Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשבוע שעבר אישתי ביצעה פניה לא מספיק רחבה מדיי, ובלי לשם לב שיפשפה את הדלת הימנית האחורית שלה עם הטמבון האחורי ימיני שלה.

כמובן שהיא עצרה והשאירה פרטים.

באופן כללי, זה ניראה רק פגיעה בצבע, וכמובן מבחינתנו היינו מעדיפים לסגור בלי ענייני ביטוח.

התקשרו אלינו מהרכב הנפגע, ועל הדרך הזכירו שאם כבר זה קרה, אולי זה "ידרבן" אותם לתקן גם פגיעה ישנה שלהם (בצד שמאל של הטמבון) על חשבון הביטוח שלנו. הם הזכירו גם שעבור הפגיעה הזו הם קיבלו כסף יסגרו את הסיפור.

חייב להגיד קודם כל שקצת עצבן אותי, אם יש איזשהו צדק, הרי שתיקון צבע של טמבון לא שווה ערך לתיקון מכות פח אחרות.

בכל מקרה מהצד שלנו אנחנו קצת עם הגב לקיר, שהרי ברור שהאשמה עלינו ואנחנו לא מתחמקים

מצד שני, קצת מעצבן שמנסים להשחיל על פגיעה קטנה שלנו תיקון גדול ויקר יותר.

איך הייתם מתנהלים?

פורסם

יש פה 2 צדדים.

1. התובע שמנסה להשחיל תיקון של פגיעות לא קשורות.

2. הנתבע שגם ככה תובע את הביטוח שלו כדי לתקן את הרכב.

לי אישית ממש לא היה מפריע שהנפגע גם יתקן את כל הרכב על חשבון הביטוח שלי מהסיבה הפשוטה שלי זה לא יעלה יותר.

ההשתתפות העצמית שלי לא תגדל, הפרמיה שלי תתייקר באותה מידה, אז למה לי לשבור את הראש? אני מעביר את פרטי התאונה לחברת הביטוח תוך כדי הודאה באשמה וחברת הביטוח צריכה לטפל בכל, אם יסכימו על מכה בדלת להוריד לו את הרכב מהכביש בעיה שלהם.

שיתבע על מה שהוא רוצה, העיקר שאתה מספיק הגון כדי לקחת אחריות על נזק שביצעת, תקן את רכבך וסע לשלום.

פורסם

לא הייתי על יד הרכב והתמונה שיש לי לא מספיקה בשביל להגיד אם פוליש יספיק, יכול להיות שהצבע גם שושפף לחלוטין בנקודה מסויימת.

בגדול, מה הטווח מחירים לתיקון כזה של הטמבון?

מה הפגיעה במחיר הביטוח אם מעבירים הכל אליו? העבר הביטוח שלה נכון להיום נקי (וגם שלי, אז לשנינו אין מושג מה בעצם יכול להיות הנזק למחיר הביטוח)

פורסם

אני מקווה שהשיחה מוקלטת. בחיים לא הייתי מאפשר למישהו לתקן על חשבוני פגיעה שנגרמה לו ממישהו אחר. ועוד אחת שהוא קיבל עליה כסף מזומן?! מה, כפרה, נדפק'ך השכל?

הולך איתו למוסך, מבקש הצעת מחיר לתיקון הפגיעה שלך בלבד. ומחליט מה לעשות משם. יכול להיות שזה יגמר בפוליש, יכול להיות שלא. מהתיאור שלך את האירוע אי אפשר להבין שום דבר.

ולמי שאמר ש"מה אכפת לי, זה עולה לי אותו דבר" אני יכול שאתה לא יכול להיות יותר טועה. אין דבר כזה "לי זה עולה אותו דבר", בסופו של דבר כל הקומבינות ביטוח האלה, של חלקים שעולים מיליון שקל ורכבים שמורדים מהכביש כי נפל המחזיק של הטלפון מהשמשה, גורמים לכך שאתה ואני וכולם משלמים את הסכומים ההזויים האלה על ביטוח, וגם על חלפים. כי המחירון שלך והמחירון של הביטוח הוא אותו מחירון. אז כשאתה בא לקנות איזה חתיכת פלסטיק שעולה שקל וגובים ממך 390 ש"ח+מע"מ+מסשכנזים אחרי הנחה, זה בדיוק בגלל אותו "לי זה עולה יותר".

חברת ביטוח היא גוף עצום שכל תחום העיסוק שלו הוא שיפוי ופיצוי.

