Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור לי שאין קשר בין הפורום לסרטון, למעט היותו הבמה לסרטון.

ולא שזה פסול בעיני (אחלה, אינטרנט, חופש המידע, למה לא), אבל הקטעים על הכבישים הציבוריים שהם מסוכנים נטו ומטופשים בעליל, ולא זוכים כאן לטיפה ביקורת, קטלנית כמעדנת, הם עצם העניין.

לדוגמא: אין לי שום בעיה עם התמונה שבחתימה שלך, רוני, ואותה ראו הרבה יותר אנשים מאת הסרטונים האלה. אתה יודע טוב מאוד למה אין לי בעיה עם התמונה הזו וכן יש לי בעיה עם הסרטים.

אני כן חושב שחלקים מהפורום הפכו למן מאורת רייסרים כזו שהורידו תחילה את רמת הדיון, ועכשיו את רמת השיפוט ויכולת הביקורת של כל כותבי הפורום.

יש מספיק אנשים כאן שטורחים ומסבירים ומתעכבים על דברים לשם החינוך הנכון, בין אם בנושאים טכניים, תחבורתיים, משפטיים, ועד נושאים שונים בכלל. אף אחד מכל האנשים האלה לא פצה את פיו בשרשור הזה, שמכיל, ללא ספק, אחד הסרטונים היותר ברבריים והפחות אחראיים של נהיגה שראיתי בארץ. המילים "עייפות החומר" ו"התשה" עולות לי לראש. אולי הגיבורים לא נפלו, אולי פשוט כבר אין להם זין, וגם זה קצת חבל.

אני לא צועק תתפטרו, לא מחרים את הפורום, לא שום דבר. רק מפנה את תשומת ליבכם להידרדרות שחלה כאן, ולא היתה שווה ציון כשהיה מדובר בחרטוטי סרק של זבי חוטם וניטרו, וכן שווה ציון אחרי הסרטון הזה, שהוא פשוט כרוניקה של טיפשות ידועה מראש, עם תוצאה קצת מפחידה.

ולב.מ.וו 89: עזוב, לשנייה חשבתי להגיב...

ברינג און דה סבבה

פורסם

סרטונים סבבה לגמרה היו כמה קטעים שלא רצוי לעשות אותם אבל .......

בכל מיקרה כל הכבוד על הסרטים. נחמד לצפות.

המשך יום נעים!

פורסם

אני לא מבין מה רע בלהחליק במיגרש ריק אם אנשים שמכירים את הרכבים שלהם יותר מאשר אתה מכיר את אישתך (לא להעלב זה בציניות)ובפירוש לא משתוללים, אם אתה חושב שלהישתולל זה להחליק על שישים קמ"ש במקום בטיחותי לא ראית השתוללות חסרת שכל מהי...וכל הכבוד על ההשקעה- קבלו ח"ח!!! לפחות מישהו מנסה... אני אוהב את הפורום הזה דווקא בגלל האנשים המבוגרים ורובם גם בוגרים...בניגוד לפורומים אחרים שכולנו מכירים... עוד לא ראיתי פה הסתה ל"רייסים" מסוכנים/לא מחושבים/לא בטיחותיים

אבל אני חדש פה אז אני מקווה שאני יראה... :wink: בכבוד רב.

פורסם

אדון איש עטלף עם 16 שסתומים שלום רב!

אינני יודע מהיכן להתחיל:

"חבורה של זבי חוטם ונייטרו"?

האם אדוני מכיר (ובהקשר זה -הכוונה רק את מועדון BMW וחבריו) את הנפשות הפועלות?

"אבל אז, כמו איזו צ'קלאקה אדומה, שעושה רושם שנדלקה רק אצלי בראש, מצולמים שם דברים שהם בפירוש מסוכנים, מטומטמים, ונעשים בכבישים ובשעות הכי מסוכנות ומטופשות שייתכנו"

ולעבור נתיב ללא איתות/ לעבור באור אדום /לסוע במהירות שלא לפי תנאי הדרך (ובכוונה אינני מציין מהירות מותרת) לא מסוכן/מטומטם, וכו'?

אינני רואה אותך מלין על הנ"ל, למרות שאילו קורים מדיי יום ביומו (למרות שאינם מצולמים....).

"על ידי אנשים שאין לי ספק שאין להם מושג מה הם עושים (אני מכיר אנשים שיודעים להחליק עם הנעה אחורית. לא משנה לאיזו שנייה בשני הסרטים אתם מתייחסים - זה לא זה)."

