Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז מה לא נאמר עליה, "עגלה", "יפה ולא אופה", "לערסים בלבד" ושאר ירקות. אבל אני, תמיד נשאר אני, ולאחר קריאת אינספור ביקורות, חוות דעת ונסיעת מבחן - רכשתי אקזמפלר ידני מודל 2011 ברמת גימור פרימיום.

טוב תראו, בתחום הביצועים הוולוסטר לא מצטיינת ועל כך נכתב רבות בכל אייטם כאן בפורום ובכלל ולכן לא ארחיב עליו. מאידך, מי שמגיע מוכן לרכב הזה (טרח בערב שבת), לא יתאכזב ממנו גם בפרמטר זה (ואני הגעתי אליו אחרי אבארט 500 של אחד מחברי הפורום). אוסיף רק שאם נוהגים בו עם רגל כבדה אז הביצועים מספקים ואפילו כיף ל"תקוף" איתו פניות.

למעט תחום הביצועים, הוולוסטר מניחה את הדעת בכל תחום אחר ועל כך אפרט. הרכב מרווח, לא מבינים זאת מבחוץ אבל יש מקום להכל, סביבת הנהג והנוסע שלידו מרווחת מאוד, מאחור יש מרווח מספק מאוד לברכיים (לשלושה נוסעים) ומוגבל מעט לאנשים גבוהים, תא המטען ענק (כ-410 ליטר), נסעתי איתו לנמל התעופה עם שלוש מזוודות ושלושה נוסעים והיה מקום לנוסע ומזוודה נוספים.

שנית, הרכב ממש נוח, כאן כבר ממש הופתעתי לטובה (בכל זאת, יונדאי לא מצטיינים בנוחות), מושב הנהג תומך בכל איזור בגב, המושב מתכוונן לגובה, לאורך ובזווית, ההגה מתכוונן למעלה/למטה ולעומק כך שכל אחד יכול להגיע לתנוחת נהיגה אופטימלית עבורו כך שגם אחרי נהיגה של כמה שעות קמים כמו חדשים. דלת הצד השלישית ממשיכה לתרום לנוחות, אפשר להכניס ולהוציא נוסעים ללא בעיה מיוחדת והיא אפילו בצד הבטיחותי יותר.

לצד זאת אומר שהרכב נמוך ובעל מתלים קשיחים יחסית למשפחתית ולכן יש לקחת זאת בחשבון.

שלישית, האבזור ברכב יוצא מן הכלל לשנתון המדובר, מולטימדיה שעליה אפרט בהמשך, מראות מתקפלות, לדים בפנסי החזית (גם מסביב לעדשת הפנס), הפנסים האחוריים גם הם לד, מזגן מקפיא, שליטה מההגה על המערכת, דוושות עשויות ממתכת ולא פלסטיק, מתקן מיוחד לאחסון משקפי שמש ועוד כמה דברים שכנראה שכחתי.

אמינות הולוסטר בינונית כמו כל יונדאי מהשנתונים ההם, במהלך התקופה אצלי הוחלף סליל ההגה ומוטות ייצוב קדמיים הידועים לשמצה. לטובה אציין את מערכת המולטימדיה, עדיין אותה מערכת מיום יציאת הרכב מהיבואן, מערכת איכותית, בעלת מסך טאצ', נוחה לתפעול, אין לי מושג אם היא מקורית מהיצרן או בהתקנה מקומית, אבל היא עבדה ועדיין עובדת ללא רבב כבר 7 שנים.

זהו, התמזל מזלי והצלחתי למכור את הרכב בפחות מ-24 שעות וללא בדיקה מצד הקונה, הולוסטר מהווה לדעתי בחירה שפויה למי שמחפש פרקטיות לצד עיצוב אוונגרדי ואפקט הגעה נחמד מאוד, רכב ממש טוב למתחילים את דרכם בעולם המוטורי.

סופ"ש נעים לכולם 8).

עריכה אחרונה על ידי Cycleman
8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

בעולם שבו כל המכוניות נראות +/- אותו דבר וג'יפונים משתלטים על השוק, כל פעם שראיתי ולוסטר בכביש חייכתי. סביר שהביצועים הככה ככה לא היו גורמים לי לרדת מהג'ולייטה (עד לפני שנה וחצי) אבל בתור רכב משפחתי - יופי. והדלת שהשלישית זו יציאה לא פחותה מגאונית.

