Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה אם פריסה של יריעה מוליכה מתיאמה מתחת לספסל האחורי הייתה יוצרת מיסוך ומורידה את הקרינה. על פניו אני לא רואה סיבה שלא

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על הגג שלי יש מערכת סולארית שמייצרת מתח ישר בקולטים שמומרים למתח חילופין . יש קרינה מגנטית קטנה בממיר, אולם זה דומה לקרינה ממנוע מזגן. בקיצור , חשמל ירוק ביותר . עוד מעט תגידו שגם צלחות לווין פולטות קרינה. בורות מתקנים עם ידע.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

אני לא מבין למה אנשים נטפלים לרכבים היברדיים. קרינת השמש מסרטנת, אדי בנזין מסרטנים והדברים האלו מוכחים מדעית מעבר לכל ספק. בכל זאת לא ראיתי שאנשים לא הולכים לים או לא מתדלקים בתחנות דלק.

פורסם
בורות מתקנים עם ידע.

רק אם רוצים ללמוד.

לך תסביר את זה לקהל של קריסטלים, כובעי נייר כסף וכדור הארץ שטוח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת.

אולי יום אחד נדע למי היה האינטרס להמציא בעיה בדיוק בתזמון הזה ובמיוחד לדגמים האלה, בדיוק בשיא ההשתלטות שלהם על השוק.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בשעה טובה, חזרה האפשרות להוספת קבצים (לפחות אצלי).

אמנם מאוחר מדי (הרבה מודאגים פנו אלי אישית) אך טוב מאוחר מאשר אף פעם.

נ.ב.

המסמכים הגיעו אלינו ממנהל רכב פרטי בכלמוביל (לרשימת תפוצה שנמסרה על ידי קצין הרכב).

Confirmation Letter on AE HEV איוניק 2018.pdf

Confirmation letter(AE HEV)_20180330 איוניק.pdf

krinahbrid28082017.pdf

מזכר איוניק.pdf

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

הסערה שעוררה בקשת התביעה הייצוגית נגד יבואניות יונדאי איוניק וקיה נירו מקבלת תפנית. המשרד להגנת הסביבה התערב, פנה למגישי הבקשה וטען כי המדידות אינן מתאימות להוראותיו. התובעים הסירו את הבקשה.

:fadein:
פורסם

רמת הקרינה שחוטף הנוסע בצד ימין גבוהות בכל שלב בנסיענ ולא ברור לי איך זה עומד בתקן.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

פורסם
יש מדידות גם לנירו?

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

אם למשהו יש דוח קרינה לנירו, אשמח גם לקבלו (אפשר גם בפרטי)

פורסם (נערך)

אני לא מבין איך נגמרה הסאגה:

תראו את התוצאות כאן של המשרד לאיכות הסביבה:

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/Radiation/Radiation/non-ionising/Pages/HybridCars.aspx

הערכים שמסומנים באדום הם נמוכים מהערכים של הבדיקה של איוניק, ועדיין נרבעו כחורגים מהנורמה. הבנתי אפילו שהייתה המלצה לא לשהות יותר משעתיים ברכב, אבל את ההמלצה הזאת קראתי רק באינטרנט ולא ממשרד איכות הסביבה. אז איך קרה שעכשיו הערכים בבדיקה של איוניק נהיו תקינים?

אני חושב שיונדאי-קיה לא עשו מספיק מיסוך לרכיבים החשמליים כמו שקרה בדורות 1,2 של פריוס.

הסתירה הזאת בנתונים של משרד איכות הסביבה לא שיכנע אותי. לכן כנראה שאוותר על איוניק ואלך על פריוס, למרות שמכל בחינה אחרת איוניק נראת לי יותר משתלמת והייתי רוצה דווקא אותה

עריכה אחרונה על ידי eliyahwe

• תוכן חדש...