Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה שאתה חושב אם לחנוק את הילדים שלי עם גזי פליטה או לא.

באמת, מעריך את זה.

והמראה השחורה הזאת שלך עם כל הסנאפצ'אטים שלה, תהיה המסמר האחרון בקברים הקטנים שלהם (בזמן שאתה נוהג ברכב בלי בקרת שיוט אדפטיבית ובקרת סטיה מנתיב).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

לא לשווא אני מכנה את העיוני שלי "Leukemia generator" ואני עדיין רגוע. מאוד, מאוד רגוע.

אם שרדתי את אלפי שעות שיחה בסלולרי (עם טלפון צמוד לאוזן) בשנות ההתבגרות שלי (תקופה בה אני לכאורה הייתי רגיש משמעותית לפגעי קרינה חיצוניים), עם מכשירי TDMA ו GSM "מקרינים בטירוף" (לכאורה) ללא שום גידול בראש, ככל הנראה שמקרינה אלקטרומגנטית לא אתפגר, לפחות לא בחיים האלה.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)
מאמין שסתם עורך דין שמחפש לעשות כסף, מאמין שהתביעה תידחה.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

ולמה אתה מאמין בזה? את טויוטה תפסו בפריוס דור 2, ואז הם שיפרו את העניין משמעותית בדור השלישי.

נראה לי הזוי שחברות כל כך גדולות השקיעו סכומים גדולים בפיתוח רכבים היברידיים ועכשיו נמצא שהם פולטים קרינה..

אני באופן אישי כמי שחשב לעבור לרכב היברידי אחשוב פעמיים אם לעשות את זה או לא

אני בכלל רוצה רכב חשמלי.. אז העניין הזה מזכיר לי לדרוש נתוני קרינה מיבואנית ואולי להביא מישהו שימדוד בזמן נסיעת המבחן.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

חשוב גם לזכור שניזקי קרינה (אם יש כאלה) הם נזקים מצטברים. הנתון הריגעי לא מעניין אף אחד.

על פי המשרד להגנת הסביבה התקן הוא - 2 מיליגאוס בממוצע יומי שנתי, 4 מיליגאוס בממוצע יומי ליום עם החשיפה הגבוהה ביותר, ולא יותר מ1000 מיליגאוס בשום רגע שהוא.

לפי הנתונים הללו, צריך לסוע הרבה מאוד שעות ביום כדי לעבור את ממוצע החשיפה המומלץ.

ולכל החרדתיים, מצורפים נתוני קרינה (זה מפחיד כי זה מודגש) של מכשירים ביתיים

[ATTACH=CONFIG]504271[/ATTACH]

רגע, לפי הטבלה הזו אם אני מדליק שואב אבק אני ישר חוטף אלפי מיליגאוס? אז למה אני עדיין לא מת (כתבת לפני זה מקסימום אלף מיליגאוס רגעי)? :roll:

פורסם
רגע, לפי הטבלה הזו אם אני מדליק שואב אבק אני ישר חוטף אלפי מיליגאוס? אז למה אני עדיין לא מת (כתבת לפני זה מקסימום אלף מיליגאוס רגעי)? :roll:

תראה מה העוצמה במרחק 30סמ.

אבל בגדול אתה מתחיל להבין.. כל הסיפור הזה של עוצמות קרינה זה די בלופ וקל מאוד לשחק עם המספרים בשביל להפחיד את הציבור.

יום טוב גם לך

פורסם

ה"קרינה" או יותר נכון השדה האלקרומגנטי יורד בצורה אקספוננציאלית בתלות במרחק, לכן כל המדידה הזו היא פיקציה אחת גדולה. אם לקחתה את מכשיר המדידה ותקעתה אותו בתוך המושב אתה תקבל ערכים הרבה יותר גבוהים (אפילו בסדרי גודל) מאשר אם מיקמתה אותו על המושב. למשל, תינוקות יושבים במושב תינוק שלרוב מגביה בכ 20-40 ס"מ מעל המושב הרגיל דבר זה גורם לקרינה להיות כל כך נמוכה שכנראה זה היה מבטל העילה לתביעה. כל עוד לא אמרו בדיוק איפו מיקמו את מכשיר המדידה אין שום משמעות לערכים שהם מציגים.

