Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מתייחס באופן כללי לדגם לדעתי בין השנים 2012-2016 (פלוס מינוס) לי את את ה 2014, מטופלת ושמורה עברה טיפול ננו קרמי לפני שבוע ומוחזקת באופן שוטף נראת פצצה! השאלה שלי היא לגבי השוק והמכירה שלה. נתקלתח בכמה הודעות מכירה של רכבים דומים, באתרי מכירות (פשפשוק וכדומה) שלפעמים אין תגובה אחת על רצון בקניה שלה (הייתי בהלם!) הרכב מפנק, נראה טוב, ביצועים טובים ומאוד נוח. המחיר הנדרש עליה לפי לוי יצחק הוא 69,000₪. השאלה שלי היא האם אני אוכל סרטים והרכב בסדר גמור וסתם נתקלתח בהודעות בלי פוטנציאל מכירתי או שהרכב לא כלכך מכיר ואני צריך להתחיל לדאוג ביום שארצה למכור אותו...

עריכה אחרונה על ידי Dani Tubul
פורסם

לצערי אתה בהחלט צריך לדאוג.

מדוע?

הרכב בעייתי הן במהות והן בביקוש.

הרכב נופל בין שני הכסאות. מצד אחד אין בו שום דבר רע באופן בולט. מצד שני זה רכב כושל בהתאמה לקהלי היעד.

כרכב משפחתי הוא לא מהווה תחרות מול המתחרות. הוא פחות נוח מהמתחרות הבאנאליות, פחות מרווח - בפרט מאחור, מצוייד בטכנולוגית מנוע מיושנת - גדול אך לא ממש חזק ובטח לא חסכוני.

מצד שני, העיצוב לכאורה מרמז על יומרות ספורטיביות. בפועל זה ממש לא רכב ספורטיבי - לא בהתנהגות ולא בביצועים (11 שניות למאה זה ממש לא זה...)

מי שקנה אותו כרכב פוזה ספורטיבי מתפקח די מהר. תראה בלוח יד 2. יש רק בשנתון 2014 כ- 55 מודעות. כמות עצומה יחסית לכמות שנמכרה. המחירון של לוי יצחק - 69,000 ? בלוח יד 2 יש כאלו שמבקשים על כזו 39,000 וזה עוד לפני מיקוח.

אם אתה כל כך מבסוט ממנה והיא לטעמך/צרכיך - תשאר איתה ותהנה.

פורסם
לצערי אתה בהחלט צריך לדאוג.

מדוע?

הרכב בעייתי הן במהות והן בביקוש.

הרכב נופל בין שני הכסאות. מצד אחד אין בו שום דבר רע באופן בולט. מצד שני זה רכב כושל בהתאמה לקהלי היעד.

כרכב משפחתי הוא לא מהווה תחרות מול המתחרות. הוא פחות נוח מהמתחרות הבאנאליות, פחות מרווח - בפרט מאחור, מצוייד בטכנולוגית מנוע מיושנת - גדול אך לא ממש חזק ובטח לא חסכוני.

מצד שני, העיצוב לכאורה מרמז על יומרות ספורטיביות. בפועל זה ממש לא רכב ספורטיבי - לא בהתנהגות ולא בביצועים (11 שניות למאה זה ממש לא זה...)

מי שקנה אותו כרכב פוזה ספורטיבי מתפקח די מהר. תראה בלוח יד 2. יש רק בשנתון 2014 כ- 55 מודעות. כמות עצומה יחסית לכמות שנמכרה. המחירון של לוי יצחק - 69,000 ? בלוח יד 2 יש כאלו שמבקשים על כזו 39,000 וזה עוד לפני מיקוח.

אם אתה כל כך מבסוט ממנה והיא לטעמך/צרכיך - תשאר איתה ותהנה.

חשבתי להחליף עכשיו ולקנות מאזדה 6 דגם פרימיום דגם 2010-2012 עם 2500 נפח ו177 כ.ס רק מהפחד שאני אומנם נהנה עכשיו אבל בסוף שארצה למכור עוד שנה שנתיים אני יתקל במכירה לא נעימה...

