Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה ,

לפני כחצי שעה הסיפור התחיל. הייתי במכון גירים רציתי לבדוק את הגיר לא משהו רציני. הוא התחבר אליי למחשב עם המכשיר שלו וסרק אם יש בעיות וכו". הוא "ביטל" את הבעיות דרך המכשיר שלו אבל הם חזרו. לאחר מכן הוא ניקז לי קצת שמן גיר , כי רציתי לבדוק אם חסר . הכל טוב ויפה. הגעתי הביתה האוטו היה מונע , שמתי על P עליתי , חזרתי , המשכתי נסיעה פתאום הידית הרגישה משוחררת , ואז שמתי על P ואין לא נותן להעביר. כיביתי את האוטו ומכאן אי אפשר להניע אותו .. אני פותח סוויטץ' זה מראה לי שאני על הילוך רברס , מנסה להניע אבל כלום. מנסה להניע שוב אבל המפתח בכלל לא מסתובב .... אני בלחץ היסטרי וזה למה רשמתי מגילה ... אם למישהו היה משהו דומה בבקשה תעזרו לי... תודה

הרכב הוא רנו קליאו b 2 2004

תודה רבה רבה!

פורסם (נערך)

לדעתי פשוט השתחרר מוט שמושך את ההילוכים, היה לי משהו דומה בפוקוס. תתקשר למוסך שהיתה בו היום, אולי זה משהו יחסית קל לסדר את זה.

עריכה אחרונה על ידי Alf3

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה בטוח זה, הידית השתחררה מהבורר הילוכים בגיר. הגיר נשאר ברוורס והידית זזה חופשי.

אתה לא יכול להניע כי מגננון הבטיחות בגיר מאפשר להניע רק בN או בP.

לא יודע איך זה בקליאו, אבל זה בד"כ קל מאד לתיקון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה בטוח זה, הידית השתחררה מהבורר הילוכים בגיר. הגיר נשאר ברוורס והידית זזה חופשי.

אתה לא יכול להניע כי מגננון הבטיחות בגיר מאפשר להניע רק בN או בP.

לא יודע איך זה בקליאו, אבל זה בד"כ קל מאד לתיקון.

אבל איך זה השתחרר בכלל , הוא לא נגע בזה , רק שהוא ניקז קצת שמן גיר אז אץגם הוא נגע רק בבורג שם כדי להוציא תשמן

פורסם

בס"ד

אם הידית לא משוחררת, יכול להיות שהסלקטור של הגיר עשה את שלו.

מדובר ברכיב שמתרגם את תנועת הידית אל מחשב הגיר.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

כפי שאמרו לפני, יש על הגיר, על ציר הבורר, חישן אלקטרוני שמדווח למחשב את ההילוך הנבחר.

לפעמים ניתן לכייל אותו וזה נותן לו עוד קצת חיים, לפעמים אין ברירה ומחליפים.

יום טוב גם לך

פורסם

הידית משוחררת מדי? או לא?

מנסיוני לרוב בקליאו ישנות הבוקסות מתפוררות .

ואם אתה כבר פותר את זה - אז לתמיד עם קדח, וסגירה עם שפלינט.

• תוכן חדש...