טסלה 3 2022

פורסם

לפני מספר שבועות, הגיע סמנכ"ל אפקון להרצות לסטודנטים שלומדים חשמל, הלכתי והקשבתי על המוצרים השונים שהם מרכיבים לצורך פרויקטים של עיר חכמה.

הפרויקט שגרם לסטודנטים להתפאר הוא שעון מים שמשדר את המונים בצורה אלחוטית למרכז המים של חברת מים. אחת התלבטות היא האם לחשוף את האנטנה או לא, והחברה החליטה שלא כי הישראלים חוששים מהדבר הזה שנקרא "קרינה".

אחרי ההרצאה של הסמנכ"ל, עלה יו"ר אגודת מהנדסי החשמל והציג את החזון של ישראל ב-10 השנים הקרובות בתחום החשמל, ואחד הדברים הם רכבים חשמלים מלאים. אחת הטענות של היו"ר, שמכון התקנים מחמיר יותר מתקן האירופאי פי 4.

בנוסף, אני עושה פרויקט גמר עם מהנדס חשמל (עם רישיון בודק 3), שבמקרה שאלתי אותו לגבי הרכבים חשמלים. לטענתו הוא רב עם היבואנים על סוגי הטכנולוגיות לשיומש הטענת הסוללות והסוללות. לטענתו היבואנים מציגים טנכולוגיות ישנות, והוא מעוניין בטכנולוגיות חדשות.

לפיכך, אני קצת מזלזל בכתבה הזו. לדעתי יש כאן אינטרסים קצת יותר גדולים מחשש מקרינה.

פורסם

אני גם חושב שמדובר במשרד עורכי דין שרוצה קצת פרסום. מאות אלפי רכבים כאלה מסתובבים בעולם ורק בישראל הרימו דגל על העניין...מוזר...

מלחיצה הרשימה של

igal_zeltser תמיד חשדתי שהשואב אבק שלי רוצה להרוג אותי...

פורסם

תשמע אם לומר את האמת מזה בא להשתתף בניסוי אם היה באמת מסוכן לנהוג ברכבים הללו היו מבטלים את הגעתם לארץ, אבל עובדה הם עברו את הבדיקות הקפדניות של האירופאים, האמריקאים וגם של הארץ. אז לא יודע מאיפה באה התביעה הייצוגית הזאת, אבל אישית אני לוקח את זה בערבון מוגבל.

פורסם

ואני הזמנתי נסיעת מבחן בנירו לשבוע הבא.....עכשיו אשתי שמעה על כל הבלאגן עם נושא הקרינה וכנראה תטיל ווטו על הנירו/איוניק.

השאלה עם הפריוס עם רמות שפויות של קרינה (לפי חיפושים שעשיתי כנראה ששם זה הרבה יותר נמוך), אבל הפריוס רכב מכוער.....

פורסם

זה מדהים , לא בטוח שכל הסיפור הזה בכלל יגיע לבית משפט, שלא לדבר על לזכות בו, אבל עצם זה שהשיח בנושא מתקיים, אנשים מתחילים להימנע מהרכבים הנ"ל , ובגדול נגרם נזק בעקיפין ליבואן.

זה כאילו יוצא שהמרוויחים מכל הסיפור הזה אלו המתחרים

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי מה זו "קרינה"?

Hyundai-Ioniq-Ulitmate-Date-Contest-1.jpg?ssl=1

זו קרינה. וכמו שאתה רואה, היא ביונדאי איוניק. אם היא נוהגת סבבה אני דווקא לא הייתי מתנגד לנוכחות שלה באוטו. לא מת על זה, אבל לא נורא.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

היה הגיוני יותר לצלם קרינה שלוגמת בנזין, ומקרינה באמצעות המכ"ם.

ואולי קרינה תהיה השוטרת הנהדרת

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...