Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברי הפורום.. ברשותי מאזדה 2 פיור וויט ובקרוב אצטרך לבצע טיפול שנתי (פעם שנייה כבר ) 30 אלף... אשמח לדעת את המחיר לטיפול שכזה ומה הוא כולל? וממה להימנע?

תודה לעוזרים!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

פורסם

תרים טלפון למורשה ובקש הצעת מחיר ופירוט ולפי זה תקנה את החלקים בעצמך וגש למשהו מורשה מישרד התחבורה שירכיב לך מה שהבאת. אל תתעסק עם מורשה יבואן חבל על הכסף ועצם זה שתרכוש את החלפים בעצמך אתה תחסוך לא מעט.

פורסם

היי,

הטיפול הנדרש ברכב שלך כולל את החלקים הבאים:

- שמן מנוע

- מסנן שמן

- מסנן מזגן

- נוזל בלם DOT4

לפי מה שאני מבין, זהו טיפול שני של הרכב והוא עדיין תחת אחריות היבואן, אתה יכול לטפל בכל מוסך מורשה (גם מורשה כללי) כל עוד אתה עומד בתנאים הבאים:

- טיפול לפי מפרט היבואן (רשימת החלקים במצויינת מעלה)

- התקנת חלקים לפי שעומדים בתקני והגדרת היצרן (שמן 5W30 שעומד בתקן הנדרש, מסנן שמן מקורי בלבד, מסנן מזגן יכול להיות גם OEM או חליפי איכותי, ונוזל בלם בתקן DOT4).

לכן לדעתי האפשרויות שלך הן ללכת ל:

1. מוסך יבואן - אני מעריך שעלות הטיפול תהיה בין 900-1050 ש"ח (כולל מע"מ).

2. מוסך מורשה כללי - מעריך את עלות הטיפול בין 600-700 ש"ח (כולל מע"מ).

*באפשרות 2, יש לשים לב שכל הפריטים ומה שבוצע נרשם בחשבונית שתקבל באופן מדויק למהדרין. מקט"ים תיאור המוצר, וכמובן פרטי הרכב והמוסך וכו'.

*ממה להמנע? מתיקונים נוספים מיותרים ואל תתבייש לשאול ולהתייעץ אם יציעו לך תיקונים נוספים במוסך, זה רכב די חדש וסביר להניח שמצבו די טוב.

לצד זאת, אל תשכח שלא כל המוסכניקים רמאים (או תיאורים נוספים בתחום), ישנם גם לא מעט חבר'ה אמינים והוגנים (ואפילו די נחמדים) שעובדים קשה לפרנסתם וסובלים ממוניטין שלילי במיוחד של הענף.

מקווה שעשיתי לך קצת סדר,

בהצלחה :)

• ספונסר פורום
פורסם
היי,

הטיפול הנדרש ברכב שלך כולל את החלקים הבאים:

- שמן מנוע

- מסנן שמן

- מסנן מזגן

- נוזל בלם DOT4

לכן לדעתי האפשרויות שלך הן ללכת ל:

1. מוסך יבואן - אני מעריך שעלות הטיפול תהיה בין 900-1050 ש"ח (כולל מע"מ).

2. מוסך מורשה כללי - מעריך את עלות הטיפול בין 600-700 ש"ח (כולל מע"מ).

*באפשרות 2, יש לשים לב שכל הפריטים ומה שבוצע נרשם בחשבונית שתקבל באופן מדויק למהדרין. מקט"ים תיאור המוצר, וכמובן פרטי הרכב והמוסך וכו'.

מקווה שעשיתי לך קצת סדר,

בהצלחה :)

מחזק ומוסיף שכשמווים מחירים, צריך להשוות גם בין החלפים ולא רק בשורה התחתונה.

מחיר של חלק מקורי שונה ממחיר של חלק חליפי.

עם חלקים חליפיים, המחיר יהיה קרוב גם במוסך מורשה יבואן :)

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...