Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקורת חברת חשמל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לקראת שיפוצים ואני רוצה לשדרג לתלת פאזי. אצלי המונה חשמל בתוך הדירה.

כשאעבור לתלת רציתי לדעת איך אפשר למזער את ההוצאות?

כמה עולה ביקורת?

האם כדאי להעתיק את המונה לבחוץ? לחדר מדרגות?

בברכה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

שאל את החשמלאי שלך. ההעברה תצריך לא מעט עבודה, וכמובן גם פרישה מחדש של השת הביתית (אני מניח שמדובר בתשתית ישנה מאד שאינה מוכנה לתלת פאזי). גם התשלום לחברת החשמל לא מבוטל, אבלכנראה מתגמד לעומת כלל העבודה. מצד שני לתלת פאזי כל כך הרבה יתרונות, עד שההשקעה כדאית.

דרך אגב - האם אין בעיה עם השכנים בהעברת המונה לחדר המדרגות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כבק לא זוכר את הפרטים אז אל תתפוס אותי על המילה, זה היה לפני יותר מעשור

ההורים שלי העבירו את המונה לתלת פאזי. העבודה של החשמלאי עלתה כ4000₪ ואישורי חברת החשמל כ3000₪

המבקר מטעם חברת החשמל היה אח של החשמלאי שביצע את העבודה, ככה שהביקורת כללה בערך כוס קפה ועוגיות מרוקאיות.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

הכי חשוב שמי שמבצע לך את יהיה בעל רישיון מתאים כלומר מוסמך לפחות ולא סתם שיפוצניק. כבר נתקלתי במקרה של כל העבודה בוצעה טוב אבל הסתבר שמי שביצע לא היה מורשה ומי שהיה אמור לחתום נעלם . ואז הביאו חשמלאי מוסמך אחר שפסל את הכל עשה בדיוק את אותו הדבר מחדש גבה פי 2 וחתם

• תוכן חדש...