Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ככלל, עדיף תמיד לקנות מהיבואן הרשמי.

כמובן שהחשיבות עולה ככל שמדובר באחריות ארוכה יותר משנה ביבואן הרשמי על פני אחריות קצרה יותר במקביל.

בטלויזיות, כמו שנאמר, החשיבות גדולה עוד יותר - אחריות קצרה יותר בד"כ, אין תמיכה בעברית בסמארט ועוד ועוד.

זה נכון שהשירות של הרבה יבואנים רשמיים הוא גרוע ועדיין, הוא טוב יותר מיבואן מקביל ועם קצת מאמץ אפשר להגיע לתוצאות שלא תמיד אפשר להגיע עם נותן שירות מקביל.

במוצרים לבנים הרבה פעמים מדובר על שנה אחת של אחריות ואז אני מסכים שזה פחות משמעותי ואם מדובר על פער מחיר גדול,לא הייתי מוסיף (במידה ומדובר על אותה ארץ יצור ועל אותו מוצר בדיוק), אם הפער קטן, כן הייתי מוסיף.

בסמרטפונים למשל מעבר לנושא משך האחריות, יש את עניין החלפה של חלפים מקוריים וחדשים על פני חלפים לא מקוריים וחדשים, מטען לא מקורי (חשוב מאוד), עדכונים, עברית צרובה.

עריכה אחרונה על ידי computer_freak
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ככלל, עדיף תמיד לקנות מהיבואן הרשמי.

כמובן שהחשיבות עולה ככל שמדובר באחריות ארוכה יותר משנה ביבואן הרשמי על פני אחריות קצרה יותר במקביל.

בטלויזיות, כמו שנאמר, החשיבות גדולה עוד יותר - אחריות קצרה יותר בד"כ, אין תמיכה בעברית בסמארט ועוד ועוד.

זה נכון שהשירות של הרבה יבואנים רשמיים הוא גרוע ועדיין, הוא טוב יותר מיבואן מקביל ועם קצת מאמץ אפשר להגיע לתוצאות שלא תמיד אפשר להגיע עם נותן שירות מקביל.

במוצרים לבנים הרבה פעמים מדובר על שנה אחת של אחריות ואז אני מסכים שזה פחות משמעותי ואם מדובר על פער מחיר גדול,לא הייתי מוסיף (במידה ומדובר על אותה ארץ יצור ועל אותו מוצר בדיוק), אם הפער קטן, כן הייתי מוסיף.

בסמרטפונים למשל מעבר לנושא משך האחריות, יש את עניין החלפה של חלפים מקוריים וחדשים על פני חלפים לא מקוריים וחדשים, מטען לא מקורי (חשוב מאוד), עדכונים, עברית צרובה.

ככלל, אין שום משמעות ליבאן רשמי.

לרב הוא לא נותן אחריות ארוכה יותר, וגם אם כן, תקלות ייצור בד"כ מתגלות בשנה הראשונה, ופשוט מחליפים את המכשיר. אין טעם להשקיע בתיקון.

בטלוויזיות אין שום חשיבות לאחריות מורחבת. מי לא יודע לקרוא באנגלית בשביל לתפעל טלוויזיה? חוצמיזה, המוצר זהה. אין שום הבדל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
ככלל, עדיף תמיד לקנות מהיבואן הרשמי. - תמיד עדיף להיות חכם מאשר לצאת בהצהרות.

כמובן שהחשיבות עולה ככל שמדובר באחריות ארוכה יותר משנה ביבואן הרשמי על פני אחריות קצרה יותר במקביל. - כולם נתונים פחות או יותר את אותה אחריות וגם מציעים אחריות מורחבת בתשלום שנתי של X שקלים.

בטלויזיות, כמו שנאמר, החשיבות גדולה עוד יותר - אחריות קצרה יותר בד"כ, אין תמיכה בעברית בסמארט ועוד ועוד. - בודקים את הספיקציות לפני שקונים מייבואן מקביל.

הייבוא המקביל תפס נתח שוק גדול בארץ והייבואנים הרישמים מחזירים מלחמה לא ממש בהורדת מחירים רצינית אלא יוצאים בכול מיני הפלצות חסרות בסיס בכדי לא לאבד הכנסות.

בעבר שנכנסתי לייבואן של סוני ישפאר בהרצליה היית מחכה בתור בכדי שאיש מכירות התפנה אליך לקבלת שירות, היום הם יושבים ומפהקים בכסא.

איזה כייף לי :)

פורסם

חברים, אני לא אומר דברים כי אני "חושב" שכך הדברים, עסקתי בתחום ואני אומר את זה ממקום של ידע.

יש בהרבה מקרים פערים במשך האחריות, תקלות לא תמיד מתגלות בשנה הראשונה, להפך, הסיכוי לסבול מתקלה עולה במשך השנים (לי למשל נהרסה טלויזיה של סמסונג חודשיים לפני תום השלוש שנים, נתקלתי במכונות כביסה ששבקו לאחר שנתיים וכו').

לא דיברתי על עברית בתפריטים לצורך תפעול הטלויזיה אלא על עברית בכתוביות (שמצורפות בקובץ נפרד), בחיפוש, בדפדפן וכו, וכן יש לזה משמעות עבור רב האנשים שמשתמשים בפיצר של הסמארט בטלויזיה.

פורסם

כפי שענו לפניי - גם יבואנים מקבילים מציעים אחריות מורחבת. אין שום הבדל.

בנוגע להתאמות לעברית וכו׳ - אחריות הלקוח לבדוק מה הוא מזמין ומה הוא צפוי לקבל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...