הבנתי שהיא די פופלארית ונמכרת מעל המחירון אפילו, יש לך מושג עלזה? יכול להמליץ?

פורסם
לדעתי המאזדה 6 בדגם שציינת אכן רכב מצויין מרוב הבחינות ונמכר במחירים סבירים.

ראה כאן :

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4448928,00.html

אם תשדרג לא תצטער, בהנחה שהוא מתאים לצרכיך.

הכתבה לגבי 2013+

אני מדבר על 2010-2012

אני לא יודע אם אני מחפש שדרוג יותר מאשר הפחד שאני אתקע עם רכב (ההונדה) שאני מרוצה ממנו אבל הוא לא מכיר לפי מה שאני רואה... לא מחפש לקנות יותר יקר, אין לי בעיה לרדת בשנתון ולקבל רכב מפנק, חזק והכי חשוב שאם אני מחר רוצה למכור אני לא אשבור את הראש ויפסיד את התחתונים.

פורסם

שוק רכבי המנהלים הרבה יותר גרוע מהשוק של הסיוויק.

בעיקר של הדגמים עם המנועים הגדולים.

יש לי את דגם הסדאן האמריקאי ולפניו כמעט נרכשה סטיישן מקומית.

הרכב לא מאובזר(מסך קטן וזול,חוסר באבזור,גימור פנים לא מהאיכותיים).

אתה לא צריך לדאוג,פשוט להבין כמה הרכב שלך שווה באמת ולמכור/להשאר איתו בהתאם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

את זה אני לא יכול להבין.

יש לך רכב שאתה מרוצה ממנו, הוא מתאים לצרכים שלך, אתה נהנה.

אז תמשיך ליהנות - אין שום סיבה לפחד ממכירה עתידית ולרוץ למכור עכשיו. כאשר תחליט למכור מהסיבות הנכונות, תבקש מחיר הגיוני בהתאם למצב השוק ותמכור. רכב שמור ומטופל נמכר, כל עוד המחיר לא מופרז .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

זה לא שהשוק כזה בעייתי בטח לא בשביל,שהמוכר יפסיד את תחתוניו ויאלץ לרדת 30,000 ש"ח במחיר (הורדה כזו לטעמי היא חשודה ונובעת מק"מ גבוה/ריבוי ידיים במקרה הטוב ועד פגם מהותי ברכב שמנסים להסתיר כמו פגיעת שילדה/רכב שחובר לו יחדיו מחדש מכמה רכבים/עז אחרת שלך תדע מהי עד שתגיע לבדיקה במקרה הרע).

מצד שני,דגם הסדאן כמו בסמלון שלי -הבנתי שהוא סחיר יותר מדגמי ההאצ'בק- יותר אנשים מחפשים רכב משפחתי מרווח ומעדיפים את דגם הסדאן (ד"א- ראיתי את שני הדגמים והמחיר של ההאצ'בק זול משמעותית- הסדאן שלי של שנתון 2013 עלתה במחירון 77K ביום קנייתה והיום בסביבות 73K וגם באוטו סנטר אמרו,שהסדאן אהובה יותר על הלקוחות).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

נאמרים פה הרבה דברים לא נכונים.

יש לי לא מעט כאלה במגרש וכל יום נוסע על אחת אחרת אז אספק חוות דעת:

לסיוויק האצב'ק מהשנתון הנ''ל יש התנהגות כביש מהטובות שיש, האוטו כמו דבק על הכביש.

ממש לא צפוף כמו שנאמר פה, החיסרון הוא החוסר כוח בתחילת הנסיעה, קשה לו להאיץ , מישהו שם באירופה החליט לעשות שם כיול דפוק של גיר, הסדאן מטוס לעומתה.

