Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב, פקידי מנהל הדלק שמודים שהסרת הפיקוח על סולר לא הועילה לתחרות, טוענים כי אין צורך להחזיר את הפיקוח מאחר וכמות הצרכנים שנפגעים היא יחסית קטנה. למיטב ידיעתי יש עשרות אלפי צרכנים שנפגעים (אם לא יותר). בקיצור מפקירים את מי שקטן וחלש.

פורסם

הפקידים יותר מתייחסים למה שקורה בחברות הגדולות. אני מתייחס יותר למה שקורה בתחנות הזולות ביותר באזור. עם טווח מעל 900 ק"מ אני אישית לא מוכרח פריסה ארצית.

ציי רכב בינוניים ומעלה מקבלים בפריסה ארצית מחירים שקרובים למחירים הזולים יותר. דיון הפקדים כנראה לא מתייחס למחירים האלה, אלא למחירון (שהוא בדיחה) בתחנות.

מבחינתי עד ההוזלה האחרונה מצב מחירי הסולר היה טוב יותר מבנזין. מתייחס ל-5 שנים האחרונות.

ההוזלה החדה שהוזכרה בבנזין בוודאות הייתה בדצמבר ולא בנובמבר (ירידה מתונה יותר). לא יודע בוודאות אם שינו את מרווח השיווק (של בנזין, בפיקוח כמובן) בנובמבר, חושב שראיתי ידיעה על כך בעבר ואני לא מוצא אותה. אם כן, זה מסביר חלק מההפרש. כנראה בנובמבר היה שיא מחירי הסולר. אין לי כרגע נתונים על מחירי סולר באוקטובר.

פורסם
אגב, פקידי מנהל הדלק שמודים שהסרת הפיקוח על סולר לא הועילה לתחרות, טוענים כי אין צורך להחזיר את הפיקוח מאחר וכמות הצרכנים שנפגעים היא יחסית קטנה. למיטב ידיעתי יש עשרות אלפי צרכנים שנפגעים (אם לא יותר). בקיצור מפקירים את מי שקטן וחלש.

כל המוצרים והאספקה שלנו מגיעים ברכבים מונעי סולר.

פורסם (נערך)

רק שם את זה פה, נתקלתי תוך כדי שיטוט בגוגל סטריט-וויו למטרות אחרות. התמונה מ-2011. תדלקתי שם לפני כמה ימים בסביבות 6.5 ש"ח לליטר.

Capture.jpg

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

• תוכן חדש...