Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהו יצא להתנסות עם המכשיר הזה ?

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם
מה אתה רוצה לדעת עליו? אני מכיר אותו מיוטיוב, אין לי צורך בו, הוא יעיל מאד אבל מתאים למי שמנקה הרבה מכוניות ופחות לשימוש אישי, חבל על הכסף.

ענית לי על כל מה שרציתי לדעת ,תודה :-D

JOYING 7" ANDROID-> Audison bitOne

TRU S45->HAT Clarus C6+Legatia L3 | Genesis ST60->Morel MT230 | Sundown SAE-1200D->AA 12" Arsenal

פורסם

טיפול כזה נדרש אולי פעם אחת במהלך חיי תקופת הרכב אצלך. חבל להשקיע מאמץ וכסף לשימוש כזה חד פעמי

כשצריך אפשר לגשת למקום מקצועי והתוצאה תהיה טובה יותר ממי שאינו מיומן

פורסם

העב"מ הזה עולה 60 ש"ח, והוא שימושי למגוון עבודות ניקוי ( ריפודים, בתי גלגלים, ג'אנטים, דלתות, תא מנוע ועוד...

יוצא לי להשתמש בו מדי פעם, וכשהוא לא בשימוש הוא סתם יושב במדף לווסאח.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

זה ממש לא מנקה אדים אלא מוציא אוויר בלחץ כולל חומר ניקוי. הזרבובית בקצה של האקדח זזה במהירות ומשפריצה בלחץ חומר ניקוי מהמיכל פלוס אוויר רגיל, לא אדים.

מוציא אדים או קיטורית זה מכשיר אחר לגמרי. מנגנון שונה.

אני בספק רב מאד אם המכשיר הזהעולה אפילו קרוב ל60 שח.

פורסם

מתוך סקרנות איך הוא עובד?

הוא מורכב על קומפרסור? או שמגיע במכונה נפרדת?

לא נשמע הגיוני שבהשפרצת אוויר וחומר יש כזאת תוצאה נקיה

• תוכן חדש...