Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכן (מה זה מוכן, אשמח מאוד) להצטרף להתערבות.

מרק, אשמח אם תסביר מה ההיגיון שמנחה אותך בהערכה לגבי סופה הקרב של אסוס (ושים לב שאני לא מזלזל בך ואומר שסבתא שלי יודעת לקרוא דוחות כספיים יותר טוב ממך).

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מוכן להמר מה זה הסוף קרב ? חצי שנה ? חודש ? שנה ?

אני אהמר על חצי שנה עד שנה.

כי לא נראה לי איך חברה שמרוויחה ומכניסה מזומנים , ובקופה יש קרוב למאה מליון פאונד וללא חובות תפשוט רגל בקרוב.

ואנרון שהוזכרה למעלה הפסידה כסף אשר לא צץ בדוחות בגלל חשבונאות יצירתית במיוחד.

ומי מבטיח לך שאין חשבונאות יצירתית מאחורי אסוס?

אין חיה כזו, חברה ללא התחייבויות כספיות.

שרשרת אירועים פוטנציאלית לאחר ההודעה הדרמטית של החברה:

יוצאת הודעה דרמטית לגבי הרווחים> שווי המנייה מקבל מכה קשה בכנף> (עד כאן, קרה. עכשיו הספקולציות מתחילות!) הדירקטוריון מתעצבן כי הוא מפסיד כסף, מחפשים ראשים לגלגל> מגלגלים את הראשים הבכירים יותר, אלו שיודעים מה הם עושים, ומביאים "דם חדש" עם רעיונות "יצירתיים" אך לא מוכחים כדי להחזיר במהירות את שווי המנייה> הפתעה, יש לחברה כמה התחייבויות כספיות חדשות> מאחר והצאן והמיקנה שמעו על נפילת המנייה, יש האטה משמעותית במכירות של החברה בינתיים לאורך כל הזמן הזה> התזרים הופך להיות שלילי> החברה מוציאה הצהרה דרמטית נוספת, כנראה בקווים של "תכנית הבראה"> מביאים את המנוחה לקבורה בבנק.

שכחתי שלב או שניים בדרך? ייתכן.

האם הודעות לגבי הסוף המתקרב של החברה הן חלק מהסוף המתקרב של החברה? בהחלט ייתכן. שים לב למה שכתבתי לגבי "אפקט העדר" ששם לאחר שמיעת ההצהרה, אנשים יעצרו קניות בחברה הנ"ל.

ספקולציות נוספות מגיעות מהאקטואלייה - הברקסיט גורם לכך שהרבה תושבי בריטניה נהיו "קמצנים" וסגרו את השאלטר על ההוצאות, מחשש כזה או אחר, ומנסים לאגור כסף עבור ה"פרעות הצפויות". למשל. כך ששוק שלם סוג של "התייבש".

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
ומי מבטיח לך שאין חשבונאות יצירתית מאחורי אסוס?

מכיר SOX או סרבנס אוקסלי ?

אם לא חפש

וכמובן שיכולות להיות מעילות בכל חברה , אבל שוב קנה המידה

אין חיה כזו, חברה ללא התחייבויות כספיות.

קביעה החלטית , אני אוהב כאלו

שרשרת אירועים פוטנציאלית לאחר ההודעה הדרמטית של החברה:

יוצאת הודעה דרמטית לגבי הרווחים> שווי המנייה מקבל מכה קשה בכנף> (עד כאן, קרה. עכשיו הספקולציות מתחילות!) הדירקטוריון מתעצבן כי הוא מפסיד כסף, מחפשים ראשים לגלגל> מגלגלים את הראשים הבכירים יותר, אלו שיודעים מה הם עושים, ומביאים "דם חדש" עם רעיונות "יצירתיים" אך לא מוכחים כדי להחזיר במהירות את שווי המנייה> הפתעה, יש לחברה כמה התחייבויות כספיות חדשות> מאחר והצאן והמיקנה שמעו על נפילת המנייה, יש האטה משמעותית במכירות של החברה בינתיים לאורך כל הזמן הזה> התזרים הופך להיות שלילי> החברה מוציאה הצהרה דרמטית נוספת, כנראה בקווים של "תכנית הבראה"> מביאים את המנוחה לקבורה בבנק.

שכחתי שלב או שניים בדרך? ייתכן.

האם הודעות לגבי הסוף המתקרב של החברה הן חלק מהסוף המתקרב של החברה? בהחלט ייתכן. שים לב למה שכתבתי לגבי "אפקט העדר" ששם לאחר שמיעת ההצהרה, אנשים יעצרו קניות בחברה הנ"ל.

ספקולציות נוספות מגיעות מהאקטואלייה - הברקסיט גורם לכך שהרבה תושבי בריטניה נהיו "קמצנים" וסגרו את השאלטר על ההוצאות, מחשש כזה או אחר, ומנסים לאגור כסף עבור ה"פרעות הצפויות". למשל. כך ששוק שלם סוג של "התייבש".

פעם משהו חכם אמר לי שבכל התערבות יש תמים ויש נוכל.

תמים אני לא . לפחות לא במקרה הזה.

אבל אם אתה רוצה להפסיד ארוחה , אחרי גם שהזהרתי מראש. מי אני שאעמוד בדרכך ?

אז איפה נסעד את ליבנו בחודש ינואר 2020 ?

והאם המימון יהיה על ארוחה בודדת או זוגית ?

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אולי אני לא מבין משהו.

הגדרה ל "התחייבויות כספיות" בבקשה?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...