שוב: אתה מכיר? אתה יודע? אחד המצולמים הינו מדריך נהיגה מתקדמת. רובם מכירים את הרכב והתנהגותו ברמה מאוד גבוהה."זריקת הזנב" של ה325 שהייתה דוגמא לשליטה ברכב. מי אתה שתשפוט?!

"אין תגובה אחת שמתייחסת לאידיוט שהעיף את עצמו על האי-תנועה. אתם רוצים להגיד לי שזה בנאדם אחראי? שעל מטומטם כזה צריך לעבור בשקט, בלי הערה אחת בכל התגובות?"

טעויות קורות לכולם. מושלם הוא רק אלוהים. דווקא אותו נהג נוהג בקארט מגיל דיי מוקדם, מכיר את מאפייני ההנעה האחורית, והסיבה לספין היה קצת חצץ על הכביש.(ממש) לא מצדיק, אבל קורה.

"לא נעים להגיד, אבל פרסום והתנהלות השרשור הזה הורידו את ערכי הפורום לתהומות חדשים."

קצת הרחקת לכת.....

"שהוא פשוט כרוניקה של טיפשות ידועה מראש, עם תוצאה קצת מפחידה." ?!?!?

חוץ מזה - אותו טיול (שהיה לי העונג לארגן) לאותו מועדון (שיש לי הכבוד לעמוד בראשו) היה ברמה קצת יותר גבוהה ובטיחותית ממה שאתה מתאר. נסיעה בשיירה, שמירה על מהירות בהתאם לתנאי הדרך, וניצול ההנעה האחורית אך ורק באותו קטע מסוים ומצולם.

אז נכון.

אולי אתה צודק, ואין מקום להראות לעולם את מה שבאמת קורה בחוץ.

ואם אתה חושב שטעינו באותה "פניית פרסה מפגרת" - זכותך להחזיק בדעתך.

באיזה אופן אני דיי מבין אותך, אבל מכאן ועד לתגובתך - לדעתי - מוגזם משהו.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם
באמת צריכים הנהלה נורמלית עם קצת יותר כבוד למועדון ב.מ.וו ישראל
יש משהו שאתה רוצה להציע?!?

אני לא זוכר שאנחנו מכירים.

משמע - לא היית בשום פעילות של המועדון.

אז לבוא לבקר (מלשון ביקורת) משהו שאתה כלל לא מכיר?!?

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

גילוי נאות: קיבלתי משמוליק ה"פ שביקשה את תגובתי לתגובתו. לא יודע אם הייתי טורח להגיב לולא הבקשה.

ולמרות שאני עייף, ואין לי ספק שאתם פשוט טחנות רוח מהלכות שנוהגות (בב.מ.וו, במקרה הזה), אני אשתדל לענות סעיף-סעיף (אבל אין לי כוח לצטט, אז פשוט תאמינו שאני עושה את זה לפי הסדר).

מכיר? לא. ראיתי את הסרטון. רושם ראשוני קובע במקרה הזה. לא אמרתי את מה שאמרתי כי יש לכם ב.מ.וו ואני חושב שזו מכונית של ערסים מופרעים. אמרתי את זה כי לנגד עיניי היה חוסר אחריות מטורף ומתועד.

כן מסוכן, כן מטומטם, אבל:

א. אני מאמין בדוגמא אישית, ולא מבצע את כל הדברים שציינת, ואפילו לפעמים מתלונן עליהם. לא זוכר שהיה לנו דיאלוג אי פעם, כך שאני לא בטוח שיש לך לגיטימציה לקבוע אחרת.

ב. אה, אז אם זה מטומטם וזה קורה, אפשר לעשות כל דבר אווילי שקורה? גם אונסים כל יום, אתה יודע (וכן, וזו היתה הדוגמא הכי מרוסנת לזלזול שיכלתי להפגין כרגע)...

המדריך גם ביצע את תעלולי ההחלקה בכביש הציבורי? אם כן, אשמח לקבל את שמו ואת שם המקום בו הוא מלמד. אתה יודע, כשיבקשו ממני להמליץ, אני אדע על מי לא, ולא רק על מי כן. רוב המדריכים שאני מכיר הם גם נהגים אחראיים מאוד, לא רק בעלי יכולת שליטה ברמה גבוהה. אני מכיר דרך הפורום מדריך אחד עם ב.מ.וו, ואני מאוד מקווה שזה לא הוא, כי עד שיוכח אחרת אני חושב עליו רק דברים טובים.

זריקת הזנב ב-325 היתה דוגמא נהדרת לשליטה ברכב, ועוד יותר נהדרת לחוסר שליטה בשכל הישר. מי אני שאשפוט? אני בר, הבחור הבא שעלול להיפגע מטמבל בב.מ.וו, מרצדס או S2000 שלא ידע לעשות פרסה כמו שצריך (היינו, עם מעט גז ובלי נעילה נגדית).

