Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש קלינאי תקשורת בקהל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלישי שלום לכולם

בן הזקונים שלי , בן 4 בספטמבר הקרוב, ילד חכם בטרוף עם אוצר מילים משגע ושפת דיבור ברורה לחלוטין (מגיל קטן דרך אגב), חוץ מ... האות "ר", הוא לא יודע/מצליח להגות אותה, מניסיון מצויין עם הבת האמצעית כאשר הייתה באותו הגיל(לא היו מבינים אצלה כלום ואחרי כ20 טיפולים אצל קלינאית תקשורת, היה פשוט מהפך), הייתי רוצה לנסות לטפל בו בבית לבד (כי זאת אות אחת בלבד לא מובנת) לפני שאני פונה לעזרה מקצועית.

האם יש כאן בעלי מקצוע בתחום שיכולים לקשר למדריכים טובים? סרטוני הדגמה? מאמרים? או כל דבר אחר שיעזור לתקן את הקטנצ'יק, אין לי ספק שעם הקליטה המהירה שלו, תוך 2-3 נסיונות, העסק יעבוד כראוי.

תודה מראש

פורסם

למה לטרוח לבד? יש על זה החזר בקופות חולים, בשורה התחתונה עולה גרושים.

או, מנקודת מבט אחרת - איזה הורה היה נוכח ב-20 המפגשים של הילדה?

אם תמיד מדובר באותו הורה בכל מפגש, הוא בטח ספג משהו בשביל לעזור להבא בתור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

1. הסשן הקודם היה לפני 5.5 שנים, והמפגשים היו ללא ההורה.

2. אכן ישנם החזרים, אבל יש לבצע פרוצדורה קודמת של אבחון.

3. מכיוון שמדובר על אות אחת בלבד, ומנסיון קודם, כל אות, לקח לה בין מפגש אחד ל2 מפגשים להסתדר, לא רואה סיבה למה לא לנסות לבד בבית קודם עם מדריכים מתאימים.

4. ללכת לבעל מקצוע , מעבר לעלות(שהיא באמת לא הפרמטר החשוב), יש את עניין הזמן, לפעמים השעות של הפגישות הם בשעות לא נוחות (ולפעמים אין משחק בשעות כי יש ביקוש יותר מהיצע) ולעיתים הן מצריכות נסיעות מעצבנות.

החשיבה הייתה לנסות לתקן קודם כל לבד אם זה אפשרי, במידת הצורך , כמובן שנפנה לבעל מקצוע ולא נחסוך בנושא, לא זמן ולא כסף.

ההודעה הראשונה עדיין רלוונטית :-D

פורסם

לענ"ד טיפול ע"י אדם לא מקצועי, לא רק שיש סיכוי שלא יהיה יעיל, אלא עלול גם לגרום נזק (להקנות הרגלים לא נכונים וכו').

לכן לא הייתי מוותר על טיפול מקצועי, עם כל הטרחה הקשורה בזה.

*אני לא איש מקצוע

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

לבן הבכור שלי היתה בעיה דומה עם "ר" ו-"ח". בגיל 4, וכאשר אחיו היה בן שנתיים, שניהם התחילו להגות את ההגאים האמורים יחד, באותה נסיעה כאשר ישבו זה ליד זה במכונית.

הליך של אבחון צריך להתבצע בכל מקרה, גם אם כדי להגדיר את הבעיה. זה נכון לכל בעיה רפואית, וההליך יכול להיות קצר (סשן בודד אצל המאבחן\מטפל) או ממושך, בהתאם לבעיה.

השאלה הגדולה לגבי קבלת הטיפול במסגרת השירות הציבורי היא זמני ההמתנה. אם הם סבירים אין כל סיבה לא להשתמש בהם.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
1. הסשן הקודם היה לפני 5.5 שנים, והמפגשים היו ללא ההורה.

הבנתי, גם אילו היו נערכים עם ההורה, זה יותר מדי זמן.

מעניין, אצלנו לא הייתה אפילו שנייה בלי הורה.

לדעתי תחסוך יותר זמן בפרוצדורה הרגילה מאשר לנסות לאתר מדריכים ברשת.

אילו היה מדובר בשפה האנגלית, אני בטוח ב-100% שאפשר למצוא חומרים ברשת, בעברית - עדיין לא.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אחותי קלינאית תקשורת, נתתי לה לקרוא את השרשור, להלן תגובתה:

אם היה אפשר לטפל בדברים האלה לבד בבית לא היינו עושות תואר של כך וכך שנים. אפשר לתרגל בבית כמובן את הדברים שעושים אצל קלינאית התקשורת אבל הלימוד וההדרכה של הילד וההורה חייב לבוא מקלינאית. כי גם אם הוא יקרא על תרגילים שיש לעשות בבית הוא לא יודע את התהליכים שעושים בטיפולים האלה- יש חשיבות לבחירת המילים שעובדים עליהם לדוגמא, יש תהליך ספציפי שצריך לעשות במעבר מהפקה בודדת להפקה במילה להפקה במשפט. דברים שצריך לשים לב אליהם, צורת העבודה והדרך. שלא יעשה לו רק נזק. שייתן לבעלי המקצוע לעשות את העבודה שלהם כפי שהם יודעים. אכן יש החזרים מהקופה עבור טיפול קלינאית תקשורת.

"ai motoare capul doare"

פורסם

האמת שגם אצלנו הקטנה הגיע לגיל 3.5 בלי "ר" (היתה מבטאת "י" במקום)

הכי הטריד אותנו שהיא לא היתה מצליחה לאמר את השם שלה כי יש בו "ר" ואולי נשנה לה את השם (השם ישמור?! [emoji12])

עברה שנה ויש לה "ר" כמו של יהורם גאון.

בלי טיפולים

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם לאחותי הגדולה לא היה רייש, היה לה סוגשל W, כך אומרת המיתולוגיה המשפחתית. לכן היו אומרים לה: "תגידי רייש", כדי לשמוע אותה עונה: "ווא וואצה...".

בסוף זה עבר לה מעצמו.

לאחיינית היתה למד במקום רייש. לימדו אותה לשיר (בשינוי קל מהמקור):

"I feel pletty, oh so pletty, I feel pletty and witty and smalt"

[למי שלא מכיר את המקור, הנה גירסת כיסוי מעניינת מסרט אחר:

גם לה זה עבר.

אבל להתייעץ אף פעם לא מזיק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ברור לי שזה גיל מאוד צעיר, ויש סיכוי שזה יעבור מעצמו.

טיפול באמצעית בעבר, הוכיח את עצמו במהירות, לא ידעה לדבר ברור בכלל, באבחון דובר על בין 40-50 טיפולים ובסוף לאחר פחות מ20 טיפולים, היא מדברת רהוט וברור ומאז לא סותמת את הפה :-D.

כמו שכבר רשמו, ייעוץ לא מזיק, מקס' יגידו שאין צורך

שבת שלום לכולם

• תוכן חדש...