Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמצא ברשת מי נותן השירות של כול אחד ואחד מהם ואז תמצא ברחבי הרשת את הסיפורי שירות של כול נותן שירות ולפי זה תידע מה לבחור

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי בנוסף יש לקחת בחשבון את החנות ממנה רוכשים ואיכות השירות שלה ועמדת כוח מול היבואן, ככה במיקרה צרה אפשר גם להיעזר בהם ש"יעודדו" את היבואן לטפל בבעיה בצורה טובה יותר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפחות בטלווזיות רוב היבואנים הרשמיים משתמשים בשרותי חברה צד ז' כדי לתת שרות (אם אפשר לקרוא לזה שרות) אחרי המכירה.

היחידים שעדיין נותנים שרות טוב הם יבואני LG.

כולם קונים סמסונג ועדיין המוצרים שלהם עם אמינות מזעזעת... זה לא נעים למצוא את עצמך אחרי שנה עם מוצר שלא בר תיקון.

אני קונה סוני... כי זה כל השוני. החיסרון הגדול שלהם הוא המחיר.

קח בחשבון שדגמים מיבוא מקביל לא תמיד זהים או מתאימים לארץ.

1. מתח החשמל מתאים?

2. תומך בשידור 50HZ?

3. הסמטארט עובד בישראל?

4. מקלט עידן תומך בישראל?

5. לוח שידורים וכיתוביות בעברית - נתמך?

6. אורך האחריות - יבואן מקבילי נותן רק שנה.

7. דגם זהה באירופה ובישראל נמכר במפרט שונה (בעיקר סמסונג - שים לב).

מוגש כחומר למחשבה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

במבי, קיבלתי מקרר עם dent בדלת. כבר 4 שנים אני ממתין לדלת החלופית.

עריכה - המקרר נרכש באחת הרשתות הגדולות ביותר, ולא גילו לנו כי מדובר ביבוא מקביל.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפחות בטלווזיות רוב היבואנים הרשמיים משתמשים בשרותי חברה צד ז' כדי לתת שרות (אם אפשר לקרוא לזה שרות) אחרי המכירה.

היחידים שעדיין נותנים שרות טוב הם יבואני LG.

כולם קונים סמסונג ועדיין המוצרים שלהם עם אמינות מזעזעת... זה לא נעים למצוא את עצמך אחרי שנה עם מוצר שלא בר תיקון.

אני קונה סוני... כי זה כל השוני. החיסרון הגדול שלהם הוא המחיר.

קח בחשבון שדגמים מיבוא מקביל לא תמיד זהים או מתאימים לארץ.

1. מתח החשמל מתאים?

2. תומך בשידור 50HZ?

3. הסמטארט עובד בישראל?

4. מקלט עידן תומך בישראל?

5. לוח שידורים וכיתוביות בעברית - נתמך?

6. אורך האחריות - יבואן מקבילי נותן רק שנה.

7. דגם זהה באירופה ובישראל נמכר במפרט שונה (בעיקר סמסונג - שים לב).

מוגש כחומר למחשבה.

מחזק לגבי שני הדברים:

1. אם זה ייבוא מקביל צריך לשים לב לדגמים כי ייתכן שתקבל דגם אחר שלא יהיה בעברית ו/או לא יקבל עדכונים לטלוויזיה החכמה.

ואם קונים טלוויזיה עם עידן+ שזה חשוב בה (במקום ממיר וכשאין חלופה אחרת) אז לוודא שזה גם עם ממיר DVB-T2

ולא רק DVB-T הרגיל כדי שיתמוך ב-HD כשיגיע (אם יגיע... כרגע רק 'כאן 11' ב-HD).

2. לי יש טלוויזיה של LG, חודש לפני סיום אחריות כשחזרתי מחו"ל גיליתי פס לאורך המסך.

הטלוויזיה סופר שמורה, לא דלוקה 24/7 אלא רק כשאני רואה סרטים וסדרות.

פעם ראשונה שנאלצתי להתעסק עם אחריות על טלוויזיה וקניתי מהיבואן הרשמי כמובן.

הטלוויזיה שלי לא הייתה כבר במלאי אז הם שידרגו אותי עם דגם דומה נכון לאותה תקופה שמבחינתי היה שדרוג רציני ואז הגיעו 2 מתקינים עם טלוויזיה חדשה בקרטון! לא מחודשת, חדשה! המתקינים בעצמם היו בשוק מזה, בנוסף אלי.

הכל עם הניילון, פתחו את הקרטון בפניי, הכל היה שם, והם רק לקחו את הטלוויזיה בלי שלט, בלי משקפיים 3D וכו'.

וכמובן לא שילמתי שקל על כלום. נטו אחריות אמיתית.

