Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נהנהתי מכל רגע וגם סוף סוף הצלחתי להוריד במהירות סבירה של 185KBS ללא תקלות.

עצות לשיפורים: איכות תמונה ואורך הסרטון.

ואם אתם יכולים למצוא שדה עפר ולעשות בו צלחות וכל מיני כאלה זה יהיה ממש אדיר.

XENON שמחכה בקוצר רוח לסרטון הבא :wave:

פורסם

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה. :ok:

לפי דעתי, אין ממש בסיס (חומר לעריכה, לפחות ככה זה נראה) לסרטון הראשון, יש יותר מיד קפיצות בין הטרקים וכמה רגעים שבהם נראה כאילו מתחיל סרטון חדש בתוך הסרטון הנוכחי.

עצתי היא: לאסוף ככל שניתן צילומי ווידאו ותמונות איכותיות ורק אז להתחיל לערוך אותם, לבחור כמה טרקים עיקריים ולשלב אותם בעריכה.

נ.ב.- הנ"ל בנוגע לסרטון הראשון, בגלל שאת השני לא הצלחתי להוריד.

פורסם

הסרט הראשון חמוד, ציפיתי לראות קצת יותר נהיגה אבל עדיין תודה על השיתוף ומקווה לראות עוד סרטים ממכם... הסרט השני לא עובד לצערי.

פורסם

ת'אמת?

הסרטון הראשון מיותר...

יש טעויות כתיב.

השני השתפר - (חוץ מהתצלום הדבילי בסוף)

צריך להבין שממועדון BMW יש ציפיות גבוהות!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל רואים שזה סרט מושקע.

לצערי זו אחת המחמאות היחידות לסרט.

בלי רצון לקטול, הסרט הכיל יותר מדי כתוביות (לטעמי) שהיו ממש מיותרות.

המוסיקה היתה אחלה אבל למה לשנות שיר כל פעם :?: שיר אחד טוב יכול להספיק לכל הסרט.

התמונות הדוממות למדי היו ממש לא מעניינות, זה טוב לתמונה א6ל מיותר לסירטון .

התמונה ששוה 1000 סירטונים :?: אולי סרטונים כאלו, לראות את כל קבוצת המכוניות שראינו בהגדשה עוד קודם לא נותן ערך מוסך רב. לא בסרט ...

והאקשן :?: ביצוע אחד של פרסה וגם זה לא בצורה המרשימה ביותר שאפשר (מחוויות בעל מיאטה וישיבה בפרסות ב S2000 ...)

קיצור סחטיין על ההשקעה אבל לסרט שנועד לקהל הרחב ולא רק למשתתפי הארוע, ראוי לבחור קטעים טובים יותר...

פורסם

מצטער, הלינק השגוי לסרטון השני הוא באשמתי, עכשיו זה עובד.

גם אני בדעה שהסרטון הראשון מיותר לגמרי. נא לעבור השתלמות בצילום עריכה ובימוי ואז לחזור עם הסרטון השלישי :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למה ישר לקטול?!

זה הסרט הראשון שלהם

כל הכבוד עכשיו אני מוריד את הסרט השני וניראה

אהבתי את הסרט הראשון

תמשיכו כך..;)

פורסם

אמרתי את זה בתור ביקורת בונה. לא צריך לפאר ולהלל דברים בוסריים, אם כך נראה הסרטון השני אז עקומת השיפור טובה למדי ואני משוכנע שהשלישי יהיה טוב יותר.

זה כמו כל סרטי הרייסים המפגרים שרואים בהם שתי נקודות אור זזות לכיוון המצלמה בחושך מוחלט ועוברות אותה במהירות, כאשר הדבר היחיד שמלמד אותנו מה בדיוק קרה זו הכתובית בהתחלה שאומרת שהונדה סיוויק לקחה סובארו אימפרזה, או לא יודע מה. כל הילדים רואים סרט כזה וישר קופצים בהתלהבות "יווו!! ראיתם איך הסיוויק הזאת לקחה את האימפרזה?!?", אבל כל מי שמעט שכל בקודקודו מבין שזה זבל גולמי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

למה לקטול :?:

אני בדרך כלל לא קוטל, גם לא מגיב.

במקרה הזה ראיתי צילומים עם עיבוד יפה מאוד ואחלה מוסיקה ברקע, אבל שצריך לשנות עוד הרבה דברים בשביל שיהיו ממש יפים.

ועכשיו בפני הבחירה, או להעיר ולקוות שהסרטים ישתפרו.

או לומר כל הכבוד ולא להסתכל יותר על הסרטים הלא מעניינים ...

אז הערתי.

ועכשיו ראיתי את הסרט השני ...

המוסיקה מצויינת, קופצנית וטובה ואחידה לאורך הסרט.

התמונות - חלק מהסרטון היה ממש מעניין ויפה (החלק במגרש), חלק זה צריך לתפוס לדעתי יותר זמן אוויר.

בנוסף אני לא אוהב את הפורמט של לשם תמונות בתוך וידאו, ובסרטון זה לפחות שליש עד חצי היה תמונות.