אתה צודק, לא מצדיק. רק את "קורה" היית צריך להחליף ב"לא צריך היה לקרות", ואם היית מוסיף "מראש", דיינו.

גם אני למדתי נהיגה מגיל צעיר מאוד וחונכתי בבית מוטורי, ואני יודע לנהוג במידה זו או אחרת, והכל נהדר. גם אני עשיתי טעויות ועל חלקן שילמתי בתאונות וכמעט תאונות. גם זה היה מטומטם וחסר אחריות במידה מסוימת, אבל אלהים עדי שבאף אחת מהתאונות האלה לא היתה מכונית נוספת בכביש, אולי חוץ ממכונית נוספת שאיתה נסעתי בדיוק מהסיבה הזו.

הרחקתי לכת? נו, טוב. דעתך. אתה גם חושב שמה שעשיתם זה בסדר. אני בעד ריבוי דעות.

קצת קשה לי להגיב לריבוי סימני פיסוק. אם יש לך שאלה עניינית, בבקשה.

ולפואנטה: אין לי בעיה עם סרטים אלימים, יש לי בעיה עם אלימות. אין לי בעיה עם סרטים גזעניים, יש לי בעיה עם גזענות. אין לי בעיה עם סרטים מטומטמים, יש לי בעיה עם טמטום.

ה"להראות לעולם" זו לא הנקודה. העובדה שעשיתם זו הנקודה.

תמיד יש מה לשפר. תגלחו את קטעי הנהיגה ה"ספורטיבית", או איך שלא תקראו לה, ותהנו בטיולים שלכם, אני בעד.

נ.ב (שווה לקרוא, לכל בעלי הב.מ.וו שחושבים שאני רק בא לצלוב אותם): ממש שנייה לפני ההודעה נזכרתי בפעם היחידה שנופפתי בזנבי מול תנועה נגדית. זה היה בב.מ.וו... 530 דיזל. בכביש בית אורן. החלקה נהדרת, מרהיבה, מהסרטים. היה חסר אולי מילימטר (ואולי יותר?) כדי שמשהו ישתבש ואני אעיף את הקסארה שבאה ממול ודי הופתעה מהעניין. זה היה די מזמן, והייתי מטומטם עם מזל, ונכון לעכשיו זה גם הסטטוס שלכם. אני רק מקווה שתשכילו לחנך את חברי המועדון אחרת, לפני שייגמר לכם המזל.

בטאמן 16V

(-;

כשהט' באה לפני הא' קוראים את זה בטא-מן, ואין לזה שום קשר לעטלפים...

ברינג און דה סבבה

פורסם
אני כן חושב שחלקים מהפורום הפכו למן מאורת רייסרים כזו שהורידו תחילה את רמת הדיון, ועכשיו את רמת השיפוט ויכולת הביקורת של כל כותבי הפורום.

יש מספיק אנשים כאן שטורחים ומסבירים ומתעכבים על דברים לשם החינוך הנכון, בין אם בנושאים טכניים, תחבורתיים, משפטיים, ועד נושאים שונים בכלל. אף אחד מכל האנשים האלה לא פצה את פיו בשרשור הזה, שמכיל, ללא ספק, אחד הסרטונים היותר ברבריים והפחות אחראיים של נהיגה שראיתי בארץ. המילים "עייפות החומר" ו"התשה" עולות לי לראש. אולי הגיבורים לא נפלו, אולי פשוט כבר אין להם זין, וגם זה קצת חבל.

אני לא צועק תתפטרו, לא מחרים את הפורום, לא שום דבר. רק מפנה את תשומת ליבכם להידרדרות שחלה כאן, ולא היתה שווה ציון כשהיה מדובר בחרטוטי סרק של זבי חוטם וניטרו, וכן שווה ציון אחרי הסרטון הזה, שהוא פשוט כרוניקה של טיפשות ידועה מראש, עם תוצאה קצת מפחידה.

קצת מוזר לי כל הסיפור .

בר, אם העובדה שלא מעבירים פה מספיק ביקורת מפריע לך, יכלת לקחת יוזמה ולבקר קצת בעצמך . אתה מבקר אנשים שכן מתאמצים אבל לא מתאמצים מספיק בעוד אתה לא מתאמץ בכלל , סלח לי אבל זה אבסורד.

פורסם
יש משהו שאתה רוצה להציע?!?

אני לא זוכר שאנחנו מכירים.

משמע - לא היית בשום פעילות של המועדון.

אז לבוא לבקר (מלשון ביקורת) משהו שאתה כלל לא מכיר?!?

