Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם אנדרואיד ומקלדת ברירת המחדל רק אם ארצה אחרת אוכל לעשות את זה בקלות ואתה לא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חברים. וייז יצא רק עכשיו על Car play אז מה ההתלהבות. AA עובד מצויין והרבה יותר סימפטי מהאיפון.

אבל…

יש לי סיאט אטקה וגם איביזה FR ובדקתי עם עוד מודלים של סיאט. מידי שבוע עד שבועיים זה מחליט לא להתחבר וזו בעיה של הסיאט.

לאחרונה הייתי בחו״ל כמה שבועות ונהגתי על GMC יוקון ועל קיה סדורה שזה המקביל לקרנבל בארץ. עובד כמו חמאה ומעולם לא נתקע.

את האטקה יש לי יותר משנה וחצי ומהתחלה החל מגרסה 2.4 עד הגרסה הנוכחית של 3.5 תמיד אותה בעיה.

התגובות של צ׳מפיון על הפנים גם בהקשר של העברית. למי שלא שם לב לכול צי הרכבים שלהם יש באג שבו א+ל הופכות לבאלגן בספר הטלפונים ובעת שיחה נכנסת. החברה מספרת סיפורים. אני מניח שגם הפניה הזו תיתקל באותו מצב.

נראה מחר.

פורסם

באיזה טלפון אתה משתמש עם הAA? וואוואי במקרה? אם כן, אז זה בעיה בטלפון. תבדוק בפורמים בין לאומיים ותראה שהמון מתלוננים על זה בוואווי. אצלי בסקודה היה בדיוק כמו שאתה מתאר. ברגע שעברתי לסמסונג, ה AA עובד חלק. אצל עוד 3 חברים עם וואווי יש בדיוק אותה בעחה שתארת והם עם רכבים לא של צמפיון (קיה, רנו).

פורסם
באיזה טלפון אתה משתמש עם הAA? וואוואי במקרה? אם כן, אז זה בעיה בטלפון. תבדוק בפורמים בין לאומיים ותראה שהמון מתלוננים על זה בוואווי. אצלי בסקודה היה בדיוק כמו שאתה מתאר. ברגע שעברתי לסמסונג, ה AA עובד חלק. אצל עוד 3 חברים עם וואווי יש בדיוק אותה בעחה שתארת והם עם רכבים לא של צמפיון (קיה, רנו).

אחזק אותך

עובד נהדר עם רכבי VAG

קובי

:-)

פורסם

אנדרואיד אוטו זה הדבר הכי נוח שיצא לי לחוות ברכב מאז ומתמיד, ואני לא מגזים.

זה כל כך game changer שזו דרישה שאני לא מסכים להתפשר עליה ברכב הבא שלי [וזה מפיל לי אינסוף אופציות]

פורסם

גם אני משתמש מרוצה של AA.

משתמש על הסיויק החדשה וזה עובד מעולה. אפילו הוראות הניווט מוצגות בנוסף למסך על לוח השעונים (זה גם מסך בסיויק).

החיסרון היחיד שמצאתי: אמנם ניתן להסטרים שירים דרך אפל מיוזיק, אך כל ניסיון להעביר פקודות שליטה מההגה (כמו להעביר שירים) מעביר אותך באופן אוטומטי לאפליקציות נגינה אחרות. הבנתי שאמורה להתווסף לזה תמיכה בקרוב

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם
גם אני משתמש מרוצה של AA.

משתמש על הסיויק החדשה וזה עובד מעולה. אפילו הוראות הניווט מוצגות בנוסף למסך על לוח השעונים (זה גם מסך בסיויק).

החיסרון היחיד שמצאתי: אמנם ניתן להסטרים שירים דרך אפל מיוזיק, אך כל ניסיון להעביר פקודות שליטה מההגה (כמו להעביר שירים) מעביר אותך באופן אוטומטי לאפליקציות נגינה אחרות. הבנתי שאמורה להתווסף לזה תמיכה בקרוב

אפל מיוזיק באנדרואיד זה צואה. כל כך הרבה בעיות שנדמה שהן מתוכנתות שם בכוונה. ספוטיפיי עושה עבודה הרבה יותר טובה והחיבור שלו עם AA עובד לא רע בכלל, גם זה הקולי.

• תוכן חדש...