Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

חבר טוב והגון של המשפחה, שהוא גם במקרה מוסכניק שמתקן גירים, מוכר את הטויוטה קורולה שלו. מדובר בטויוטה קורולה GLI אוטומטית שעלתה לכביש במאי 2006, אבל הבעלים אומר שהיא דגם 2007 (לדבריו הוא קיבל באמצע 2006 את הדגם של השנה הבאה).

הרכב במצב טוב חוץ מכמה דפיקות פח והתקלפות צבע.

הבעלים הוא יד ראשונה וקנה את הרכב ישירות מהחברה.

הוא אומר שמחיר המחירון הוא 20,000 אבל שלא אכפת לו כמה נשלם לו עליה. הוא אומר שבכל מקרה אם לא אנחנו נקנה את הקורולה, הוא ימכור אותה לטרייד אין כי לא אכפת לו מכסף וכי הוא לא רוצה להתעסק עם המכירה יותר מדי.

כמה לדעתכם הוגן לבקש על הקורולה הזאת? אני כמובן רוצה לקנות אותה בזול, אבל אני לא רוצה להציע מחיר שיבזה אותו.

אני גם לא יודע איזה נתונים להזין בשקלול מחיר המחירון ביד2, הרי אם זה דגם 2007 שעלה לכביש בשנת 2006, אין שום דרך לעשות שקלול רלוונטי כזה באתר יד2.

תודה רבה.

פורסם

כל הרכבים שעלו אחרי אפריל 2006 נחשבו 2007, ככה היתה הספירה בזמנו.

הדרך הכי קלה זה לקחת 10 מודעות מיד 2 לרכבים דומים מבחינת יד, רמת גימור וק"מ, למצע את מחיר, להוריד 500-1000 כמיקוח תיאורטי וזה המחיר ההיגן.

פורסם

הדבר הנכון לעשות הוא לבדוק האם הרכב מתאים/נחוץ.

מבחינת תקציב,גודל וכו'.

קורולה ישנה היא רכב ישן,שיתקלקל ויתבלה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

עשרים אלף שקל לאוטו בן 13 זה המון כסף, זה אוטו ישן מאוד, במצב של השוק היום אפשר למצא רכבים חדשים בהרבה במחיר דומה.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

אם אתה רוצה לשמור על החבר של המשפחה ככזה, אציע לך בחום, לסרב.

אם אתה נדרש לרכב תמצא רכב שמתאים לך על פי צרכיך ותקציבך, ממישהו שאתה לא מכיר או קרוב רחוק יותר.

כך העסקה תיהיה אובייקטיבית עבור שני הצדדים ללא טובות רגשות והרגשה של "עשיתי לו טובה" מאף אחד.

אם אתה מעריך אותו פנק אותו בשי לחג.

• תוכן חדש...