Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף פלוס 2012 1.4 TSI DSG האם לקנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

אשמח לעזרה.

יש לי אפשרות לרכוש את הרכב המצויין בכותרת. עבר 70,000 מטופל היטב בכל טיפול החובה,

ללא תאונות רציניות. לציין כי התיבה תוקנה יחד עם שלל רכבי פולקסווגן בשנתון זה שסבלו מתיבה תקולה.

השימוש ברכב יהיה בעיקר עבור אשתי עם תינוק חדש בקרוב ועבור קניות ונסיעות משפחתיות. יש רכב נוסף קטן יותר שאני משתמש.

פרט נוסף חשוב שהרכב הוא של אבי כך שאני מכיר אותו היטב ויודע מה אני קונה.

ההתלבטות היא עקב חשש מתקלות לא צפויות שיכולות לצוץ והתיקונים עבור הרכה הזה הן לא זולות כמו כן השוק של הרכב לא הכי טוב כי פולקסווגן הפסיקה להביאו לארץ לפני כמה שנים.

האם מישהו מכיר את הרכב כאן? מה דעתכם?

האפשרות השניה היא ללכת על רכב חדש כי אני פחות אוהב את הרעיון של רכב יד 2 ממוכר שאני לא מכיר...

תודה מראש,

לאוניד

פורסם

השאלה מה תוקן בתיבה ?

אם רק מצמדים,זה בלאי סטנדרטי שתצפה לו כל 3-4 שנים מקסימום.

אם לא הוחלף המכטרוניקס (מחשב הגיר) הייתי משקלל לפחות 50% מעלות התיקון (מדובר כאן על תיקון של איזור ה 8,000 ++ בחברה לפחות).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב היה של אביך, אתה מכיר את ההיסטוריה והרכב ויודע למה לצפות?

אני הייתי רוכש, ולוקח בחשבון אולי הוצאה לא צפויה, ונהנה מרכב מרווח חסכוני ואיכותי.

פורסם

אמא שלי נוהגת בגולף פלוס 2011 שקנתה כחדש.

היא ניסתה למכור אותו אבל הרכב הזה בלתי סחיר בעליל.

מלבד מהחלפת מצמדים והחלפת מכטרוניקס במסגרת האחריות, הוחלפה גם משאבת דלק לאחרונה.

חוץ מזה לא נרשמו תקלות נוספות.

Sent from my DynaTAC 8000X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אם מדובר במנוע (קוד מנוע CAXA) עם 122 כ"ס, אזי מדובר במנוע אמין מאוד.

אם המכטרוניקס הוחלף אז הייצי לוקח בחשבון החלפת קלאצ'ים בעתיד הקרוב (העלות נעה באיזור 3500 ש"ח).

אם אביך מוכן למכור לך במחיר נמוך ממחיר השוק, הייתי הולך על זה.

פורסם (נערך)

צ'מפיון לא הביאו לארץ גולף ספורטסוואן (היא גולף+ ) ?

בכל מקרה , תבקש הנחה חבר של ₪3000 . חד פעמי . נקווה שאבא יסכים וזה יספיק לך לכיסוי התיקונים הבאים בקלאץ. סה"כ רכב מאד נחמד , גבוה מעט . אמינות זה לא הצד הכי חזק שלו אבל זה שאתה מכיר את ההיסטוריה המשפחתית זה דיי חשוב.

לא ציינת אם אתה מבלה בפקקים...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

תודה רבה רבה לכל המגיבים!

אברר עם אבא שלי אם הוחלף המכטרוניקס..

כמה מכם ציינו את עניין הפקקים. הנסיעות יכללו פקקים אבל לא כל הזמן, גם דרך בינעירונית,

השאלה למה זה חושב? הנסיעה בפקקים גומרת את המצמדים בגלל זה שאלתם? ספציפית יותר ב DSG?

פורסם (נערך)

אכן. הגיר הזה לא חובב פקקים . תלמד איך לסוע איתו בפקק. אסור לזחול איתו על "חצי" ברקס. כתבו על זה פה לא מעט. זה לא גיר אוטומטי רגיל.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
אכן. הגיר הזה לא חובב פקקים . תלמד איך לסוע איתו בפקק. אסור לזחול איתו על "חצי" ברקס. כתבו על זה פה לא מעט. זה לא גיר אוטומטי רגיל.

תודה אני אחפש!

• תוכן חדש...