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

פורסם

זה אטמוספרי או טורבו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

צודקים ! היא הייתה נטולת טורבו.

להלן כמה תמונות:

פנס חזית.jpgאחורי.jpg

כרגע אין כלה, הולוסטר נמכרה עקב רילוקיישן...קדמי ימין.jpg

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

כרגע אין כלה, הולוסטר נמכרה עקב רילוקיישן.

לארץ ההזדמנויות הבלתי נגמרות?

אם כן נפתח בפנייך עולם מוטורי לא קטן בהישג יד, מקנא טיפה אפילו :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

בממוצע היא צורכת ליטר ל-11 ק"מ, אם תהיה ממש רגוע תגיע לליטר ל-12 ק"מ (מחושב ממשאבה ולא מחשב דרך).

8) ידני זה הכי אחי 8)
פורסם

רכב עם רגשות מעורבים, אמביוולנטי וחצוי

מצד אחד זה רכב מאוד יפה לעין - עיצוב צעיר ורענן עם פרקטיקה מעניינת מאוד - רכב נישה מובהק עם הקטע הזה של דלת שלישית ומרכב קופה.

מצד שני יש לו מנוע ותיבות הילוכים של אחותו הסופר עממית כוכבת הליסינג אבל במקביל הוא מכוייל לכוון קצת יותר ספורטיבי ממנה והרשמים בעיתונות מעידים על כך שהוא כן מספק הנאה מנהיגה אבל לא באמת רכב ביצועים.

הבעיה הכי קשה מגיעה בפן התדמית - וכאן זה מה שפשוט מוריד לי מהרכב הזה ומעורר סלידה וזה הנטיה של הישראלי המצוי לא להבין מה הוא רכש וגם להעלב כשאומרים לו - חביבי, זה לא STI WRX

וזה מרגיז כי בכל פן אחר - הרכב הזה באמת ראוי לכבוד ולהערצה - יונדאי בעיני חולקים תכונה משותפת עם סיטרואן וזה היכולת "לזעזע" את הקהילה המוטורית עם רכבים יחודיים כמו קקטוס, קונה וכן גם הוולוסטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוולסטר, אפשר והייתה מדברת אלייך יותר - חלק מהדגמים מגיעים עם..:wink: מערכת די-טובה.

האחיינים שלי / סטודנטים, נוהגים ב וולסטר כזו דגם עילית Elite , כ 4 שנים ללא בעיות.

דברנו על להחליף, והם טוענים כי כרגע לא צריך, הם נהנים מהרכב - בבית יש גם מאזדה 3 ו 6.

הם גם שודדים מידי פעם ג'ולייטה ו 2 קופה - וחוזרים בכייף לוולסטר.

המערכת המקורית סבירה מאוד מבחינת סאונד, עם חיבורי USB בלוטות ודיבורית מקורית.

כולל מגבר וסאב מובנה. (כדאי לבדוק, המערכת הנ"ל לא בכל הדגמים )

https://www.icar.co.il/compare?compare-version%5B%5D=10530&compare-version%5B%5D=10531&compare-version%5B%5D=10532

https://www.icar.co.il/יונדאי/יונדאי_ולוסטר/יונדאי_ולוסטר_יד_שניה_ד10/version9078

הרכב אמין כשאר רכבי יונדאי בנפח הנ"ל, ועדיין אין רעשי בלאי או בעיות.

הטיפולים רגילים אחת לשנה, עלויות הטיפולים והביטוח רגילים וסבירים.

מקיף + חובה כ 4.000 + נהג צעיר 1.200 סה"כ 5.200 ש"ח. (.. 2018 עודכן)

הרכב מעוצב - לדעתי יפה, לשם לב כי הראות לא הכי אידאלית לאחור.. הותקנה מצלמה.

הוא קצת נמוך האחיזה טובה, בצד הקצת נוקשה של המיתלים -

נהגתי ברכב מספר פעמים והוא נחמד לצעירים..

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
צודקים ! היא הייתה נטולת טורבו.

להלן כמה תמונות:

[ATTACH=CONFIG]507518[/ATTACH]

זה לא מכסה מנוע של דגם הטורבו?

^

ענית לי?

שאלתי על הדלת השלישית, לא על יונדאי וולוסטר. :)

בוולוסטר דלת אחת בצד הנהג וצמד דלתות בצד השני.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

^ חכה שתנסה קאדילק CTS דור שני עם מתלי FE3 - עגלת סופר זה צמר גפן

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...