Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש ברשותי יונדאי i30 2008 עם כ60 קילומטר, לא נוסעת הרבה כמו שאתם רואים.

בטיפול האחרון במורשה שהוגדר כטיפול 160 הוחלפו הדברים הבאים :

[TABLE=width: 249]

[TR]

[TD]אטם בורג ריקון[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מסנן שמן מנוע[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]שמן מנוע 5W-30[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מסנן אוויר[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]מסנן מזגן[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]פלגים 4[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]נוזל בלמים/מצמד

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ראיתי דיונים רבים בפורום על האם צריך להחליף מסנן דלק ושמן גיר(לא הוחלפו עד כה) ולא מצאתי תשובה ברורה

האם אני צריך להחליף למרות הק"מ הנמוך?

והאם בטיפול הבא שהוא מוגדר כ180 (טיפול קטן) אני צריך להחליף שוב מסנן מזגן ואוויר?

תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי elad098
פורסם

מסנן אוויר מחליפים בד"כ כל שני טיפולים לפחות. החלפת מסנן מזגן לא רואה צורך. מסנן דלק היצרן לא ממליץ להחליף עד כמה שזכור לי. החלפת שמן גיר יכול להיות סיפור ארוך ואין לי ניסיון עם הרכב שלך. קשה לי להאמין שמוסך מורשה לא החליף עד היום. נסה להשיג ספר רכב מהיבואן. בכל מקרה אתה יכול ללמוד על שגרת הטיפולים מהחשבוניות הקודמות שלך, כל הסיפור הוא מחזורי.

• תוכן חדש...