Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני יכול לומר בעיקר דברים טובים על השוטרים...לדעתי ברוב המקרים אם אתה מדבר בנימוס וכבוד (ולא נעצרת על השתוללות והתגרות) - לא תתקל ביחס עויין - צאו כבר מהקטע של שוטר=אוייב.

אל תשכחו שהשוטרים רואים את כל המוות והפציעות המיותרות שנובעות מטימטום מיותר - וכשאתה חווה את זה על בסיס יום יומי - אתה בדרך כלל נהייה פחות סובלני לוויליס ב- 150 + קמ"ש בכביש הציבורי.

נ.ב

אני לא שוטר ולא מתנדב - בחיי !!!! :-)

מכיר סוזוקי ??? :smile:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
גם אני יכול לומר בעיקר דברים טובים על השוטרים...לדעתי ברוב המקרים אם אתה מדבר בנימוס וכבוד (ולא נעצרת על השתוללות והתגרות) - לא תתקל ביחס עויין - צאו כבר מהקטע של שוטר=אוייב.

אל תשכחו שהשוטרים רואים את כל המוות והפציעות המיותרות שנובעות מטימטום מיותר - וכשאתה חווה את זה על בסיס יום יומי - אתה בדרך כלל נהייה פחות סובלני לוויליס ב- 150 + קמ"ש בכביש הציבורי.

נ.ב

אני לא שוטר ולא מתנדב - בחיי !!!! :-)

וגם אם היית שוטר לא היינו הורגים אותך....

פורסם

עוד סוגייה מעניינת.

השוטרים כבר לא מייחסים נסיעת דו"ג על השוליים כעבירה.

ההגיון תפס פה חזק

אני עולה על השוליים רק במצב של פקק, כאשר נסיעה בין הפחיות פשוט מסכנת אותי פי כמה וכמה מאשר נסיעה בשוליים.

הנהגים בארץ עוד לא מתייחסים לאופנועים כבני אדם עם כלי רכב מה לעשות

מזל שלשוטרים אכפת מהסיטואציה הזאת. וגם הם עם אופנועים נוסעים כך. (לא רק בתפקיד)

"סע בזהירות יש כתם שמן בשוליים עוד כמה מטרים"

ז"א שהוא הזהיר אותך מפני עבירה שאולי תעשה ? (נסיעה בשוליים)

או שפשוט הוא שוטר (טוב) ואזרח טוב.

או שאני מדבר שטויות ?! :?

HOOTERS

:ladysman:

פורסם

לפני כמה חודשים בקטע שבין שער הגיא לשואבה - עומס תנועה - אני רוכב בבטחון בשוליים הימניים.. בהתחברות הכביש מבית-שמש ... ניידת, ושני שוטרים עומדים בחוץ ומסמנים לי לעצור! אני עוצר, ניגש אלי אחד מהם, אומר: "שלום, האורות שלך גבוהים, אתה מסנוור"... אמרתי תודה, מחר אני במילא במוסך לטיפול - אבקש שיעשו כוון אורות, חייך השוטר, בירך אותי לנסיעה טובה... וביי!!!!

אפילו המורכבת שלי הייתה בשוק...

פורסם

שלום לכולם

אני רוכב כבר 30 שנה וכל הדוחות שקיבלתי היו במכוניות באופנוע מעולם לא קיבלתי דוח ,אני מקווה שמשטרת ישראל תמשיך לאהוב אותי...

יאיר vtx 1800

פורסם

למה אתם רואים את שוטרי התנועה כאויבים?

שוטר תנועה וכל שוטר תפדיקו לדאוג לסדר הטוב של התנועה, ולסדר הנכון בחברה, ולכן שאתה עובר על החוק מגיע לך להענש, וחוק זה חוק, השוטר רק ממלא את תפקידו.

יש רק כאלה שלוקחים את החוק לידם, ולא שהחוק יקח אותך, ובגלל זה קוראים להם מנייקים, כי הם באמת מתנהגים ככה לפעמים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

ואם כבר על משטרה...

אתמול, רכבתי עם הקטנוע (טייפון 125) על איילון לכיוון ת"א מדרום לצפון.

בדרך, לפני כל המחלפים (באזור שרואים מצד ימין כניסה לשטח חברת חשמל, אם אני לא טועה)

עמדה ניידת על האי תנועה והשוטר סימן לי לעצור בצד.

זה מצחיק, אבל את איילון עשיתי עשרות פעמים עם ה50 סמ"ק שהיו לי עד היום,

ובפעם הראשונה, שאני עולה על איילון עם כלי מתאים מבחינה חוקית, עוצרים אותי בצד.

אני עוצר, עם חיוך מאוזן לאוזן, ושואל את השוטר: "נכון עצרת אותי כי אתה חושב שזה 50 סמ"ק?"

השוטר: "אני לא חושב, אני יודע..."

מוציא את הרישיונות, ומראה לשוטר (סך הכל, פרט למדבקה קטנה ותמימה של 125 סמ"ק,

הכלי נראה כמו הטייפון - 50 לכל דבר)

הראתי לשוטר את כל המסמכים.

השוטר היה המום מהעובדה שקיים דגם כזה "כוח ורבע" ואפילו שיתף את השוטר השני

בעוף המוזר שחנה לידם...

