Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמעמיס בסופר ומתבאס לפרק חזרה במסוע :

לאדע אם אתם קונים בשופרסל,אבל יש בכניסה מסופונים כאלה שלוקחים אתכם לקניות (יש מקום ייעודי בעגלה)

כל מה שקונים ומוסיפים לעגלה,סורקים,מתגבשת רשימה,ובסוף הקניה כשניגשים לקופה זה מסתנכרן עם הקופה ואז רק משלמים

או לא ככה? כבר ראיתי מלא אנשים עושים את זה.. (לא פרקו את כל העגלה,פשוט הגיעו לקופה,העבירו,שילמו,ויצאו עם חשבונית \ החזירו את המסופון בכניסה לסופר)

[סורי אם נכתב,גם אני ממהר קצת :p ]

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תגובות 153
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מסתכל על חברים של הורים שלי שעשו עלייה בשנות ה-90 ורובם המוחלט פוטרו בגיל מבוגר ממשרות יחסית רציניות מסיבות כאלו ואחרות ופשוט לא הצליחו להשתלב פעם נוספת בשוק העבודה. מי שכן הצליח להשתלב זה לא היה בתפקיד וברמת שכר שהייתה לו קודם. אני מדבר איתך על ירידה מ-20 אלף בתור עובד בכיר יחסית בארגון ל-7 אלף בתור נהג אוטובוס. נפילות ברמה כזאת. המזל שלהם שרובם סיימו את המשכנתא על הדירה.

זה לצערי כבר לא קשור לנושא, זה קשור לבעיה אחרת שניקראת אינפלציית התארים שיש בישראל.

אנשים שהתקדמו בשכר עם השכלה בסיסית מאוד/מתוקף ותק ,,מפוטרים וצריכים להתמודד מול שוק חדש שבהם יש אנשים צעירים מהם ב-20 שנה + תארים מתקדמים.

כאמור, זה לא בדיוק כוחות, ואותם אנשים אכן מוצאים את עצמם במשרות נחותות עם שכר נמוך משמעותית.

אגב את הזחיחות והיהירות הזאת אני רואה אצל הרבה מתכנתים ללא תארים(עם קורס בסיסי) שלא מבינים שאם הם לא יתפתחו כול הזמן(וגם זה לא תמיד עוזר), הם עוד 10 שנה יכולו למצוא את עצמם עובדים בהתקנת ווינדואס, כי אין להם מה להציע בשוק עבודה שכולו עם תארים במדעי המחשב/ה. תוכנה.

פורסם
מסופונים? איפה? אני קונה בשופר סל דיל בפ"ת, לא ראיתי שום מסופון.

לא מכיר בפ"ת,אנחנו קונים בשופרסל בראשל"צ (איזור תעשיה מזרח,צמוד ליינות ביתן)

בכל מקרה מדובר על זה (כתבה בת שנה אומנם)

https://www.israelhayom.co.il/article/505815

שופרסל השיקה את שירות "סרוק וקנה"

שירות חדש של הרשת הושק בשבוע שעבר בכפר סבא כפיילוט * מסופונים המחולקים בכניסה לסניף מיידעים אתכם על כמה החשבון שלכם עומד - ומקצר לכם את התור בקופה,לסרוק לשלם ולצאת.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק שיעשו כזה דבר דרך אפליקציה שתעבוד בכל הסניפים ורגלי לא תדרוך יותר בסניף של חברה מתחרה לעולם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא מכיר בפ"ת,אנחנו קונים בשופרסל בראשל"צ (איזור תעשיה מזרח,צמוד ליינות ביתן)

בכל מקרה מדובר על זה (כתבה בת שנה אומנם)

https://www.israelhayom.co.il/article/505815

שופרסל השיקה את שירות "סרוק וקנה"

שירות חדש של הרשת הושק בשבוע שעבר בכפר סבא כפיילוט * מסופונים המחולקים בכניסה לסניף מיידעים אתכם על כמה החשבון שלכם עומד - ומקצר לכם את התור בקופה,לסרוק לשלם ולצאת.

אני אלך ואשאל בקופה הראשית, אבל לא ראיתי דבר כזה אז אני לא אופטימי. זה בהחלט ישדרג את הקניה שלי שם.

פורסם

חבל שאין קופות אוטומטיות אצל רמי לוי ושאר סופרים מוזלים.

