עליות.

הסיטרואן C3 איירקרוס מרווחת משמעותית מהצמד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...