Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סעו, מה השאלה?

מהנסיון האישי שלי, נסענו לאילת כשהגדולה היתה בת...3 חודשים.

יש לי תמונות איתה בהפסקות בדרך כשעצרנו להתרענן.

שום בעיה. היה כיף.

כן, החיים משתנים מהקצה לקצה כשאתה עובר ממצב של זוג ללא ילדים לזוג + .

זה לא אומר שהחיים נפסקים או נעצרים.

צריך לבצע את ההתאמות המתאימות כי עכשיו יש עוד מישהו לדאוג לו, ואתם היחידים שבאמת תדאגו, וזהו.

סעו דרך מצפה רמון. כביש הערבה משעמם ומונוטוני.

תעצרו במצפה רמון. תעצרו בדרך, אין שום לחץ להגיע לאילת תוך שעתיים וחצי.

חיים לא נעצרים ובטח שניתן לנסוע עם תינוק גם לסינגפור דרך מיאמי אבל האם ניתן להגדיר את היעד הסופי כנופש כש24 שעות יש לך דאגה כלפי תינוק? אני קורא לזה מזוכיזם, אבל כנראה שיש כאלה שקוראים לזה "כיף". מברוק.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
חיים לא נעצרים ובטח שניתן לנסוע עם תינוק גם לסינגפור דרך מיאמי אבל האם ניתן להגדיר את היעד הסופי כנופש כש24 שעות יש לך דאגה כלפי תינוק? אני קורא לזה מזוכיזם, אבל כנראה שיש כאלה שקוראים לזה "כיף". מברוק.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

לדאוג לתינוק בגילאים האלו זה אותו הדבר בבית ומחוץ לבית. יש תינוקות שבוכים הרבה, לא שקטים ולא ישנים טוב, אז באמת קשה איתם מחוץ לבית.

אחרת, זה ממש לא סיפור. אפשר להנות משינוי אווירה, מסעדות וכל דבר אחר. אז מידי פעם עוצרים להאכלה והחלפת חיתול. שני מבוגרים על תינוק זה ממש, אבל ממש, לא אתגר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא יודע איך זה עם תינוק אחד... דלגתי על השלב הזה [emoji6]

אבל כשהבנות שלי היו בנות חצי שנה, מקום העבודה שלי הוציא לחופשה שנתית באילת. כלומר, קח את האשה והילדים ותגיע, השאר עלינו... ועדיין ויתרתי.

כעבור שנה, כשההיזדמנות חזרה, כבר הלכתי על זה.

בעיניי הבעיה עם תינוק ממש קטן זה כל עניין הסטריליות. אם התינוק רק יונק מאמו זה כבר חוסך את מרבית הבעיה (מצעים ואמבטיה אפשר להביא מהבית).

היתרון הגדול בחופשות בעיניי, זה שמישהו מבשל בשבילך ומנקה אחריך. מצד שני, לאכול במסעדות אפשר גם בעיר מגוריך, וזה יעלה פחות מחופשה באילת.

פורסם
אבל כשהבנות שלי היו בנות חצי שנה, מקום העבודה שלי הוציא לחופשה שנתית באילת. כלומר, קח את האשה והילדים ותגיע, השאר עלינו... ועדיין ויתרתי.

כעבור שנה, כשההיזדמנות חזרה, כבר הלכתי על זה.

בעיניי הבעיה עם תינוק ממש קטן זה כל עניין הסטריליות.

סטריליות זו לוגיסטיקה לא כזו מורכבת, אם תסנן את הבהלה של הורים חדשים.

שתיים זה סיפור אחר. שוב, יש הבדל מאוד גדול בין תינוקות רגועים לכאלו שלא. אם לא מצליחים לישון טוב, אז באמת החופשה תהיה עונש.

אבל דווקא ככל שמתרחקים מהלידה, הדברים הופכים ליותר קשים, לא להפך... אני מצאתי את הגיל מרגע שהיא זוחלת עד הרגע שהיא מדברת ומבינה מה זה "אסור" כהכי קשה. הייתי לוקח את הילדים עם חבר לים (שניים בחיתולים וזאטוט נוסף) וזה היה אינטנסיבי. אתה לא יכול להתרחק מטר או להוריד את העיניים.

אבל זה באמת, עניין של הרגל. אני תמיד הסתובבתי עם הבת שלי, הרבה לבד (לתת חופש לאישה), נסיעות ארוכות (בקנה מידה של הארץ), הלכנו לים, ישבנו על הבר... תמיד היה סבבה. אז חלק גדול מזה זה שהיא תמיד היתה ילדה מאוד נוחה (אופי בסיסי לא הרפתקני, שלא מחפשת להרוג את עצמה בדרכים מגוונות), וחלק זה תרגול.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...