בשופרסל, עם כל האוטומציה, עדיין הכל יותר יקר ממאשר אצל רשתות דיסקאונט.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לדעתי התשובה מצויה בפוסט קודם שלי, וגם בכתבה שצוטטה: עניין של אוכלוסיות.

לא רחוק מביתי נסגר לאחרונה שופרסל ובמקומו נפתח רמי לוי. ההבדל באוכלוסיה - באותו מקום - משמעותי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חבל שאין קופות אוטומטיות אצל רמי לוי ושאר סופרים מוזלים.

בשופרסל, עם כל האוטומציה, עדיין הכל יותר יקר ממאשר אצל רשתות דיסקאונט.

יש ברמי לוי. התחילו פיילוט בסניף רמת החייל, קצת שונה ממה שמכירים בשופרסל: יש אפשרות לשלם גם עם מזומן וכל מוצר שאתה קונה נשקל אוטומטית בכדי לוודא שאתה לא מרמה - שזה קצת מעיק כי לוקח יותר זמן.

מאמין שתוך שנה יגיע לכל הסניפים שלהם

.We apologise for the inconvenience

פורסם

זה מה שהכרתי בקנדה. מה שמעיק (בקנדה) הוא שאי אפשר לארוז תוך כדי העברת המוצרים, אלא רק לאחר התשלום.

האם לפחות מפעילים את זה סוף סוף עם EMV?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כתבה מ1955 שבעצם מסכמת את הכל ומראה שכלום לא השתנה.

[ATTACH=CONFIG]512616[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]512616[/ATTACH]

ממש, אבל ממש, אין שום קשר למה שאתה מציג.

לא מדובר על מעבר מענף לענף בתוך הארץ כתוצאה מקידמה אלא בייבוש המשק המקומי והברחת הכסף לחול.

רוצה דוגמא תואמת אחד לאחד?

כל העיירות בארה"ב שהתפרנסו ממפעלי הרכב ויום אחד המפעלים עברו לסין והעיירות ננטשו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כנראה לא קראת את כל הכתבה.

בכתבה גם הם מתלוננים על רגולציה גבוהה (לדוגמה: לא נתנו להם ליבא חלקי וחומרים זולים - אלא רק לרכוש אותם בארץ, ואילו נתנו ליבא מקררים).

בכל מקרה, בוא נסכים שהיעד העיקרי של הממשלה צריך להיות הורדת הרגולציה והבירוקרטיה המטורפת שיש בארץ - בעיקר על עסקים קטנים.

.We apologise for the inconvenience

פורסם
לדעתי התשובה מצויה בפוסט קודם שלי, וגם בכתבה שצוטטה: עניין של אוכלוסיות.

לא רחוק מביתי נסגר לאחרונה שופרסל ובמקומו נפתח רמי לוי. ההבדל באוכלוסיה - באותו מקום - משמעותי.

אני חושב שזה דווקא בגלל שיותר זול לו להעסיק קופאיות בשכר מינימום מאשר לשים קופות אוטומטיות, פלוס הוא יכול להצהיר שהוא מספק פרנסה לאוכלוסיות קשות יום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
אני לא עובד מכון התקנים, אבל לפעמים החברה שלי צריכה להעביר ציוד מיובא במכון התקנים.

כאשר אני מקבל חזרה ציוד לאחר "בדיקת התאמה" במכון התקנים, וברור לחלוטין כי אף אחד לא פתח אפילו את האריזה - אני מבין מצויין מה מטרת המכון והתקנות. - ומהי המטרה לדעתך בלי רמזים ?

הכול תלוי בסוג המוצר שאתה מייבא ככה גם הבדיקות. אם תחליט מחר לייבא מכשירי קשר לתחום תדרים אסור לשימוש בארץ או/גם סורק תדרים אשר מסוגל לקלוט וגם לפענח תקשורת מוצפנת המוצר ייעצר ולא תוכל להכניסו לארץ. הוראה זו באה להגן על גורמים מסויימים בארץ בפני ציטוט וחדירה לפרטיות ועבודתם מבורכת. בדיקה זו נעשית על סמך דפי נתונים של ייצרן הציוד וככה בחלק גדול מהציוד שמיובא לארץ וכנראה מסיבה זו לא פתחו את האריזות.

אני עבדתי מול מכון התקנים בתחום ההידראוליקה ובדיקה של ציוד מדידה וקיבלתי מה שירות מקצועי ויעיל ואינני מכיר את הצד האפל שאתה רומז עליו.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...