Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

בעודי נוסע היום בסופת הגשמים הרגשתי טיפת מים נוגעת לי ביד, בעודי חושב שאני מדמיין הרגשתי עוד טיפה נוגעת בי.

הסתכלתי על הגומיות של החלון וראיתי רטיבות וטיפות מים על הגומייה של הדלת(ולא הגומייה של החלון).

הגומייה עצמה נראית יבשה קצת ושרופה(משום מה בחלק שנמצא כלפי פנים ולא חשוף לשמש).

השאלה היא איך אפשר לדעת האם הבעיה היא בגומיה או האם היא זזה מהמקום? כמה ההחלפה מסובכת או יקרה? - אני מתלבט אם בכלל שווה לפנות לחברת ליסינג(שתפנק אותי בטח ב3 ימים של רכב מודל 2014 עם 150 אלף קילומטר, צמיגים גמורים ובלי דיבורית בזמן שהרכב יהיה במוסך להחלפה) או אולי לחפש מקום ולהחליף/לסדר לבד.

מצרף תמונות של הגומיה עם הטיפות מים עליה.

תודה מראש:)

IMG_20190116_203648.jpgIMG_20190116_203657.jpg

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

זאת גומיה של דלת ברכב. פשוט תמשוך אותה והיא תצא החוצה ותשים אחת חדשה. זה משהו שגם ילד בן 10 יכול לעשות.

מצד שני לא בטוח שזאת הבעיה, אולי הבעיה היא בכיוון הדלת ואין לדעת כמה גומיה תעלה. אם זה רכב ליסינג לא הייתי משקיע בזה תשלום על גומיה מקורית.

פורסם

לא הייתי מתעסק עם זה יותר מדי. סימני מים יש גם אצלי על הגומיות, ולא נראה שזה מפריע לתפקוד הגומיה איכשהו. לא נראים סדקים או יובש בכלל.

נוקנוק, אני מציע קודם כל לבדוק שכל הגומיות יושבות במקום כמו שצריך. לשלוף את הגומיה יכול גם ילד בן שלוש, לא עשר, ולפעמים זה עוזר להוציא ולמקם מחדש באופן שהגומיה מתוחה בצורה אחידה. מעבר לכך, חומר הקסם שלי לענייני נזילות מגומיות הוא גריז סיליקון של ליקווי-מולי לגירוז גומיות, אני יכול להשאיל לך שפורפרת אם צריך.

חזיר דיזל

• תוכן חדש...