אתה (ואני, וכל אחד אחר) סתם איזה פישר קטן שחושב שהוא יכול לדפוק את המערכת.

המציאות היא שכשאתה משתין על המערכת, נהיה לה כתם על הנעל. כשהיא משתינה עליך, אתה טובע. ובגלל הקומבינות האלה, אנחנו כולנו כבר טובעים. אז בוא נמנע מלעשות את הדברים האלה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אני מקווה שהשיחה מוקלטת. בחיים לא הייתי מאפשר למישהו לתקן על חשבוני פגיעה שנגרמה לו ממישהו אחר. ועוד אחת שהוא קיבל עליה כסף מזומן?! מה, כפרה, נדפק'ך השכל?

הולך איתו למוסך, מבקש הצעת מחיר לתיקון הפגיעה שלך בלבד. ומחליט מה לעשות משם. יכול להיות שזה יגמר בפוליש, יכול להיות שלא. מהתיאור שלך את האירוע אי אפשר להבין שום דבר.

.

איך הבעל הרכב השני רוצה לחבר בין שתי פגיעות אחת בשמאל הפגוש והשניה שלכם בימין הפגוש.

הייתי הולך בדרך של הכפרה המצוטטת. + בודק מה הנזק שנגרם לי לרכב ואם אני רוצה לתקנו בכלל.

ייתכן שהעלות תהיה נמוכה שכדאי לך לשלם על הפגיעה שלך ללא הפעלת ביטוח בכלל, אלא אם לרכב שלך נגרם נזק שכדאי לשקול הפעלת ביטוח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא בטוח ששווה להפעיל ביטוח בכלל - צריך לבדוק. מה הנזק אצלך?

הייתי קודם נוסע לראות את הנזק שנגרם לרכב השני.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

תודה על התגובות.

נתחיל להקליט שיחות מהיום.

כניראה שהייתה לה עוד פגיעה באזור, אבל לא ממש הגיוני שזה מאיתנו. הפגיעה הנוספת בצד ימין היא ממש קרובה לגלגל, שפיזית זה לא ככ הגיוני שיקרה כי זה דורש זווית פגיעה שהרכבים כמעט מקבילים, אבל זה ממש לא הסיפור.

לגבי הנזק לרכב שלנו, פוליש וקס שסוגר את הסיפור ב 100%, אולי אפילו בלי פוליש אפשר להוריד את הסימנים.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מעדכן...

חזרו אלינו היום עם הצעת מחיר הזויה של 2800 שקל ממוסך מורשה (שלקחו אותה בתחילת החודש ורק עכשיו יצרו קשר)

בעקרון, טכנית אני יכול להבין שהנזק של הצבע עלינו ונגיד שאני מסכים לקחת את העלות של הצבע שזה 1600 שקל (גם הזוי, אבל אין מה לעשות)

בהחלט שוקלים איך להמשיך את זה מפה.

אני רוצה לדבר בערב עם הזוג ולהבין איך אנחנו מתקדמים ומסיימים את הסיפור.

כל הסיפור הזה פשוט מקומם.

מה דעתכם? איך להמשיך?

פורסם

אם זה עבור צבע בלבד - זה הזוי.

השאלה אם באמת היתה רק פגיעה בצבע, ללא פחחות.

אני מאמין שבמוסך הם רוצים לתקן את כל המכות שיש בפגוש לפני הצבע (הרי לא יצבעו על מכה) ולכן המחיר.

האם צלמת את המכה?

צלם גם את כל הדלת - האם באמת יש שם מכות נוספות?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

מצרף את הפגיעות.

זו הפגיעה שאין לה קשר אלינו

https://drive.google.com/file/d/1tDjCe1xbZmySgXKUzUFR4_RsXV2h3eyr/view?usp=drivesdk

הפגיעה שלנו

https://drive.google.com/file/d/1scdAnGl7TGBq97R0YRMZDpKwmxk-ZBiB/view?usp=drivesdk

עם סייג קטן, יש פגיעה ליד החיבור של הטמבון(שאריות של צבע ירוק)

פיזית, מבחינת הזוויות (וגם שהרכב בצבע אפור ולא ירוק), לא יכולה להיות פגיעה שלנו.

בראיה שלי, אין לי בעיה לספוג 50% תיקון בלב שלם כי שורה תחתונה יש פגיעה, יכול להיות שאפשר לסדר בפחות אבל זה כבר נתון להחלטה שלהם.

הצעת המחיר היא עבור תיקון כנף אחורית ימני, שיפוץ מגן אחורי וצבע.

לא הייתי איתם בהצעת מחיר.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...