Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה חושפת את ה3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך "כלכליסט"

לאחר תקופת המתנה ארוכה, חשפה הלילה (ד') מאזדה את דגם ה-3 החדש, בתערוכת הרכב המתקיימת בלוס אנג'לס. מדובר בדור רביעי למאזדה 3, שהוצגה במקור בשנת 2003. עד כה נמכרו בעולם כשישה מיליון רכבים.

מאזדה 3 - וקודמתה מאזדה 323 - החזיקו בתואר "המכונית הנמכרת בישראל" במשך שנים, עד להתחזקותם של מותגי הרכב הקוריאניים במהלך השנים האחרונות. לפי מאזדה, שטרם חשפה את היצע מנועיה של ה-3 החדשה, שפת העיצוב של ה-3, כלומר העקרונות לפיהם המכונית מעוצבת, נקראת "קודו": כלומר, עיצוב פשוט המבוסס על השתקפויות וצלליות של אור. בפועל, מדובר באבולוציה של העיצוב הקודם של ה-3.

היצע המנועים שטרם נחשפו צפוי להתבסס על סדרות מנועי ה"סקיי אקטיב" של מאזדה, בגרסאות בנזין ודיזל. ה-3 החדשה צפויה להגיע לישראל במהלך השנה הבאה.

("כל הכבוד" לעיתונות , בפורום אפשר לקבל הרבה יותר מידע!

[emoji849]

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כמו שכמה כבר אמרו כאן, היעדר טורבו משאיר את מאזדה כמותג לא רלוונטי מבחינתי, אלא אם כן טכנולוגיית המנועים החדשה שלהם איכשהו תשפר באופן דרמטי את המומנט וזמינות הכוח בסל"ד נמוך.

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

החלק האחורי של גירסת ההצבק נראה כבד מידי, העיצוב של גרסת הסדאן לא שונה מספיק מהגרסה הקודמת, המנוע מעניין. לדעתי ליצרן קטן זה טעות להשקיע כ"כ הרבה במכונית משפחתית, חבל על הכסף.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם

גם אני חושב שהאצ'בק נראית בולבוסית, בטח ביחס לנוכחית שנראית מצויין.

הסדאן נראית די דומה לנוכחית.

סך הכל ה-3 רכב טוב. אם שיפרו את הקיים ושמרו על היתרונות לא צריך יותר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אני מופתע מכמות התגובות המאוכזבות שאין טורבו ולכן הרכב לא ברשימה שלכם, כולם פה קונים רכב ל 3 שנים ומחליפים שפקטור האמינות לא משמעותי עבורכם?

יש כאלו בכל זאת שעבורם רכב זה לטווח ארוך יותר ולכן אמינות היא בעדיפות גם גבוהה ולא רק ביצועים ואבזור, אצל מאזדה בדרך כלל יש איזון טוב בין שלושת הפקטורים הללו ואני מקווה שזה ישמר גם בדור החדש.

פורסם
החלק האחורי של גירסת ההצבק נראה כבד מידי, העיצוב של גרסת הסדאן לא שונה מספיק מהגרסה הקודמת, המנוע מעניין. לדעתי ליצרן קטן זה טעות להשקיע כ"כ הרבה במכונית משפחתית, חבל על הכסף.

למה לא?? כדי שישקיע בגי'פונים מפונפנים חסרי טקט? זה באמת חבל על הכסף.

לנושא: וכן מצוין שאין טורבו! ההתארכות של הסדאן מביעה נכונות ישירה להתחרות בקורולה, כדי שבתא הנוסעים יהיה מרווח יותר יחד עם כל ההנאה מנהיגה והעיצוב, יהיה מעניין.

פורסם
אני מופתע מכמות התגובות המאוכזבות שאין טורבו ולכן הרכב לא ברשימה שלכם, כולם פה קונים רכב ל 3 שנים ומחליפים שפקטור האמינות לא משמעותי עבורכם?

לא. פשוט לא לכולם יש דעות קדומות שטורבו זה לא אמין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
למה לא?? כדי שישקיע בגי'פונים מפונפנים חסרי טקט? זה באמת חבל על הכסף.

לנושא: וכן מצוין שאין טורבו! ההתארכות של הסדאן מביעה נכונות ישירה להתחרות בקורולה, כדי שבתא הנוסעים יהיה מרווח יותר יחד עם כל ההנאה מנהיגה והעיצוב, יהיה מעניין.

תראה מה קרה השבוע בגנרל מוטורס, הם סגרו את כל קו המכוניות נוסעים שלהם, שכולם כמעט חדשות, שחיי הדגם שלהן הם עוד כמה שנים, אבל העדיפו לסגור את הקו עכשיו. יצרן מוכר מה שאנשים רוצים לקנות, לא לחנך אותו מה עדיף לו.

פורסם

ואולי הם פשוט יצרו מכוניות גרועות?

אני לא רואה שטויוטה סוגרת את ייצור הקורולה, ולדעתי טסלה הציגו לא מזמן רכב סדאן שעליו הם זרקו את כל הג'יטונים ונכון לעכשיו הם מוכרים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

את רובן, לא את כולן, אין צורך להגזים. ושברולט קרוז למרות שהייתה דגם גלובאלי שיחסית הצליח , לא הגיע לרמה של טויוטה קורולה, ואני בספק רב שהקורולה תעלם כפי שהקרוז נעלמה.

• תוכן חדש...