Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

המזגן באוטו התחיל לעשות היום בעיות. הוא מוציא אוויר בעוצמה חזקה אבל לא מקרר בכלל. האוויר שיוצא אפילו די חם.

יכול להיות שרק חסר גז או שזה יכול להיות גם המדחס?

תודה לעוזרים!

פורסם

תסתכל כאן כדי לקבל שמץ של מושג על הנושא,

במידה וכאשר אתה לוחץ על כפתור הA/C אז הקלאץ' של המדחס נכנס לפעולה ולא נשמעים רעשים מיוחדים - הייתי הולך לבצע וואקום+גז+שמן.

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

אין לי כפתור a/c ברכב.. רק כפתור הדלקה וכיבוי. כשאני מפעיל את המזגן הרעש נשמע כרגיל ויוצא אוויר. פשוט לא קר. איך אני יכול להבין מזה אם המדחס עובד?

פורסם

חייב להיות כפתור a/c לפעמים הוא משולב בכפתורי ההפעלה האחרים.

תצלם את פאנל המזגן

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

HU: clarion 786Amp1: jbl 1004 Amp2: sundown audio sae1000d comp': polk audio 5251 db SUB:polk audio sr 12dvc

פורסם
תסתכל כאן כדי לקבל שמץ של מושג על הנושא,

במידה וכאשר אתה לוחץ על כפתור הA/C אז הקלאץ' של המדחס נכנס לפעולה ולא נשמעים רעשים מיוחדים - הייתי הולך לבצע וואקום+גז+שמן.

תתן קצת יותר מידע, כדי שאנשים יוכלו לעזור.

מהו דגם הרכב שברשותך?

Fiat bravo 2011

חייב להיות כפתור a/c לפעמים הוא משולב בכפתורי ההפעלה האחרים.

תצלם את פאנל המזגן

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

היום בבוקר ניסיתי שוב והמזגן עבד בסדר גמור.. מה יכולה להיות הבעיה?Fiat_Bravo_GT_9.jpg

• תוכן חדש...