חוויה מצוינת מבחינתי עם LG ייבוא רשמי.

אם אתה מחליט לקנות מוצרים מאותה חנות וכו' אז רק תבדוק היטב עליה, מי נותן אחריות על כל מוצר (אם דרך החנות או שאתה ישר הולך ליבואן וכו') וכמובן ביקורות על שירות כי במכירה כולם נפלאים.

פורסם

לא רואה שום סיבה לקנות מצר לבן של הייבואן הרשמי במקרה שההבדל במחיר של רכישת מקרר הוא 700-500 שקל כאשר שני המקררים דומים. המוצרים האלה בדרך כלל מחזיקים 5-10 שנים לפני התקלה הראשונה והשירות שתקבל לרוב הוא של חברה צד שלישי או רביעי.

בכול מקרה אני נוהג להזמין טכנאים עצמאים בעלי ניסיון ולא דרך החברות. לצערי עולם נותני השירות נהפך להיות גרוע מיום ליום.

איזה כייף לי :)

פורסם

במקרה שלי ההפרש היה 3000 ש"ח ואולי יותר.

הבעיה היתה התחמקות היבואן המקביל אפילו מהגעה לבדיקת הנזק, שדווח מיד לאחר שהסבלים יצאו ומדבקות ההגנה הוסרו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אחדד את השאלה, מישהו שמע או היה לו ניסיון עם יבואן של טלוויזיות סמסונג תמוז או מסלמני?

הטלויזיה הזאות בדיוקhttps://www.citydeal.co.il/product/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%A0%D7%92-65--%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-4k-%D7%93%D7%92%D7%9D-premium-uhd-65mu9000?aff=Zap&aff_a=1

עולה אצל יבואן רשמי 7K ולא רשמי 5.9K

פורסם

תבדוק אם המחיר כולל הובלה והתקנה.

בטלוויזיות לא רואה סיבה להתעקש על הרשמי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם הייתי קונה מוצר שעולה 10000 ש"ח ומעלה כנראה שהייתי כן מייחס חשיבות לשרות ולתמיכה של היבואן.

מכיוון שכל המוצרים החשמליים שיש לי בבית הרבה יותר זולים, אני מעדיף ללכת על המחיר הזול ולא מייחס חשיבות לשרות בכלל. גם אף פעם לא מזמין את שרות הובלה והתקנה, חוץ מלמקרר. וגם לא איכפת לי אם המוצר מגיע ללא חוברת הפעלה בעברית, ללא כיתוב על הכפתורים בעברית וללא תקע ישראלי (את התקע מחליף לישראלי כמובן).

פורסם
במבי, קיבלתי מקרר עם dent בדלת. כבר 4 שנים אני ממתין לדלת החלופית.

עריכה - המקרר נרכש באחת הרשתות הגדולות ביותר, ולא גילו לנו כי מדובר ביבוא מקביל.

מה אפשר ללמוד מזה על ייבוא מקביל?

אם היית מתעקש, זה היה מסתדר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אחרי שנה התיאשתי.

למדתי משהו על הרשת (הענקית) שמכרה לי את המוצר ועל אותו נותן שירות.

פורסם (נערך)

תקשיבו :-P

בעבר לפני הרבה שנים לכול ייבואן או ייצרן גדול הייתה מחלקת שירות עם טכנאים שהיו עוברים הדרכות מקצועיות וגם היה להם גם קשר ישיר עם הייצרן (במידה ומדובר על ייצרן ישראלי) ויכלו לקבל תשובות לשאלות טכניות מהיום להיום.

לדעתי בעבר יותר מאשר היום אני השירות היו גם יותר מקצועים גם מהסיבה שזה היה עבורם מקום עבודה לטווח ארוך וגם מקום עבודה בטוח ולא כמו בימינו שחלק גדול מאנשי השירות עובדים עם מספר חברות וומשלמים להם שכר יחסית נמוך לפי מספר הפניות שעשו באותו היום ולא בטוח שהחברת 'פיקס' או 'פילטר' תהייה קיימת מחר בבוקר.

לפני שבועים השכנה שלי הזמינה טכנאי מכונות כביסה מאחת החברות הגדולות ואנוכי היה נוכח בזמן העבודה של הטכנאי. הטכנאי גילה שהנזילה מתחת למכונה נובעת מסתימה בביוב והמליץ לה לקרוא לאינסטלטור ובאותה נשימה לא שכח למסור כרטיס ביקור שבו מודפס שהוא בכלל אינסטלטור ומתפרנס גם מתיקון מכונות כביסה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

רגע אז מה קרה בסוף? האם שהוא יצא מהבית והיא היתקשרה אליו הוא אמר שכרגע הוא אצל לקוחה והוא לא פנוי ותיאם איתה ליום אחר? :-D

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...