Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 1.5 התרשמות אחרי 7000 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי 280k עם i35 שהפגינה אמינות מופתית חזרתי להשתמש באוקטביה. הפעם לא דיזל אלא tsi אבל חוץ מהמנוע הגיבור לא מרגיש שינוי מהאוקביה ששירתה אותי בעבר, ההתנהגות דומה וההרגשה דומה. מערכת המולטימדיה שמולבשת על הצג המקורי מחפירה-לא ניתן להוריד אפליקציות ובחודש שהרכב אצלי ביקרתי בגיל קאר על תקלה במולטימדיה והיא עדיין עושה מס בעיות מוזרות. השליטה על אבזור הכרחי כמו גובה פנסי הדרך ועוצמת תאורת לוח השעונים נעשית דרך תפריט מסורבל במסך המולטימדיה ואין אפשרות לבצעה כמובן בזמן נסיעה-איפה שתי הגלגלות הפשוטות לכיוון שיש בכל רכב?

פורסם

וואלה לא הייתי קורא לזה התרשמות אלא יותר שחרור תסכול.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
נחכה לכשתעבור את הקמ שהאלנטרה עברה, אם תצליח.

לא מאמין שאגיע לקמ כזה, בדרך כלל מחליף סביב 220k פשוט הרכב שהציעו לי לא עמד בדרישות הגב שלי אז נשארתי עם היונדאי.

פורסם
שחרור תסכול כי למעט ההבדל במנוע אין התקדמות ושיפור בין זו שנת 2018 לזו ששימשה אותי בעבר 2009.
קנית את אותו רכב בדיוק רק עם מנוע שונה. מה ציפית?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

אוקטביה מודל 2009 ו2018 אלו דגמים שונים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סלח לי אבל סתם פוסט מתבכיין בלי ביקורת של ממש. אז העולם התקדם לתפריטים ממוחשבים! כך זה בכל רכב. אז הייתה תקלה במולטימדיה- קורה. אם אתה לא מרגיש הבדל בין רכב 2018 לרכב 2008 משהו א צלך לא בסדר, לא ברכב

פורסם

יוסי, למה לא?

אני חזרתי שנתיים מפיג'ו 2016 למאזדה 2014 ומרגיש שהתקדמתי ב10 שנים.

אישית לא מכיר את היונדאי, כן את האוקטביה, והניסיון שלנו איתה היה אמינות מופתית.

פורסם

הטעות שלך שלקחת התקנה מקומית על המולטימדיה המקורית.

המקורית אחלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

א. אני לא קונה את אותו רכב, יש מכרז.ב. לא נתקלתי בכיוון אורות דרך תפריט ברכבים אחרים.

ג. על הנייר אוקטביה 2009 שונה מחדשה בפועל לטעמי - אין שינוי.

פורסם
יוסי, למה לא?

אני חזרתי שנתיים מפיג'ו 2016 למאזדה 2014 ומרגיש שהתקדמתי ב10 שנים.

אישית לא מכיר את היונדאי, כן את האוקטביה, והניסיון שלנו איתה היה אמינות מופתית.

אתה מזכיר לי את ההוא מהסדרה מנהרת הזמן,אהבתי את הסדרה הזאת שהייתי ילד קטן..

• תוכן חדש...