Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 308 2011 אוטומט engine fault

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לפני כמה ימים את הרכב (רכב ראשון שלי), עם 111K ק"מ. נורת מנוע כתומה/צהובה דולקת קבוע, והשגיעה engine fault הופיעה על הצג. כשנותנים גז מרגיש שיש "קפיצות". מחר בבוקר הרכב יכנס לטיפול ובדיקה במוסך מורשה (הבעלים הקודם לא טיפל במורשה). אשמח לשמוע מה לדעתכם זה יכול להיות ומה הנזק הכספי הצפוי לי.

נכון הרכב לא עבר בדיקה לפני הקניה, טעות של מתחילים.

תודה לעונים ושיהיה לכולנו שבוע נעים.

פורסם

בס"ד

יכול להיות מבחר של דברים, אני הייתי מכוון לאיזור של פלגים/כוייל הצתה.

מומלץ ללכת למוסך גבע או אורן, באיזור המרכז.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בס"ד

לא מכיר, אני מטפל בגבע, מעל 10 שנים, נמצא ב ת"א, מומלץ הפורום.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אם אתה אוהב את הרכב שלך ורוצה את הטיפול הכי הגון ומסור שיכול להיות קפוץ למוסך גבע גם אני מטפל אצלם ובאמת שהם אנשים מדהימים

פורסם

כמו קודמיי - הכנס את הרכב למוסך גבע.

תצא משם ען דיאגנוסטיקה מדוייקת, יסביר לך בדיוק מה צריך לעשות ותקבל הצעת מחיר מפורטת.

היתרון של כל זה - זה חלק מהשירות ולא גובים תשלום על כך.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

בחרתי ללכת לפוספלד בכפר סבא למרות ההמצלות. לפי מה שנאמר לי אחרי בדיקה יש נזילת שמן על המצערת מהשסתומים, נזילת שמן מהפילטר, נאמר לי שיש שמונה תקלות שקשורות למצערת. בנוסף תקלה באלטרנטור שבגללה המגבים הקדמיים לא עובדים. המחיר הכולל אחרי הנחה 6580. הגיוני?

פורסם

לא הגיוני לשלם את כל זה. הרכב לא שווה הרבה מעבר לעלות התיקון.

סע למוסך גבע - תן להם לבדוק את הרכב ולהמליץ לך מה צריך לעשות.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

אחלה מחיר מה נגיד, מישהו שם עף על עצמו, בעיות של מצערת ונזילות אפשר לגמור בסביבות ה 1000 שח במוסך הגון, 6500 זה מחיר לכל המכלולים בתא מנוע חדשים (עם מנוע מפירוק במצב טוב) כולל עבודה

• תוכן חדש...