Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט שירוקו 2015 *מתעדכן*

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה מלכתחילה לאיים?

למה לצעוק?

למה לא לבקש יפה לשדרג?

התגובה שלי באה כתשובה לזה:

תחזור למקום שבו בוצעה העקיצה, סליחה ההתקנה, תבקש את הכסף חזרה ואם צריך תאיים בתביעה.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בוא רק נאמר שאלו לא אנשים שאתה יכול להכנס לשם ולאיים עליהם בצעקות או בתביעה.
לא כל כך מדויק, המקום אומנם ממקום באיזור ערבי יהודי, אבל הרבה יהודים קונים שם וברמלה לא גרים מהגרים מאנגליה.

באף מקום לא תוכל להגיע ולאיים, כי כל עוד לא יהיה מי שיוכל לגבות אותך במעשים, אז האיום לא שווה הרבה וייתכן שגם זה לא יתפס בעיניהם בצורה יפה.

כן מסכים שהרוכש צריך לבקש לדבר עם המנהלים ולדרוש פיצוי כספי שישקף את עלות המוצרים, כי מוצר חדש הוא לא יקבל, גם בגלל עצם השימוש וגם בגלל רשלנות תורמת שלו, שלא בדק את הסחורה.

אחלה שיעור לחיים.

פורסם

להחזיר צמיגים? אחרי שנסעת את המטר הראשון אחרי ההרכבה?

בהצלחה.

כשאני חיפשתי צמיגים, הופתעתי לגלות ש-PS4 עלו סביב אותו מחיר כמו אסי3 (במידה 205/45/17). היבואן הישראלי של מישלן מתמחר בשנים האחרונות בצורה מאוד אגרסיבית.

*כדי לא לצאת חומוס, בדקתי. ביד2 אין PS4 במידה של פות"ש, אבל PS3 עולה 20 שקל יותר לחת'כה מהאסי3 ובמידה שלי אין את שניהם וה-PS3 יקר יותר מהאסי2 באותו פער.

רכשתי עכשיו זוג מישלן PS4,עלו 670 ליחידה (והמידה שלי שונה בטיפה,215/40/17)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
לא כל כך מדויק, המקום אומנם ממקום באיזור ערבי יהודי, אבל הרבה יהודים קונים שם וברמלה לא גרים מהגרים מאנגליה.

באף מקום לא תוכל להגיע ולאיים, כי כל עוד לא יהיה מי שיוכל לגבות אותך במעשים, אז האיום לא שווה הרבה וייתכן שגם זה לא יתפס בעיניהם בצורה יפה.

כן מסכים שהרוכש צריך לבקש לדבר עם המנהלים ולדרוש פיצוי כספי שישקף את עלות המוצרים, כי מוצר חדש הוא לא יקבל, גם בגלל עצם השימוש וגם בגלל רשלנות תורמת שלו, שלא בדק את הסחורה.

אחלה שיעור לחיים.

אפשר להסיק שאם תפרו את פות"ש במשהו זבל אז מן הסתם שלא יבואו לקראתו ויתנו לו משהו איכותי, במיוחד אחרי שהוא נסע עליהם. כאילו אם טיפטופ רצו למקסם עליו רווחים, עכשיו הם יפסידו עליו (להחזיר צמיג אחרי שימוש).

לא נראה לי שזה יקרה.

פורסם (נערך)

קניתי ארנק ב-300 ש''ח של חברת fossil ולפני ששילמתי עליו נכנסתי לאתר שלהם ובדקתי על החברה, דגמים ומחירים בעולם.

בן אדם שמוציא כמה אלפים טובים ועוד על פריט בטיחותי כמו צמיגים וג'נטים ולא בודק כולם לפני שווה ערך לדג ששוחה קררב לדייג עם הפה פתוח.

הוא יבוא ויאיים על בעל העסק ומה יצא מזה?! אם הוא טיפוס מפוקפק הוא יגיע לעימות מיותר. אם יאיים בתביעה, כאמור אין לחברת ווסן יבואן רשמי בארץ ולא יהיה מי שיגבה אותו וגם מזה כנראה שלא ייצא כלום.

מה שכן, צריך לעשות סוף לתופעה הזו של מכירת מוצרים מזוייפים כמקוריים. אולי מייל לחברה יעזור? אני גם בספק כי בישראל הדבר החשוב ביותר זה השופוני ואנו לצערי לא קהל יעד של חברות רציונות בתחום.

עריכה אחרונה על ידי Taipan
טעות
פורסם

מתוך סקרנות אני חייב לשאול, אני מכיר את טיפטופ

השארת את הגאנטים המקוריים שלך אצלהם בתמורה ל״הנחה״ על הגאנטים שרכשת ?

פורסם

קצת השתוללו פה על פותח השרשור.

אכן שגה והתנהלותו בעייתית אבל ייתכן בהחלט שהפנים ובעתיד יתנהל בצורה משופרת.

