Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים - Audi A3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

ברשותי Audi A3 Sportback 1.4 TFSI 2013. כרגע עם צמיגים במידה 205/55/R16.

מחפש המלצה לצמיגים ספורטיביים יותר ממה שיש לי כרגע. מתכנן בעתיד הקרוב להחליף ג'אנטים ולהגדיל מידה ל-17, מחפש משהו עם חתך נמוך יותר.

נוסע כל יום ~60 ק"מ.

תקציב ~1,700 ש"ח.

תודה!

עריכה אחרונה על ידי Fraysa

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)

מה דגם הצמיג שיש כרגע על הרכב?

וחוץ מזה, לא ברור לי מדוע אתה רוצה להשקיע עכשיו בצמיגים במידה הנוכחית כאשר בקרוב יש כוונות להחליף מידה? מה ההיגיון?

אגב, יש גם במידה הנוכחית צמיגים ספורטיביים. ליום- יום אפשר לקנות קונטיננטל ספורט קונטקט 2.

זולים ( בנתיים, עד שתחליף מידה ) טויו t1 sport.

יש גם r1r / r888 עם אחזה מטורפת אבל עם אורך החיים קצר.

https://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=13&width=18&Page=4

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה דגם הצמיג שיש כרגע על הרכב?

וחוץ מזה, לא ברור לי מדוע אתה רוצה להשקיע עכשיו בצמיגים במידה הנוכחית כאשר בקרוב יש כוונות להחליף מידה? מה ההיגיון?

אגב, יש גם במידה הנוכחית צמיגים ספורטיביים. ליום- יום אפשר לקנות קונטיננטל ספורט קונטקט 2.

זולים ( בנתיים, עד שתחליף מידה ) טויו t1 sport.

יש גם r1r / r888 עם אחזה מטורפת אבל עם אורך החיים קצר.

https://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=13&width=18&Page=4

מתנצל, שכחתי לציין כי הדגם הנוכחי הוא SafeRich FRC16.

אני לא מתכוון להשקיע במידה הנוכחית, הכוונה שלי היא לקבל המלצה למידה 17.

2016 BMW M235i.

פורסם

יש לך עכשיו על הרכב צמיגים סיניים מהסוג הסיני ביותר... חברת בת של farroad.

כל צמיג מחברה נורמאלית יהיה עדיף .

לא מספיק לכתוב 17', צריך לדעת מה המידה המדוייקת המאושרת לרכב הספציפי שלך - אי אפשר להרכיב כל דבר, הרכב לא יעבור טסט. למחלקה הטכנית של היבואן או אפילו למכוני הטסטים יש רשימת מידות מותרות. תברר מה ניתן לאשר.

האם התקציב כולל גם חישוקים 17'?

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
יש לך עכשיו על הרכב צמיגים סיניים מהסוג הסיני ביותר... חברת בת של farroad.

כל צמיג מחברה נורמאלית יהיה עדיף .

לא מספיק לכתוב 17', צריך לדעת מה המידה המדוייקת המאושרת לרכב הספציפי שלך - אי אפשר להרכיב כל דבר, הרכב לא יעבור טסט. למחלקה הטכנית של היבואן או אפילו למכוני הטסטים יש רשימת מידות מותרות. תברר מה ניתן לאשר.

האם התקציב כולל גם חישוקים 17'?

תודה רבה על התגובה המהירה!

כן, אני יודע שהם סיניים זבל. לא ידעתי שעד כדי כך זבל, טוב שאמרת לי. האמת שהם גם חורקים בטירוף וכנראה הבלאי משפיע.

בכל אופן - ביום שני אני נמצא בטיפול לרכב, אברר מה המידות המאושרות. כעיקרון ניתן לשים צמיג ברוחב גדול יותר מאשר הנוכחי (205) במידת האפשר?

לגבי חישוקים - התקציב אינו כולל אותם. התכנון שלי הוא לשקיע ~1,700 בצמיגים טובים קודם כל ובעתיד לרכוש חישוקים ~3,500, טרם מצאתי אופציה טובה ובכל אופן אקנה אותם בהפרש של משכורות.

2016 BMW M235i.

פורסם
חבריקו' date=' התקציב שלך מאפשר אחלה צמיגים במידה הנוכחית או צמיגי אשפה במידה המגודלת. לי באופן אישי ברור מה כדאי לך לעשות.[/quote']

אשמח בכל זאת להמלצה למידה המוגדלת, בהתייחס לנתונים שפרסם Tom_22. מנסה לגייס עוד תקציב ומעדיף להשקיע את האקסטרה בהנחה שאני אכן משדרג לג'אנטים חדשים 17.

2016 BMW M235i.

פורסם

ב 1800-1900₪ יש לך את toyo t1 sport או pirelli p zero nero gt במידה המוגדלת - צמיגים ספורטיביים עם אחיזה מעולה. רק מה - פחות נוחים, נגמרים יותר מהר וצריך ממש להזהר מהמדרכות ( באופן כללי צמיגים בעלי חתך נמוך פגיעים יותר ).

https://tires.yad2.co.il/compare?diameter=8&aspectRatio=11&width=20

פורסם

אפשר להוסיף עוד דגמים, אבל השאלה עד היכן ניתן למתוח את התקציב?

כי סביב 500₪ לצמיג יש goodyear eagle f1 asymmetric 2/3

• תוכן חדש...