Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אמא שלי קיבלה הצעה לפיג'ו 301 שנת 2014 יד 3 עם ק"מ ממוצע ב 34000 ש"ח פחות 4000 ש"ח על החזרת aveo שנת 2006.

90% מהנסיעות שלה הן נסיעות קצרות בעיר.

אשמח לדעות/המלצות חלופיות.

תודה

פורסם

המלצה - תמכור את האוויאו לבד בכל מחיר שלא יהיה, ותמצא בשוק פיג'ו 301 עם נתונים טובים יותר מאלה שהוצעו לך - בפחות מ-30K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה זה ק"מ ממוצע?

כמה ק"מ יש על הרכב?

האם נותנים אחריות?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

או שתקח משהו אחר מ301,בין האוואו ל301 אני חושב שעדיף שתתייעץ עם הפורום לגבי סוג הרכב שאתה מעוניין לרכוש.

גם ללובנסקי יש רכבים עדיפים בהרבה להחלפה מ301.

פורסם

אם אני מבין נכון מוכרים לך 301 ב - 30K? מחיר יקר לכל הדעות. תמכור את השברולט לבד, וחפש 301\סי אליזה בפחות מ30K, יש הרבה כאלו.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

מחיר יקר מאוד במיוחד מהמחיר בפועל שהרכב הזה נסחר בו. אם מתחשבים בזה שאתה נותן להם רכב (נתעלם מזה שיש לו שוק זוועה) מדובר לדעתי בעסקה מאוד מאוד לא שווה בשבילך.

פורסם

אני מניח שהיד הראשונה היא ליסינג/ יבואן.

במידה וכן רכב כזה צריך להימכר בעיסקת מזומן בכמה אלפים פחות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
או שתקח משהו אחר מ301,בין האוואו ל301 אני חושב שעדיף שתתייעץ עם הפורום לגבי סוג הרכב שאתה מעוניין לרכוש.

גם ללובנסקי יש רכבים עדיפים בהרבה להחלפה מ301.

התשובה שלך מבוססת על משהו?

אם כן, נא ספק הסבר למה אתה חושב שעדיף לחפש רכב אחר במחיר הזה.

פורסם

ה301 הוא רכב שמיוצר רק למדינות מתפתחות {לא משווק באירופה} וכל המטרה ליצור רכב כמה שיותר זול,מה שמתבטא בכל אספקט שקשור ל"איכויות" של הרכב הזה.

מעבר לכך היה לי כזה מושכר לשבוע ורק רציתי לחכות שיגמר השבוע כי הרכב פשוט תת רמה.

רק לציין שלפיגו יש רכבים מעולים,אבל לא זה.

פורסם

הבנתי, אך תוכל בבקשה לפרט מה כל כך תת רמה ברכב הזה?

אשמח שתנמק מכיוון שאני נסעתי על 3 רכבי פיג'ו מהדגמים האחרונים שלהם, 108, 208 , 301.

והאמת!, לכל אחת יש לה את היתרונות שלה, אך לא שמתי לב כל כך להבדל כזה ברור ומהותי בין 3 הרכבים מבחינת איכויות.

בגדול, אהבתי את שלושתן.

פורסם

תשמע,אנחנו בעלים של 11 {ו3008 בנוסף בקרוב} דגמי פיגו ב25 האחרונות,אני מכיר את הרכבים שלהם מצויין,ה301 לא שם,הוא רועש,מיושן,לא אוחז,לא מאובזר,רמה בטיחותית נמוכה,להמשיך??..

סע ב308 {2014 ןמעלה} ותבין תוך 2 שניות את ההבדל התהומי שיש בין שני הרכבים האלה.

פורסם

אני בטוח שה308 תהיה עדיפה בכל תחום למעט המרווח "אולי", אך היא גם עולה הרבה הרבה יותר ולא חושב שיש כאן השוואה בכלל,

כאשר פות"ש מחפש רכב חדש יחסית עם אמינות טובה, מרווח ונוח, ה301 תספק את התמורה הזו בצורה מצויינת, היות והיא די זולה גם לאחזקה,

מסכים איתך שאם ה301 היתה נמכרת במחירים גבוהים יותר אז אין פה שאלה, עדיין במחיר שלה, קשה למצוא רכב חדש שיספק תמורה כזו לכסף (כמובן שהתמורה שאני מדבר עליה כאן היא גודל ונוחות לשקל, רכב מרווח, נוח, תא מטען ענק, ניהוג טוב, איכות הרכבה טובה).

פורסם

הכל היה איכשהו הגיוני, עד שכתבת "ניהוג טוב". אני לא יודע מה הכוונה שלך לניהוג טוב, אבל ביומיים שהרכב הזה היה אצלי מהשכרה, הגיר הרובוטי, עם תפעול המזעזע למשתמש, הרס לי את כל ההרגשה - רק חיכיתי להחזיר את הרכב. גם איכות ההרכבה קשה לקרוא לה טובה.

בקיצור, מי רק שמחפש רכב משפחתי, מרווח, עם בגאז' נורמלי, חדש יחסית ובמחיר נמוך, ומוכן לחיות עם הגיר הזה, שיתחדש.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...