ידידי (הייתי כותב אחי אבל הם היו עושים לי עריכה) היקר

אני יגיד לך את האמת בתור אחד שבאמת חולה על ב.מ.וו וגם אחד שיש לו הרבה נסיון על רכבים אלו

הקטע בסרטון שמראים אותכם עושים פרסה היה נראה קצת כמו נסיון של חבורת ערסים שיצא להם בפוקס

לא שאני בא לרדת פה על רמת הידע של המשתתפים בסרטון אני לא מכיר אותם את הרכבים ואת הידע שלהם

אבל מנקודת מבטי ככה זה נראה אז תנסה להבין אותי.

בכל מקרה אני מקווה שבשחרור (עד מתי!) אני יוכל להצטרף אליכם עם רכב משלי

ולהשתתף בטיולים סרטונים ובקיצור בהכל!

תשמע תכלס אתה צודק אני הגזמתי קצת בקשר להערה על ההנהלה

הייתי עייף וניסחפתי עם ההודעה בסך הכל ניסיתי להגן על הפורום שזה יצא קצת על חשבון

המועדון ואתה כנראה צודק בקשר לזה, אבל עדיין הביצועים בשתי הסרטונים דורשים שיפור,

תראה הייתי מציע את עצמי בתור נהג אבל אני בחיים לא יסכים לנהוג על רכב

של מישהוא אחר בצורה כזאת (אלה אם כן זה ליסינג :twisted: ),

כמו שבן אדם פרנואידי אמר לי פעם: אוטו זה כמו אישה! לא נותנים אותו לאף אחד.

נ.ב.

אני חבר אצלכם במועדון אבל לצערי חוץ מלקבל כמה מיילים על הטיולים לא יצא לי להיות יותר פעיל

מקווה לשנות את זה בעתיד הקרוב.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הפיסקה הראשונה בהודעה הראשונה שלי היתה בדיוק ביקורת על טיול המועדון ועל הסרטים, אבל הם משניים בחשיבותם. ג'נוסייד מתרחש בגלל האנשים שלא מונעים אותו, ולא רק בגלל הרוצחים (להבדיל אלף הבדלות, וטכנית אכן אף אחד כאן לא רצח אף אחד). אני לא חבר במועדון ב.מ.וו וכן חבר בפורום, וככזה יש לי (לדעתי) יותר זכות תגובה בנושא הפורום ופחות בנושא המועדון.

אני מבין על מה אתה מדבר, אבל באמת שעד עכשיו, עם הסרטון הזה, רוב כל מה שהלך פה נראה בעיניי כמו הרבה קשקשת. לא קבעתי סף כניסה מדויק למערכה, אבל אני מניח שכשראיתי את הסרט הרגשתי שהייתי צריך להגיב, אז הגבתי.

צר לי לומר את זה, אבל התגובות לשרשור קצת מחזקות את דעתי. חופש הביטוי של מועדון ב.מ.וו כל כך חשוב פתאום, שתוכן הדברים (או הסרט, לעצם העניין) הרבה פחות חשובים מעצם העובדה שהעברתי עליהם ביקורת, שעוד אף אחד בשרשור הזה, שכולל שני מנהלים, לא הסכים איתה על גבי הפורום. הביקורת עליי ועל הדברים שלי הרבה יותר חשובה מהביקורת עליהם ועל המעשים המסוכנים שלהם.

אז בסדר, אני לא יכול להתווכח עם זה. דמיינו לעצמכם אנחת יאוש, דגל לבן, מה שלא תרצו.

אני המטומטם. סליחה. אחלה סרט. תביאו עוד. את המוזיקה אפשר לשפר, אבל ההחלקות מדליקות. פעם הבאה נראה אתכם כלים, תעשו החלקה מקבילה של שניים, ואח"כ של ארבעה. הרוב קובע...

לא קבעתי גם את סף היציאה מהמערכה, אבל גם אני יודע כשיש על מה להילחם, וגם מבין כשאין סיכוי, וכשלי אישית זה כבר לא ממש שווה, כשכל מה שקורה בתגובה לתגובה שלי זה שפונים אלי כאילו אני זה שלא בסדר. אני שמח כשאנשים נהנים, וכמו שכבר אמרתי, לא מפריע לי אם הם הורגים רק את עצמם. שמישהו יחתום לי על זה.

זו היתה ההודעה האחרונה שלי בנושא.

ברינג און דה סבבה

פורסם

הסירטון היה בסה"כ נחמד,יש נהגים יותר מיקצוענים(למשל בג'ימיקנה אחרונה בשפיצרין) רק תשתדלו לעשות זו בשעות מאוחרות יותר.

• תוכן חדש...