סך הכל שיפור גדול מאוד.

המשיכו כך ...

פורסם

סרט חביב ביותר , אבל אני חושב שמין הראוי שנראה פה את הקונטרה האיטלקית ! :twisted:

http://www.iaroc.org.il/banner/alfa.html

סרט מתוך טיול המועדון לזכרון יעקב , אומנם התמונה קטנה אבל האיכות גדולה !

וידאו מהמפגש במסלולים :

http://www.iaroc.org.il/portal/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6900&highlight=%F1%F8%E8%E5%EF

והנה בלי קשר כמה סרטונים יפים של אלפא (ולא זאת לא פרופגנדה שלי לאלפא רומיאו :lol: )

http://home.online.no/~abull/files/156.mov

http://www.fimonet.com/alfa/alfa_gb.wmv

147 GTA

http://www.alfa.co.nz/showroom/cars/gta/gta147frame.htm

http://www.alfa156.net/

להיכנס ל pictures בתפריט מצד ימין ..

אההה וכנסו לסרט בחתימה שלי , סרטון של ה 147 החדשה!

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

אחרי צפייה בשני הסרטונים, אין לי שום ספק: זהו שפל המדרגה מבחינת הפורום.

הרעיון של הסרט נחמד, יופי, ב.מ.וו, תמונות, מוזיקה.

אבל אז, כמו איזו צ'קלאקה אדומה, שעושה רושם שנדלקה רק אצלי בראש, מצולמים שם דברים שהם בפירוש מסוכנים, מטומטמים, ונעשים בכבישים ובשעות הכי מסוכנות ומטופשות שייתכנו, על ידי אנשים שאין לי ספק שאין להם מושג מה הם עושים (אני מכיר אנשים שיודעים להחליק עם הנעה אחורית. לא משנה לאיזו שנייה בשני הסרטים אתם מתייחסים - זה לא זה).

ונעזוב לרגע את הביקורת שיש לי על האנשים האלה (אין לי בעיה שאנשים יהרגו את עצמם, להיפך, אני בעד) - הפורום, שדוגל (דגל?) בחינוך לנהיגה נכונה, זהירה, מתקדמת, אחראית, כל זה מתברר כבולשיט כשכולם מעלימים עין, לצורך העניין מהפרסות המפגרות (אין לי מילה יותר חריפה כרגע, אבל אם למישהו יש - הוא מוזמן להודיע לי בה"פ ואני מבטיח לערוך את ההודעה במיוחד עם המילה התחליפית) ואח"כ מהפנייה שמאלה ברמזורים בנסיעה הקבוצתית.

אין תגובה אחת שמתייחסת לאידיוט שהעיף את עצמו על האי-תנועה. אתם רוצים להגיד לי שזה בנאדם אחראי? שעל מטומטם כזה צריך לעבור בשקט, בלי הערה אחת בכל התגובות?

לא נעים להגיד, אבל פרסום והתנהלות השרשור הזה הורידו את ערכי הפורום לתהומות חדשים.

בהצלחה לצאת משם.

בטאמן 16V

(-;

איך נפלו גיבורים...

ברינג און דה סבבה

פורסם

אתה מבלבל בין דברים ידידי

הפורום דוגל וימשיך לדגול תמיד בנהיגה זהירה בכבישים!

אבל כשיש לך חניה גדולה ואתה נמצא עם מ''ס מצומם של אנשים שמכירים את הרכבים שלהם

בצורה מעולה, ויש להם את הידע לבצע תעלולים (או איך שבא לך לקרוא לזה)

עם המכוניות שלהם שהם מכירים כל כך טוב זה כבר נושא אחר לגמרי!

לפורום הזה יש רמה מכובדת עם אנשים מכובדים (אבל קצת שרוטים :wink:) שמנהלים אותו

וזה שאתה מביא ביקורת על איזה סרטון שהביאו פה לא ישנה את המצב

זה שמראים בסרט קטעים כאלה לא אומר שום דבר על הפורום לאנשים יש זכות להתלהב

ולהביע דעה על דברים שהם רואים גם אם הם לא מוסריים,

אז נכון האנשים האלה עשו שטות (ככה אתה קורא לזה) כשהם צילמו את עצמם עושים פרסה

אבל זה לא קשור לפורום זה קשור למועדון ב.מ.וו ישראל.

מקווה ששיניתי את דעתך לגבי הפורום.

נ.ב.

באמת צריכים הנהלה נורמלית עם קצת יותר כבוד למועדון ב.מ.וו ישראל

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
בטאמן 16V

(-;

איך נפלו גיבורים...

:-)

בטאמן ידידי, אתה מוזמן להרגע... אני מקווה שנהיר וברור לך כי אין שום קשר בין הפורום הזה למועדון BMW או לסרטון הזה. הפורום בסה"כ הסכים לאפשר הורדה של הסרט מהשרת שלו כדי שכולם יוכלו לצפות. אין לנו שום אחריות על התוכן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• תוכן חדש...