אומנם לא נמכרות כמו גרסת הסדאן, אבל עם נתונים טובים הם נמכרות היטב.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

שמח לשמוע גם תגובות טובות. אני נשאר עם הרכב אני נהנה ממנו אין ספק. נקווה לטוב במכירה ביום שבאמת ארצה למכור. תודה לכולם

פורסם
זה לא שהשוק כזה בעייתי בטח לא בשביל,שהמוכר יפסיד את תחתוניו ויאלץ לרדת 30,000 ש"ח במחיר (הורדה כזו לטעמי היא חשודה ונובעת מק"מ גבוה/ריבוי ידיים במקרה הטוב ועד פגם מהותי ברכב שמנסים להסתיר כמו פגיעת שילדה/רכב שחובר לו יחדיו מחדש מכמה רכבים/עז אחרת שלך תדע מהי עד שתגיע לבדיקה במקרה הרע).

מצד שני,דגם הסדאן כמו בסמלון שלי -הבנתי שהוא סחיר יותר מדגמי ההאצ'בק- יותר אנשים מחפשים רכב משפחתי מרווח ומעדיפים את דגם הסדאן (ד"א- ראיתי את שני הדגמים והמחיר של ההאצ'בק זול משמעותית- הסדאן שלי של שנתון 2013 עלתה במחירון 77K ביום קנייתה והיום בסביבות 73K וגם באוטו סנטר אמרו,שהסדאן אהובה יותר על הלקוחות).

נשמע גבוה מאוד.

הרכב שלי 2016 ונקנה כמה אלפים מעל המחיר הזה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אנחנו מדברים על סיוויק סדאן דגם אקזקיוטיב עם שקלול של עלייה על הכביש 11/13 וקמ שהרכב נקנה איתו- 72000

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בוא נתחיל מהסוף : השוק היום בעייתי - קשה למכור רכב מיד פרטית שלא נותן מימון ואחריות כלשהי..

לגופו של עניין, אם הרכב שלך שמור לא צפויה לך בעיה מיוחדת. לכל סיר יש מכסה ובמחיר הנכון הכל יימכר בסוף.

מדובר ברכב מאוד אמין שמגלה עמידות גבוהה עם השנים, מספק ביצועים טובים ביחס לשאר המשפחתיות הלא מטורבתות, נוח ונעים לנהג ולנוסעים.

אם אתה מרוצה ממנו ומצבו טוב אין שום סיבה כלכלית שתמכור אותו ותרכוש רכב אחר משומש שיכול לגרור אותך להוצאות הרבה יותר גבוהות.. מה גם שלא תרגיש שממש התקדמת לעומת הסיוויק.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם (נערך)

לא מבין אותך למה אתה דואג. תהנה מהרכב! אחלה רכב שבעולם!!! אני כמעט קניתי כזו עכשיו ובסוף החלטתי על ג'אז, אבל זה אחלה רכב שבעולם! בטח יותר מהיונדאי קיה שאנשים רצים כמו עדר לקנות.

הרכב שלך אמין, יפה (לדעתי) חסכוני בדלק, מרווח, התנהגות כביש טובה, מה אכפת לך מה יהיה בעתיד?.

וחוצמיזה כמו שאמרו, כל רכב קשה למכור היום בטח בעידן הליסינג 0 ק"מ.

ודבר נוסף: השוק הוא דינאמי ומשתנה כל הזמן. מה שסחיר היום לא בהכרח סחיר מחר, ולא תמיד מה שסחיר הוא באמת טוב ואתן לך דוגמה ששמעתי עליה ממש עכשיו!

טויוטה אוריס אוטו סחיר מאוד נכון? נכון. לחבר טוב מהעבודה הייתה כזו והוא לא מפסיק לקלל את הרכב. שאלתי אותו למה? הוא אמר שהיו לי מלא בעיות ברכב.

עם סבלנות הכל נמכר. גם הרכב שלך יימכר לקונה פוטנציאלי בעתיד או לסוכנות טרייד אין במקרה הגרוע.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
  • תוכן חדש...