יש לו מה להיות מבסוט מההיבטים האסתטיים.

צמיגים לא מזהירים זה כמעט סטנדרט בארץ.

ג׳אנט סיני אני לא יכול להעריך אבל חושד שמדובר בתבהלה מעט מופרזת.

צמיג לא במידה זו הבעיה היחידה שלדעתי עליו להסדיר המיידית.

בהמשך שישאל כאן לפני.

סופש נעים

פורסם

החזרת מוצרים לא תהיה, אבל אולי פיצוי קטן על הצגת המוצרים כמשהו אחר.

דווקא במבחן הפוזה שהוא החשוב ביותר אצל הבחור הוא הצליח, הבעיה שלצערו הוא הגיע למקום שזיהה את פוטנציאל התמימות.

בסה"כ התוצאה לא רעה והנזק הכלכלי לא קיים, צמיגים תמיד יוכל להחליף וגם ככה הרכב לא מיועד לנהיגה ספורטיבית אז הגאנטים יהיו בסדר גמור.

מעניין אם באמת השאיר את הגאנטים המקוריים בחנות, אם כן אז הגבול מתמימות לחוסר בינה כבר קטן מאוד.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

בהמשך שישאל כאן לפני.

סופש נעים

מי בדיוק השתולל עליו? מחרו לבחור מוצרים מזוייפים, ובלי העזרה של הפורום הזה פות"ש היה נוהג עליהם בשמחה ובבטחון רב.

פורסם

הם ניצלו את התמימות שלו אבל אם תשימו לב הם לא היחידים ,יש לא מעט יבואנים שאומרים שהם מחזיקים vossen ב 18 אבל הם לא מגלים גילוי נאות שפשוט מה שהם מוכרים זה לא מקורי.

אני מודה שאם הייתי מגיע לאחד המקומות האלה לא הייתי חושד, ולא הייתי מצפה שימכרו לי רפליקה, זה גם מסביר לי את העניין כנראה מדוע ראיתי e class חדשה עם גאנט של vossen עקום.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בהמשך שישאל כאן לפני.

סופש נעים

הבעיה? הוא פתח שרשורים קודם לכן על צמיגים והומלצו לו צמיגים, הוא בחר לעשות משהו אחר והתעלם לגמריי מעשרות הודעות עזרה שניתנו לו.

שנית, הוא השאיר ג'אנטים מקוריים השווים פי 2 מהג'אנטים שנמכרו לו - יכל למכור ולכסות את עלות הג'אנטים החדשים בקלות.

אני מבין שאתה רואה את הכיוון, מה הטעם לפתוח שרשורי עזרה אם אחר כך אתה עושה הכל הפוך, לא מקבל את חוות הדעת ונכווה?

בכל מקרה, אלו דמי לימוד טובים בתור התחלה.

פורסם
הבעיה? הוא פתח שרשורים קודם לכן על צמיגים והומלצו לו צמיגים, הוא בחר לעשות משהו אחר והתעלם לגמריי מעשרות הודעות עזרה שניתנו לו.

שנית, הוא השאיר ג'אנטים מקוריים השווים פי 2 מהג'אנטים שנמכרו לו - יכל למכור ולכסות את עלות הג'אנטים החדשים בקלות.

אני מבין שאתה רואה את הכיוון, מה הטעם לפתוח שרשורי עזרה אם אחר כך אתה עושה הכל הפוך, לא מקבל את חוות הדעת ונכווה?

לא ראיתי אפילו את השרשורים שפות"ש פתח. חשבתי שהוא פשוט נכנס לשם ע"פ המלצה שהוא מכיר וסמך עליהם שיתקנו לו "את הכי טוב"

אחרי שאני יודע שהוא קיבל המלצות... הייתי אומר אפילו שאנשים פה היו יותר מדי רכים עם פות"ש.. כאילו הוא ידע מה טוב בשוק, מה נכון להתקין, אבל עדיין נתן לבעל עסק לדחוף לו מוצרים סינים.

בושה..

פורסם

לא מבינה את הגישה הלוחמנית הזאת.

אז הוא פתח שרשורי יעוץ, אוקיי, זה מחייב אותו ללכת עפ"י ההמלצות שאנשים רנדומליים נתנו לו ברשת? ממש לא. קיבל המלצות מחברים "מבינים" על מקום טוב להחליף בו גלגלים, הגיע, סמך על המקום בעקבות ההמלצות ששמע, אכל אותה - בעיה שלו.

הוא לא חייב דין וחשבון לאף אחד בפורום הזה, גם לא לאנשים שייעצו לו בשרשורים קודמים.

בואו לא נשכח שהוא פתח את השרשור הזה לא בשביל להתלונן, אלא לשתף לגבי תהליך שהוא עושה לרכב שלו. על הדרך למד עוד כמה דברים, האם יישם אותם או שימשיך לעשות טעויות? 100% בחירה שלו, ושוב, לא חייב כאן לאף אחד דין וחשבון.

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...