החלפנו כמה מילים, ואני חייב לציין שזה היה בן אדם על הכיפאק.

הייתי חייב לעשן סיגריה ולהשתין בצד, אז השוטר הציע לי להשאיר לידם את הקטנוע,

בטענה שזו השמירה הטובה ביותר...

שחזרתי לקטנוע, השוטר ברך אותי בנסיעה טובה וזהירה וביום טוב, הלוואי וכל השוטרים היו כאלה :mm_yeah:

פורסם

הרי רובנו כאן לא נהגים כאלה תמימים ולא סתם אנחנו "שונאים" אותם (כמובן שלא באופן אישי).

האמת שגם לי ויתרו כל הזמן על עבירות קלות(עבירות קשות עוד לא עשיתי) נהיגה בלי רשיונות, אי עצירה בתמרור עצור... רק פעם אחת שוטר עצר אותי על שנסעתי בנתיב של תחבורה ציבורית בתוך ת"א וגם הוא רשם לי בכלל דוח על שלא עברתי במעבר חציה (דוח על אי מעבר במעבר חצייה זה 70 שח לאומת 190 על נסיעה בנתיב של תחבורה ציבורית) אז גם כאן השוטר יצא סבבה.

רק עכשיו חזרתי על איילון לכיוון דרום וראיתי שלוש פעמים ניידת שעוזרת לרכב תקוע (ואני מדבר על מתנ"א)

אגב, גם אחותי שוטרת. היא דופקת דוחות פעם במיליון שנה, וגם רק שמתחצפים או מסרבים לעצור.

אם הייתם יודעים כמה קשה הם עובדים וכמה שלא משלמים להם בהתאם, בטוח שהייתם משנים את הגישה.

בכל מקרה, כל הכבוד!

ו SCOOTERMAN אני לא מתכוון להכיר לך את אחותי!:-D

פורסם

אני לא יודע עד כמה אפשר להשוות, אבל מהתקופה שגרתי בארה"ב למדתי, ששוטרים זה שירות לאזרח, גם כשלכאורה הם מתעלקים. הנחת העבודה שם של השוטרים ושל האזרחים היא, שכל זמן שיש כבוד הדדי הוא יכובד לשני הכיוונים.

בהנחה שהמשטרה פה היתה מתעסקת בתפקידים שלה שזה שמירת החוק והסדר, ניחא. אבל נראה שלמשטרה סדר יום שמושפע מלחצי הפוליטיקאים ודעת קהל וירטואלית ולא מצרכים עניניים.

אין מה להתלונן על דו"ח מהירות....בכל סיכוי יש סיכון....טסת ונתפסת=שילמת....קבל ת'דוח ושתוק.:?

אבל כששוטר ממלא דוחות כדי לעמוד במכסה וכדי להגדיל את הקופה הציבורית, או כשהוא עוצר אופנוען בזריקת קרש לגלגל......:evil::snipersmi .........אז יש לי בהחלט טרוניה......

מצטער לקלקל את האוירה העליצה על "השוטר החדש" אבל כבוד צריך להיות הדדי ......

פורסם

לגילגול,

אין כזה דבר עבירות קלות.

ברגע שעברת על החוק זו עבירה. ההבדל הוא בחומרת העונש.:-P

אם כבר עבירות,

הידעתם שכאשר נסעתם לאחור ברחוב שבתחילתו מוצב תמרור "כניסה אסורה", ביצעתם 4 עבירות תנועה (פחות רלוונטי לאופנועים אבל הפואנטה היא אותו דבר)?:shock:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
לגילגול,

אין כזה דבר עבירות קלות.

ברגע שעברת על החוק זו עבירה. ההבדל הוא בחומרת העונש.:-P

אם כבר עבירות,

הידעתם שכאשר נסעתם לאחור ברחוב שבתחילתו מוצב תמרור "כניסה אסורה", ביצעתם 4 עבירות תנועה (פחות רלוונטי לאופנועים אבל הפואנטה היא אותו דבר)?:shock:

איך 4 ? (אני באמת שואל ולא מנסה לרמוס את דבריך)

1. קודם כל: אי ציות לתמרור "כניסה אסורה" (כלומר כניסה לכביש\נתיב שאסור להכנס אליו)

2. נסיעה לאחור (רברס) שלא לצורך חניה\כניסה לחניה\חצר ולא זוכר מה עוד...

מהם 3+4 ? מה עוד ?

פורסם
איך 4 ? (אני באמת שואל ולא מנסה לרמוס את דבריך)

1. קודם כל: אי ציות לתמרור "כניסה אסורה" (כלומר כניסה לכביש\נתיב שאסור להכנס אליו)

2. נסיעה לאחור (רברס) שלא לצורך חניה\כניסה לחניה\חצר ולא זוכר מה עוד...

מהם 3+4 ? מה עוד ?

3. נסיעה כנגד כיוון התנועה.

4. בשנים האחרונות (אם איני טועה - לא בטוח לגבי הזמן) נוספה תקנה האומרת כי בעצם כך שנסעת באי ציות לחוקי התנועה הנ"ל, אתה מסכן את עצמך והסובבים אותך וגם זו עבירה (מזכיר לי חלק מהדיון בנושא "פרופורציות של שאננות").

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...