Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין בעיה שמערכת טובה ו

לא יכולים לפתור

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

אין בעיה שמערכת טובה

לא יכולים לפתור :evil:

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

http://oranim.com/new/heraklith.php?gclid=Cj0KCQiA4aXiBRCRARIsAMBZGz9QVXUphKfYIg46wLZDrOT7pekp7mFdb6XN49WyfUc24YZJSDBobr8aAgV7EALw_wcB

זה עם הרחקה על קונסטרוקציה קלה עם הרחקה. קל לעבודה, נראה מגניב. קל להתקנה. (ברקים, מסמרים,הדבקה) אעזור לך בכיף אם תצטרך עזרה בתכנון.

בדקתי ללקוח היום במקרה, 75 לפני לפלטה לש 120X60 ס"מ בעובי 1.5 ס"מ. יש 2.5 ו 3.5. יעילות עולה ככל שהעובי עולה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

תודה רבה, האם לדעתך בידוד מסוג כזה (פלטות אקוסטיות, מילוי וגבס) יפחיתו את עוצמת הרעש מהצד השני בצורה משמעותית?

בהחלט.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

יש פלטות גבס מיוחדות.

אקוסטיות.

עמידות לאש.

עמידות לחום ועוד.

בנוסף. הייתי מנסה להקליט את השכן. ולא בטלפון.

ולקחת לחברה שתביא לך ספוגים שחוסמים גלי קול בתדרים האלו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

נכון מאד, ורצויה רזולוציה של 1/3 אוקטבה.

יש אפליקציות בתשלום וכמובן שאפשר להשתמש במכשיר למדידת רעש, למי שיש.

אם מישהו משתמש בכזה, יש לבצע כיול קצרצר טרם הבדיקה. למכשירים המקצועיים יש מכייל.

יוסי

פורסם

זה עוזר לו לישון? זאת אומרת שיש לו בעיות שינה.

אחרי חצי שעה נגמרות השיחות? הצליח להירדם? תפעיל פול ווליום מטאל להעיר אותו, שיכיר את ההרגשה.

בתור מישהו שקשה לו להירדם, זה ייחרפן אותו והוא ייגש אלייך בשביל שתנמיך.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

בדירה הקודמת, היה לי קטע מעניין.

כמעט כל פעם שהייתי בונה משהו בסדנה שלי, השכן גם היה בונה משהו עם פטיש. כל פעם.

או תולה תמונה.

כשהבנתי שכמות התמונות שהוא תולה לא הגיונית בעליל, אפילו שהתחשבתי ועבדתי בשעות הגיוניות וסבירות וחוקיות למהדרין, התחלתי להתעצבן.

באיזה יום התעצבנתי יותר מדיי. לקחתי פטיש ודפקתי חזרה על הקיר. באותו היום, אמרתי לעצמי שאם שוב הוא יעשה לי את הקטע הזה, אני אבנה משהו אוטומטי שידפוק את הפטיש בקיר שוב ושוב, והתחלתי לתכנן את המתקן בראש.

למזלו, הוא לא שב לעשות את זה.

מפה לשם, אתמול בשיטוטי ברחבי המרשתת, מצאתי את זה.

אני רואה שאני לא היחיד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...